تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833239580
حرفهای دخترانه-پسرانه از زندگی در خانههای دانشجویی
واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: حرفهای دخترانه-پسرانه از زندگی در خانههای دانشجویی
وقتی روزهای بالا و پایین رفتن از پلههای دانشگاه و دقیق شدن روی برگههای انتخاب واحد و ثبتنام میگذرد و دانشجویان یاد میگیرند که بهترین موقع رفتن به غذاخوری چه زمانی است و اخلاق استادها و مقررات حضور در کلاس هم دستشان میآید، احتمالا تازه چشمشان به روی یک حقیقت تازه باز میشود: زندگی در یک فضای جدید با آدمهای جدید؛ زندگی دانشجویی.
زندگی دانشجویی یا در بستر خوابگاه شکل میگیرد یا خانهای چند نفره موسوم به خانه دانشجویی؛ جایی که آنها احتمالا با چند دوست دانشجوی دیگر زیر یک سقف زندگی میکنند و از حالا به بعد لحظههایشان با آنها پیوند میخورد.سبکی به نام دانشجویی«بچهها چرا اینقدر سر و صدا میکنید، میخوام درس بخونم... چراغ رو خاموش کن، میخوام بخوابم... برو بیرون با تلفن حرف بزن، حوصله ندارم... امروز نوبت توئه غذا بگیری... ظرفها رو کی میشوره، دیگه هیچ ظرفی نداریم... پکیج رو روشن کن، سرده...»اینها تنها بخشی از گفتوگوهای صورت گرفته در محیط خوابگاه است که میتواند در مواردی اندک در خانههای دانشجویی نیز رخ دهد. مطمئنا هر دانشجویی که تجربه زندگی در خوابگاه را داشته یا دارد با این بگو مگوها یا اصطلاحا گفتگوهای خوابگاهی کاملا آشناست و احساس غریبگی نمیکند. حالا عدهای این گفتوگوهای روزمره خوابگاهی را به هزار و یک دلیل درست یا نادرست تاب نمیآورند، عدهای اصلا با کل محیط خوابگاه حال نمیکنند و دیگرانی هستند که زندگی در یک اتاق با سه چهار نفر برایشان سخت است و یا در حالتی دیگر به عدهای اصلا خوابگاه تعلق نمیگیرد و دانشگاه هیچ مسئولیتی در قبال اسکان دانشجویان ندارد. پس تمام موارد دست به دست هم میدهند تا حالا که در شهری دیگر دانشگاه قبول شدهای در فکر یک سقفباشی، سقفی برای زندگی تنها یا در کنار دیگران. تا فرصتی باشد که همزمان با درس خواندن، به تحصیل در دانشگاه زندگی نیز بپردازی و مرحله جدیدی از زندگی با اسم دانشجویی برایت آغاز شود. زندگیای که خود دانشجویان سبک و سیاقش را تعریف کردند و بد و خوبش پای خودشان است.
سبکی از زندگی به نام «دانشجویی» به زمانی برمیگردد که دانشگاهها توسعه و ظرفیتها افزایش یافت. دانشجویانی که از شمالیترین نقطه ایران به جنوبیترین نقطه آن رفتند و از شرقیترین به غربیترین. شهرهای دانشجوخیز با وجود دانشگاههای متعدد دانشجویان زیادی را پذیرفتند و توسعه یافتند. دانشجویان با خودشان پول جابجا کردند و حتی فرهنگ خاص خودشان را به شهرهای دیگر انتقال دادند. آنها اقتصاد بخشی از این مناطق را متحول کردند و آن را به سمت رونق پیش بردند. چنانکه برخی شهرهای کوچک در نتیجه وجود دانشگاه و دانشجو دچار تحولات عظیم اقتصادی و عمرانی شدند.
انتخاب «همخانه»در پی ورود دانشجویان به شهرهای مختلف و تحولات به وجود آمده فارغ از مشکلات و مسائل درون سبکی –منظور سبک زندگی دانشجویی- مسائل بیرونی نیز زندگی دانشجویی را تحت الشعاع قرار میدهد. به طور مثال دانشجویانی را تصور کنید که میخواهند به هر دلیلی خانه بگیرند. در این زمان پیگیری برای انتخاب خانه و البته همخانه آغاز میشود.بهناز، شیما، پریسا، فاطمه، مریم، رها، مرجان و شبنم هشت نفری هستند که بعد از دو ترم استفاده از خوابگاه باید از خوابگاه بروند و برای خودشان خانه بگیرند، چراکه دانشگاه فقط برای دو ترم به دانشجویانش خوابگاه میدهد. هر هشت نفر با هم دوست هستند اما برای خانه گرفتن و جلوگیری از مشکلاتی که از کنارهم بودن در خوابگاه داشتند با هم مشورت میکنند که چه کسانی با هم یک خانه بگیرند.
پس به دو گروه تقسیم میشوند. وقتی با این دو گروه صحبت میکنیم همهشان میگویند انتخاب همخانه از همه لحاظ خیلی مهم است. همخانهها باید از یک سطح فرهنگی، اجتماعی و حتی اقتصادی برخوردار باشند.
دکتر امیرمحمود حریرچی استاد دانشگاه علامه طباطبایی در این خصوص میگوید: «محیطی که دانشجو در آن زندگی میکند محیطی است که افراد با شرایط متفاوت در کنار هم هستند و میتوانند تاثیرات زیادی را بر هم بگذارند پس اگر دانشجویان قدرت انتخاب داشته باشند و همخانههایی هم سطح انتخاب کنند میتوانند از لحاظ روانی در آرامش بیشتری به سر ببرند و این آرامش به پیشرفت در زندگی و تحصیل آنها نیز کمک میکند. چه بسا ما افسردگیهایی که به لحاظ تفاوتهای اجتماعی در خوابگاه مشاهده میکنیم اما همینها در خانههای دانشجویی به حداقل میرسد و دانشجویان کمتر آسیب میبینند.»
خانهها و صاحبخانههای پر دردسراز مرحله انتخاب هم خانه میرسیم به انتخاب خود خانه! امید، سینا، عرفان و محمد در بنگاه نشستهاند و دفترچه املاک را زیرو رو میکنند.
عرفان میگوید: «خانه باید نورگیر خوبی داشته و دلباز باشد، من در خانه تاریک دلم میگیرد.»
امید با خنده میگوید: «بیخیال مگه میخوایم چیکار کنیم سه روز که بیشتر نیستیم دیگه چه اهمیتی داره.» مشاور املاک چند مورد دیگر معرفی میکند و بچهها میروند تا خانه را ببینند شاید بپسندند. درمسیر وقتی با این گروه هم صحبت میشویم، از مشکلات
پیدا کردن خانه و اذیتهایی که برخی بنگاهیها دارند، میگویند. عرفان میگوید: «خیلیها در شهرستان نظر خوبی نسبت به دانشجویان مجرد پسر ندارند و پسرها خیلی سختتر از دخترها صاحب خانه میشوند. حتی بعضی اوقات قیمت را هم گرانتر میگیرند و این برای ما خیلی سخت است.»
محمد از گیردادنهای بعضی از صاحبخانهها میگوید که هر روز به بهانهای مزاحم آنها میشوند، رفت و آمدشان را کنترل میکنند، حتی به نوع لباس پوشیدن و مدل موهایشان ایراد میگیرند، مواردی که هیچ ربطی به صاحب خانه ندارد. بعضی اوقات حتی از رفت و آمد دوستانشان شکایت میکنند، در حالی که رفت و آمدها خیلی معمولی است و هیچ خطایی هم در میان نیست.سینا که خیلی کم حرف است به نقض حریم خصوصی اشاره میکند و میگوید: «این مشکل فقط شامل حال ما نمیشود و خیلی از دانشجویان در شهرستان این مشکل را دارند و صاحب خانهها فکر میکنند خانه را که اجاره دادهاند میتوانند هر کاری دلشان خواست بکنند و انواع و اقسام اذیت و آزارها را روا میدارند. به طوریکه گویا تو را خریدهاند.»امید که از همه شوخ طبعتر است میگوید: «من که دو روز در هفته بیشتر نیستم اما همین دو روز هم واقعا آسایش ندارم. من از محیط خوابگاه به خاطر مشکلاتی که داشت بیرون آمدم، اما برخی صاحبخانهها که تعدادشان هم کم نیست آرامش تو را از از بین میبرند.»محمد در ادامه به خاطره یکی از دوستانش اشاره میکند که تا مرز دعوا و کتک کاری با صاحبخانهشان پیش رفته بودند و نهایتا از صاحب خانه شکایت کرده و او را محکوم کرده بودند. اما خیلی از دانشجوها با صاحب خانه کنار میآیند یا با بیتوجهی از کنار مسائل میگذرند و میگویند تمام میشود، مهم نیست.
محمد البته میگوید این دوستانش وکیل بودهاند و خوب توانستهاند از پس صاحب خانه بر بیایند.وقتی از بچهها سوال میکنم چرا سعی دارند موضوعات را خودشان حل کنند و مشکلاتی مثل مواردی که نقض حریم خصوصی تلقی میشود را با خانواده یا قانون در میان نمیگذارند، میگویند: «ما چند سال بیشتر نیستیم، پس لزومی ندارد به کسی چیزی بگوییم.
از طرفی خیلی دوست نداریم خانوادهها که قبول کردهاند ما در شهری غیر از شهر خودمان درس بخوانیم به زحمت دوباره ناشی از مشکلات دانشجویی بیفتند. دانشگاه هم که تکلیفش مشخص است و ما اصلا سمت اشاره به مشکلات آنهم در دانشگاه نمیرویم، چراکه امیدی به دانشگاه نداریم.»
آیا دانشگاه حامی دانشجوست؟اینکه دانشجویان نمیخواهند مشکلاتشان را با خانواده مطرح کنند، شاید به خاطر مراعات حال خانواده و موضوعاتی مثل سربار نبودن باشد. اما اینکه چرا دانشگاه از دانشجو آنقدر فاصله گرفته که دانشجویان نه تنها توقع حمایت ندارند که جرات بیان مشکلات را هم ندارند، بحثی است که باید از سوی دانشگاهیان پاسخ داده شود. دانشگاهیانی که بعضا برای جذب دانشجو به هر دری میزنند حالا چگونه است که برای رفاه و آرامش دانشجویان مجالی ندارند.دکتر مرتضی موسی خانی رئیس دانشگاه آزاد واحد قزوین در خصوص قوانین حمایتی از دانشجویانی که برای خودشان مستقل خانه میگیرند، میگوید: «آموزش عالی قانون خاصی در این باره ندارد، در حالی که همواره تاکید میشود برای جلوگیری از تبعات احتمالی زندگی دانشجویی، دانشجویان مورد نظارت و حمایت قرار گیرند.»وی ادامه میدهد: «هر چند دانشجویان احساس استقلال میکنند و شاید نظارت را تاب نیاورند و روی خوشی به نظارت و کنترل نشان ندهند، اما در پس وقوع حوادث غیر مترقبه حداقل نظارت توصیه میشود و ضروری است. به طور مثال پیشنهاد میکنیم اداره اماکن در این خصوص در همکاری با دانشگاهها به دریافت اطلاعات ساکنین دانشجو در خانههای استیجاری اقدام کند و دانشجویان از حمایتهای معنوی برخوردار باشند.»موسی خانی معتقد است برای حفظ و حراست از دانشجویان غیر بومی که برای تحصیل به شهر دیگر میروند باید بستههای حمایتی- مادی و معنوی – ارائه شود.وی میافزاید: «دانشجویان غیربومی تقریبا در شهر دانشگاه محل تحصیل خود غریب هستند و ممکن است با انواع و اقسام مسائل مثل زورگویی، کم لطفی برخی شهروندان و خواستههای نابجا درگیر شوند که نیاز است دانشگاه به عنوان تنها حامی مادی و معنوی دانشجویان ساز و کاری برای ورود به موضوعات و حمایت از آنها داشته باشد.»رئیس دانشگاه آزاد واحد قزوین البته تاکید میکند: «دایره حقوقی دانشگاهها در صورت اعلام شکایت دانشجویان از مسائل پیرامون زندگی دانشجویی به بررسی و حمایت از دانشجو میپردازد. موضوعی که شاید خیلی از دانشجویان از آن بیخبر باشند.
چه بسیار مواردی بوده است که دانشجویان به طور مثال با صاحب خانه خود به مشکل خوردهاند و پس از در میان گذاشتن موضوع با دایره حقوقی دانشگاه توانستهاند موضوع را حل کنند.»موسی خانی با تاکید بر همکاری دانشجویان با دانشگاه میگوید: «دانشجویان باید بدانند دانشگاه حامی آنهاست و قصد تهدید استقلال و نقض حریم خصوصیشان را ندارد، بلکه هدف کمک به دانشجویان برای زندگی بهتر در شرایط دور از خانواده است.»وی با توضیح اینکه برخی دانشجویان به دلیل مشکلات خوابگاه اعم از ترکیب بندی دانشجویان با فرهنگ و تربیت خانوادگی مختلف در یک اتاق و اختلافات به وجود آمده ترجیح میدهند محیط خوابگاه را با مزیتهایی که دارد ترک کنند و برای خودشان مستقل شوند میگوید: «لذا برای جلوگیری از حوادث احتمالی باید دانشجویان با دانشگاه تعامل داشته باشند تا دانشگاه نیز به بهترین شکل از آنها حمایت کند.» از تمام حرفها معلوم است که دانشجویان میخواهند همه چیز را یا فراموش کنند یا تحمل. حال آنکه اگر مشکلات و مسائل را با خانواده و یا دانشگاه مطرح کنند، شامل حمایتهایی خواهند شد تا هر کسی نتواند هر کار دلش خواست انجام دهد و دانشجویان در پس زندگی دانشجویی با مشکلات ریز و درشت ناشی از عدم حمایتهای سازمانی دست و پنجه نرم نکنند. (حمیرا علایی/ ایران جوان)*انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانههای داخلی و خارجی در «جام جم سرا» لزوماً به معنای تایید یا رد محتوای آن نیست و صرفاً به قصد اطلاع کاربران بازنشر میشود.جام جم سرامطالب خواندنی دیگر سربازان زن در کشورهای مختلف جهان + تصاویرعکس هایی از شجاعترین عکاس زن دنیاتبلیغ جالب ایرانِ واقعی در اروپا + تصاوبرکسانی که جهنم آنها را می بلعد!سوره ای با خاصیت معجزه گری5 عمل طلایی برای ماه رجب!ماجرای عکسی که جهان را تکان داد / تصاویر10 راز حل نشده از مغز انسان7 جمله ای که زنان دوست ندارند از همسرشان بشنوندعملی فراموش شده که در آخرت به آن محتاجیم!شوخی همسر با دختران فامیل!10 نکته مهم در ازدواج که نباید نادیده بگیریداگر می خواهید مجردی زندگی کنید ...به کارت خوان های مغازه ای اعتماد نکنید
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]
صفحات پیشنهادی
مسئول سازندگی ناحیه بسیج دانشجویی استان زنجان خبر داد برگزاری کارگاه یک روزه توانمندسازی مسئولان جهادی دانشگاه
مسئول سازندگی ناحیه بسیج دانشجویی استان زنجان خبر دادبرگزاری کارگاه یک روزه توانمندسازی مسئولان جهادی دانشگاههای زنجانمسئول سازندگی ناحیه بسیج دانشجویی استان زنجان از برگزاری کارگاه یک روزه توانمندسازی مسئولان جهادی دانشگاههای استان زنجان خبر داد امین کاظمی امروز در گفتودبیر شورای معاونان دانشجویی منطقه 2 کشور: 40 درصد از دانشجویان کشور خارج از خوابگاههای دولتی زندگی میکنند
دبیر شورای معاونان دانشجویی منطقه 2 کشور 40 درصد از دانشجویان کشور خارج از خوابگاههای دولتی زندگی میکننددبیر شورای معاونان دانشجویی منطقه 2 کشور گفت 40 درصد از دانشجویان کشور خارج از خوابگاههای دولتی زندگی میکنند که شرایط مناسبی ندارند به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز حسینرئیس اداره کتابخانههای عمومی آغاجاری خبر داد برگزاری کلاسهای آموزشی مهارتهای زندگی در آغاجاری
رئیس اداره کتابخانههای عمومی آغاجاری خبر دادبرگزاری کلاسهای آموزشی مهارتهای زندگی در آغاجاریرئیس اداره کتابخانههای عمومی آغاجاری از برگزاری کلاسهای آموزشی مهارتهای زندگی به همت این اداره برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی شهرستان خبر داد نرگس موقرپور امروز در گفتوگمدیر آموزش و پروش شهرستان ابهر تاکید کرد لزوم شناخت راه و روش زندگی شهدا و حفظ ارزشهای اسلامی
مدیر آموزش و پروش شهرستان ابهر تاکید کردلزوم شناخت راه و روش زندگی شهدا و حفظ ارزشهای اسلامیمدیر آموزش و پروش شهرستان ابهر بر لزوم شناخت راه و روش زندگی شهدا و حفظ ارزشهای اسلامی که مهمترین خواسته و دغدغه شهدا بود تاکید کرد به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان موسی رضایی ظهر امروتاسيس خانه هاي زندگي مستقل براي معلولين/ ارائه خدمات سازمان بهزيستي به 3 هزار معلول ضايعه نخاعي
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ ۱۲ ۴۲ب ظ تاسيس خانه هاي زندگي مستقل براي معلولين ارائه خدمات سازمان بهزيستي به 3 هزار معلول ضايعه نخاعي موج - معاون امور توانبخشي سازمان بهزيستي از تاسيس خانه هاي مستقل و صدور کارت هاي معلوليت براي معلولان خبرداد به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج يحيي سخنگويي درنحوه توزیع بن کارت دانشجویی نمایشگاه کتاب
نحوه توزیع بن کارت دانشجویی نمایشگاه کتاب توزیع ٢٥٠ هزار بن کارت الکترونیکی به منظور تحویل به دانشجویان و طلاب جهت خرید در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در٢٧٠٠ شعبه بانک صادرات ایران شروع شد عصر ایران توزیع ٢٥٠ هزار بن کارت الکترونیکی به منظور تحویل به دانشجویانپخش «چای و زندگی» از شبکه شما
پخش چای و زندگی از شبکه شما شناسهٔ خبر 2567515 - دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳ ۳۰ هنر > رادیو و تلویزیون سریال چای و زندگی به کارگردانی علی حلوی و تهیهکنندگی رضا سیفپور از چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت هر شب ساعت ۱۹ از شبکه شما پخش میشود به گزارش خبرنگار مهر سریال ۲۶ قسمتی چادروغ «زندگی بهتر برای یهودیان در سرزمین موعود» برملا شد انقلاب بردهها علیه صهیونیستها در اراضی اشغ
دروغ زندگی بهتر برای یهودیان در سرزمین موعود برملا شدانقلاب بردهها علیه صهیونیستها در اراضی اشغالی فلسطین تصاویررژیم صهیونیستی که مدعی نقض حقوق یهودیان در سراسر جهان است و هر اقدام ضد صهیونیستی را در جهان با چوب یهود ستیزی می راند اینک خود یهودیان آفریقاییتبار اراضی اشغالیپیام های مثبت خدا در اتفاقات تلخ زندگی
استاد پناهیان پیام های مثبت خدا در اتفاقات تلخ زندگی دین یعنی به واقعیتها نگاه کردن باید پیام خدا را بشنویم زیرا خدا در طول 24 ساعت از طریق اتفاقاتی که رخ میدهد در حال صحبت با بندگانش است به گزارش سرویس دینی جام نیوز حجتالاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان در دومین روز مربه میزبانی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین صورت گرفت برگزاری نخستین المپیاد امداد و نجات کانونهای دانشجوی
به میزبانی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین صورت گرفتبرگزاری نخستین المپیاد امداد و نجات کانونهای دانشجویی هلال احمر اهوازنخستین المپیاد امداد و نجات کانونهای دانشجویی مرکز امور جوانان جمعیت هلال احمر اهواز در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین برگزار شد رئیس جمعیت هلال احسبک زندگی به عنوان فرهنگی عمومی در جامعه احیا شود
سبک زندگی به عنوان فرهنگی عمومی در جامعه احیا شود استاندار سمنان سبک زندگی را یک فرهنگ عمومی دانست و گفت سبک زندگی اسلامی به عنوان یک فرهنگ عمومی در جامعه احیاء شود و در این عرصه باید زمینه نقش آفرینی مردم فراهم شود محمد وکیلی در نشست با دبیران شورای فرهنگ عمومی این استان- معاون استاندار خوزستان: شهید مطهری نقش موثری در شکل گیری جنبش های دانشجویی داشت
معاون استاندار خوزستان شهید مطهری نقش موثری در شکل گیری جنبش های دانشجویی داشت اهواز - ایرنا - معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان با اشاره به جنبش های دانشجویی مذهبی گفت شهید مطهری یکی از افراد موثر در شکل گیری جنبش های مذهبی بود و اساتید باید ادامه دهندگان واقعی راه وی باشن- نگاهی به زندگینامه مقام های جدید عربستان پس از زلزله سیاسی اخیر
نگاهی به زندگینامه مقام های جدید عربستان پس از زلزله سیاسی اخیر تهران-ایرنا- پادشاه عربستان اخیرا در اقدامی غیرمنتظره دست به تغییراتی گسترده در ترکیب حاکمیت خاندان این کشور زد در تغییرات جدید مقرن بن عبدالعزیز ولیعهد عربستان برکنار و شاهزاده محمد بن نایف بن عبدالعزیز جانشین ولیعرئیس دانشگاه آزاد همدان: باید به نقد نشریات دانشجویی احترام گذاشت
رئیس دانشگاه آزاد همدان باید به نقد نشریات دانشجویی احترام گذاشترئیس دانشگاه آزاد همدان با بیان اینکه نشریات دانشجویی تهدید نیستند گفت از اینکه بعضی دانشگاهها فضا را برای انتشار نشریات دانشجویی باز نکردهاند گلایه داریم و باید به نقد و نظرات این نشریات احترام گذاشت به گزارش خ- راه اندازی صنایع تبدیلی کوچک از اولویت های بسیج سازندگی در زنجان است
راه اندازی صنایع تبدیلی کوچک از اولویت های بسیج سازندگی در زنجان است زنجان - ایرنا - مسول سازمان بسیج سازندگی سپاه انصارالمهدی عج استان زنجان گفت راه اندازی صنایع تبدیلی کوچک از اولویت های بسیج سازندگی این استان طی سال جاری است فرهاد امندی روز دوشنبه در مراسم افتتاح طرح های ابزرگترین خانههای مسکونی جهان +عکس
بزرگترین خانههای مسکونی جهان عکس همه دوست دارند تا در خانه های بزرگی زندگی کنند که از امکانات راحتی فراوانی بهره مند هستند و ساکنان می توانند از زیبایی و امکانات بسیارشان لذت ببرند در این گزارش به تعدادی از بزرگ ترین خانه های مسکونی جهان پرداخته شده است بازار خبر اکثر افراداین مادر در خواب تلخ ترین حادثه زندگی اش رقم خورد + عکس
این مادر در خواب تلخ ترین حادثه زندگی اش رقم خورد عکس صبح هنگامیکه مادر از خواب برخاست متوجه شد نیمه شب و در خواب روی بچه افتاده و باعث خفگی وی شده است این اتفاق در کالیفرنیا امریکا رخ داده است و صبح هنگامیکه این مادر از خواب برخاست متوجه شد نیمه شب و در خواب روی بچه افتاده و-
گوناگون
پربازدیدترینها