واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۶:۱ب.ظ)
نخستين نگارخانه بخش خصوصي در استان مرکزي افتتاح شد موج - اراک - مدير کل ميراث فرهنگي و صنايع دستي استان مرکزي در آيين افتتاح نگارخانه ماندگار گفت: تقويت زيرساخت هاي فرهنگي و هنري از نيازهاي پايه کلانشهر اراک است و راه اندازي اين نگارخانه مصداق بارز مشارکت هاي بخش خصوصي در راهبردهاي کلان فرهنگي و هنري منطقه محسوب مي شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، مدير کل ميراث فرهنگي و صنايع دستي استان مرکزي در آيين افتتاح نگارخانه ماندگار گفت: تقويت زيرساخت هاي فرهنگي و هنري از نيازهاي پايه کلانشهر اراک است و راه اندازي اين نگارخانه مصداق بارز مشارکت هاي بخش خصوصي در راهبردهاي کلان فرهنگي و هنري منطقه محسوب مي شود.
سيدمحمد حسيني افزود: در آماده سازي اين مکان فرهنگي و هنري از فضاسازي و طراحي هنري بر مبناي شاخص هاي فرهنگي منطقه استفاده شده که زبان گويايي در هويت هنري و فرهنگي است.
وي گفت: ترويج آموزش در رشته هاي صنايع دستي به عنوان بستر شغلي کم سرمايه و زودبازده يکي از هدف گذاري هاي اقتصاد مقاومتي است که اماکن فرهنگي در حوزه دولتي و خصوصي مي توانند به عنوان کانون بسط اين اهداف عمل کنند.
حسيني اظهار کرد: فراهم کردن امکانات به منظور آموزش استادان برجسته صنايع دستي و ساير هنرها و شاخه هاي فرهنگي از مسايلي است که آمادگي همکاري موثر بخش دولتي براي اشاعه آن در اين نگارخانه خصوصي هست.
مدير مسوول نگارخانه ماندگار اراک گفت: در اين نگارخانه 58 اثر از 35 هنرمند در 20 رشته صنايع دستي شامل قلم زني، مشبک، منبت، معرق، گره چيني، زيور آلات، نقاشي ايراني و طراحي با موضوع هنرهاي سنتي از استان هاي مرکزي، قزوين، البرز و تهران در معرض ديد علاقه مندان قرار گرفته است.
امير هزاوه افزود: نمايشگاه به مدت دو هفته از ساعت 17 تا 21 در شهرک شهيد مطصفي خميني خيابان گلستان اراک براي بازديد عموم داير است.
وي هدف از راه اندازي نگارخانه ماندگاردر اراک توسط بخش خصوصي را معرفي آثار فاخر هنرمندان ايراني عنوان کرد و توضيح داد: زنده نگه داشتن هنرهاي سنتي در استان مرکزي با صرف هزينه شخصي از ديگر اهداف راه اندازي اين نگارخانه است.
وي گفت: براي راه اندازي اين نگارخانه در فضايي به وسعت 120 مترمربع، در هشت ماه 20 ميليارد ريال هزينه شده است.
وي ادامه داد: ساختمان نگارخانه به ارزش 15 ميليارد ريال توسط مالک خصوصي هنرمند خوشنويس محمد شفيعي براي اين مجموعه در نظر گرفته شده است.
از 360 رشته فعال صنايع دستي کشور 110 رشته در استان مرکزي رونق دارد که رايج ترين آنها در حوزه بافت هاي سنتي، نساجي سنتي و هنرهاي دست بافت، روکاري و رودوزي، چاپ سنتي، سفالگري و سراميک، قلمزني، مشبک و حکاکي بر فلز، خراطي و نازک کاري چوب، مسگري و مشبک، حصير بافي، مينابافي، انواع پاپوش؛ به ويژه گيوه و سنگ هاي نيمه قيمتي است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]