واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مشاور نهاد ریاست جمهوری: ایران با 134شهرجهان، پیمان خواهرخواندگی دارد تهران- ایرنا- مشاور نهاد ریاست جمهوری گفت: شهرهای مختلف ایران با 134 شهر جهان پیمان خواهرخواندگی دارد ولی از این ظرفیت به خوبی استفاده نشده است.
به گزارش ایرنا علیرضا رجایی روز چهارشنبه در اولین نشست تدوین برنامه ها برای توسعه خواهرخواندگی کلانشهر تهران افزود: موضوع خواهر خواندگی با هدف افزایش تعاملات بین مردم کشورها پس از جنگ جهانی دوم مورد توجه جدی کشورهای مختلف قرار گرفته است.
مدیرکل حوزه معاون کل نهاد ریاست جمهوری با اشاره به ضرورت برنامه ریزی برای دستیابی به موفقیت درعرصه های مختلف جهانی تاکید کرد: خواهر خواندگی ظرفیتی برای تعامل با ملت ها و انسان ها است و باید از آن در جهت توسعه تعاملات جهانی، نهایت بهره برداری را برد.
به گفته رجایی می توان تیم های مختلفی به سراسرجهان به عنوان سفیران جمهوری اسلامی اعزام کرد تا از این فرصت برای ارتقاء سطح گردشگری کشور نهایت استفاده را برد.
دبیرکل جمعیت حامیان امید و یاری گفت: باید خواهرخواندگی در کشور یک متولی خاص داشته باشد تا با نیازسنجی مشکلات بتوان درجهت برطرف کردن آنها گام برداشت.
وی تاکید کرد: اگر از فرصت خواهرخواندگی به درستی استفاده شود، می توان برای توسعه صنعت گردشگری کشور و اشتغالزایی گام های موثری برداشت.
مشاورنهاد و مدیرکل حوزه معاون کل نهاد ریاست جمهوری گفت: شهرداری تهران می تواند به عنوان پرچم دار این حرکت در کشور مطرح شود تا با ارزیابی مشکلات داخلی و جهانی بتواند درجهت حل مشکلات داخلی با استفاده از این ظرفیت گام بردارد.
رجایی افزود: شهرهای مرزی ایران می توانند با استفاده از ظرفیت خواهرخواندگی در جهت افزایش امنیت در این شهر ها نهایت بهره برداری را داشته باشند.
به گفته وی یک کشور پویا و توانمند درجهان باید درجهت استفاده از ظرفیت خواهرخواندگی با کمک تمام ملت گام بردارد.
فرماندار تهران نیز دراین نشست گفت: تدوین برنامه برای خواهرخواندگی کلانشهرها نباید تنها درحد یک شعار باقی بماند بلکه باید از این ظرفیت نهایت استفاده را کرد.
عیسی فرهادی افزود: افزایش تعداد خواهرخواندگی کلانشهرها با محوریت تهران ظرفیت بسیارمناسبی برای توسعه همه جانبه گردشگری این شهرهاست.
وی با اشاره به گام های ارزشمندی که توسط شهرداری تهران برای توسعه این کلانشهر برداشته شده است تصریح کرد: رویکرد شهرداری تهران درتوجه به مسایل اجتماعی گام ارزشمندی است که آینده خوبی را برای این شهر رقم خواهد زد.
فرهادی ایجاد امنیت، توجه به مسایل اجتماعی و بحث های اقتصادی را پایه های اساسی توسعه مناسب یک شهرعنوان کرد و افزود: آنچه در یک شهر از اهمیت بالایی برخودار است، پیوند های اجتماعی است که اگر درست مورد توجه قرارگیرد، عاملی برای افزایش همدلی و همزبانی خواهد بود.
فرماندار تهران با بیان اینکه تهران یک ایران کوچک است، گفت: تمام اقوام ایرانی که دراین شهر ساکن هستند در کمال هماهنگی و همراهی زندگی می کنند و هیچ کلانشهری درجهان مانند تهران نیست که مردم آن در انتخابات های گوناگون حضوری گسترده داشته باشند.
وی با تاکید براینکه تهران پیشانی نظام جمهوری اسلامی است و ایران درجهان با تهران شناخته می شود، تصریح کرد: هرچه تهران درجهان به زیبایی معروف شود، کشور ایران زیبا معرفی شده است و همه باید تلاش کنند تهران در جهان زیبا معرفی شود.
معاون استاندار تهران با بیان اینکه خواهر خواندگی می تواند عاملی برای معرفی تهران به عنوان مرکز گردشگری باشد گفت: آنچه که مورد توجه بازدید کنندگان از یک شهرقرار می گیرد، زیبایی مسایل اجتماعی در آن شهر است که این موضوع باید مورد توجه جدی قرارگیرد.
تهرام/2078//1871
23/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]