تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هنگامى كه مؤمن بر صراط مى‏گذرد، و مى‏گويد: بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم. ناگاه زبان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819898766




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهره برداری از پروژه های نیمه تمام ورزشی نیازمند80 هزارمیلیارد ریال است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر ورزش: بهره برداری از پروژه های نیمه تمام ورزشی نیازمند80 هزارمیلیارد ریال است رشت - ایرنا - معاون حقوقی ، پارلمانی و امور استان های وزارت ورزش و جوانان گفت: بیش از سه هزار پروژه نیمه تمام ورزشی در کشور وجود دارد که برای به بهره برداری رسیدن آنها، نیازمند 80 هزار میلیارد ریال اعتبار هستیم.


به گزارش خبرنگار ایرنا، امیررضا خادم عصر چهارشنبه در نشستی با مسوولان اداره کل ورزش و جوانان گیلان افزود: یکی از معضلات ما ، بخش حقوقی است و با توجه به آرای صادره علیه وزارتخانه، باید 40 هزار میلیارد ریال پرداخت کنیم.
وی ادامه داد: این مقدار جریمه و رای صادره، از سال های گذشته به ما رسیده این در حالیست که کل بودجه وزارت ورزش و جوانان در سال جاری، هشت هزار میلیارد ریال است .
معاون وزیر ورزش تصریح کرد: در بخش حقوقی، انتظار ما این است که برای اماکن ورزشی فاقد سند ، اقدامات لازم انجام شود چون با توجه به قانون، اماکن فرسوده ورزشی و همچنین اماکنی که موقعیت تجاری خوبی دارند را می توانیم به فروش برسانیم که این امر، مستلزم آن است که اماکن دارای سند باشند.
وی اضافه کرد : در تعدادی از شهرها ، با فروش یک مکان ورزشی می توان تمام طرح های نیمه تمام آن شهر و حتی آن استان را به بهره برداری رساند و این امر در چند شهر بزرگ نیز اجرا می شود.
خادم به واگذاری اماکن ورزشی اشاره کرد و گفت : با توجه به ماده 88 ، اماکن ورزشی از طریق مزایده واگذار می شوند و بدون مزایده نمی توانیم اماکن را به هیات ها واگذار کنیم اما اماکن مازاد را از طریق مزایده و براساس قانون می توانیم به هیات های ورزشی واگذار کنیم تا آنان برای ورزش قهرمانی مشکلی نداشته باشند.
وی در مورد تعدادی از رشته هایی که فاقد فدراسیون هستند، بیان داشت: رشته هایی که فدراسیون جهانی دارند، الزام ندارد که دارای فدراسیون باشند چون باید توجیه مناسبی داشته باشیم تا یک فدراسیون ایجاد شود چراکه با توجه به کمبود امکانات مالی ، تشکیل فدراسیون بودجه زیادی را طلب می کند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان گیلان نیز در این نشست گفت : با حضور گودرزی در راس وزارت ورزش ، افراد ورزشی و تحصیل کرده در امور مختلف به کار گذاشته شده اند که این امر، نویدبخش روزهای بهتر برای ورزش کشور است.
مسعود رهنما اظهار کرد : در تاریخ ورزش کشور، کم سابقه بوده که افرادی دارای تعهد ، تخصص و تبحر در رأس امر ورزش باشند و اکنون، شاهد این موضوع هستیم.
در این نشست همچنین تعدادی از مسوولان ادارات و هیات های ورزشی گیلان مشکلات خود را عنوان کردند که مهمترین آنها؛ نداشتن سالن های اختصاصی ، اشتغال قهرمانان ورزشی، قانونمند شدن کمک فدراسیون ها و ادارات ورزش به هیات های ورزشی و اختصاص سالن های تخصصی با ترک تشریفات به هیات های مربوطه بود.
امیررضا خادم معاون حقوقی ، پارلمانی و امور استان های وزارت ورزش و جوانان پیش از این جلسه نیز نشستی با محمدعلی نجفی استاندار گیلان داشت و در این نشست، بر لزوم توسعه سازمان های مردم نهاد فعال در امر ورزش تاکید کرد.
بر اساس آخرین آمار، بیش از 141 هزار ورزشکاران سازمان یافته در استان گیلان به انجام فعالیت های ورزشی مشغول هستند.ک/2
7285/2007



23/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن