واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تکمیل طرحهای نیمه تمام ورزشی در کرمان پنج سال زمان می برد کرمان - ایرنا - مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت: حدود 170 طرح نیمه تمام ورزشی با توجه به روند تخصیص اعتبارات برای تکمیل نیازمند پنج سال زمان است.
محمود محمودی نیا روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اعتبارات عمرانی امسال ما 250 میلیارد ریال است که اگر محقق می شد در دو سال و با حدود 530 میلیارد ریال اعتبار می توانسیتم طرح ها را تکمیل کنیم.
وی گفت: اما با روند کنونی تخصیص اعتبارات و این که هر سال کل بودجه در نظر گرفته شده تخصیص نمی یابد و تخصیص ها کم می شود می توانیم در پنج سال آینده این طرح ها را تکمیل کنیم.
وی اظهار کرد: در قانون واگذاری برای ساخت اینگونه مطرح شده که اگر طرح زیر 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشد یک شخص می تواند آن را خریداری و نکمیل کند که پس از ساخت نیز از آن او خواهد شد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت: هفت تا هشت طرح با پیشرفت فیزیکی زیر 50 درصد داریم که در مناطق محروم هستند و کسی دنبال آنها نمی رود که سرمایه گذاری کند.
وی در رابطه با واگذاری اماکن ورزشی در سطح استان بیان کرد: پیش بینی ما این است امسال 100 مکان ورزشی را بتوانیم از طریق مناقصه واگذار کنیم که این تعداد در سال گذشته 14 سالن بود.
محمودی نیا افزود: امسال 140 مکان را برای واگذاری پیش بینی کردیم که احتمال دارد 30 تا 40 درصد به دلیل شرایط خاص و روستاها وارد مزایده نشوند و از نظر تعداد بیش از صد درصد رشد داشته ایم.
وی اظهار کرد: در استان همجوار ما یزد شش هزار میلیون ریال درآمد اماکن ورزشی در سال گذشته بوده اما برای استان کرمان هزار و 400 میلیون ریال بوده که بسیار کم است و ما در قعر جدول رده بندی درآمدهای ناشی از اماکن ورزشی کشور قرار داشتیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت: امسال با اجرای این طرح فشاری بر روی ورزشکاران نمی آید و همان کار گذشته انجام می شود اما در هزینه ها و درآمدها مدیریت لازم اعمال خواهد شد که شاید حدود 10 میلیارد ریال امسال درآمد ناشی از واگذاری اماکن ورزشی داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: 220 مکان ورزشی در استان کرمان داریم که می توان از آنها استفاده کرد و جز 140 سالن به مناقصه گذاشته شده سایر سالن ها دست هیات های ورزشی به عنوان سالن های اختصاصی هستند یا در روستاها و مناطق محروم که در عمل اجاره دادن آنها امکان پذیر نیست چون کسی استقبال نمی کند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت: در واگذاری برخی سالن ها به هیات ها در واقع امتیازی برای هیات ها قائل شدیم و این امتیاز برای رشته هایی داده شده که مانند سالن کشتی، رزمی، ووشو، تکواندو، جودوو و وزنه برداری چون کار اختصاصی انجام می دهند و از سوی دیگر درآمدزا نیستند.
وی ادامه داد: همچنین برخی از این طرح ها در طرح توسعه نیز می خواهند ویژه درگیر شوند و نمی خواهیم برای مثال سالن کشتی ما را یک نفر به صورت شخصی بردارد.
محمودی نیا گفت: سالن کشتی نمی تواند مانند سالن فجر که فوتسالی است یا مانند استخر بشری یا شهید نشاط درآمدزا باشد.
وی خاطرنشان کرد: این کار را مدیریت کردیم و اگر این رشته ها در طرح توسعه نیز حضور دارند به آنها گفتیم مبلغ را به کمیسیون ماده 88 بپردازید، شرکت کنید و قانونمند شوید.
وی گفت: این هیات ها شرایط اختصاصی داشتند و مکان های آنها نیز درآمدزا نبود که به هیات ها دادیم البته اینگونه نبوده که استخر شنا را به هیات شنا یا سالن فوتسال را به کمیته فوتسال بدهیم زیرا این سالن ها برای ما درآمدزایی دارند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان افزود: ما نمی توانیم هیات ها را ضعیف کنیم زیرا به عنوان بخش غیردولتی کار می کنند.
وی بیان کرد: مناقصه برای سالن های فوتسالی، استخرها و چمن های مصنوعی بیشتر مد نظر است.
محمودی نیا گفت: اما هر سالن را که تشخیص دهیم درآمد بسیار خوبی دارد در مناقصه گذاشته ایم و با شرایط یکسان واگذار می کنیم.
7443/3028
13/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]