تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه اگر مردم آثار آن را مى‏دانستند، به جهت حريص بودن به خير و بركتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804759188




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران مدتها مخزنی از هوش و فرهنگ پیشرفته بوده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: برنده جایزه فیلدز 2010 : ایران مدتها مخزنی از هوش و فرهنگ پیشرفته بوده است تهران - ایرنا - برنده جایزه فیلدز 2010 با بیان اینکه ایران برای مدت های بسیار طولانی مخزن هوش و فرهنگ پیشرفته بوده است، نسبت به آینده علمی ایران ابراز امیدواری کرد.


به گزارش ایرنا از دانشگاه صنعتی شریف، دکتر سدریک ویلانی استاد دانشگاه لیون و رئیس پژوهشکده هنری پوانکاره بعد از ارائه سخنرانی خود در دانشگاه شریف با موضوع «سیاره ها، ستاره ها و ابدیت (پایداری و رفتار بلندمدت در مکانیک سماوی کلاسیک)» حدود یک ساعت به پرسش های استادان و دانشجویان حاضر در مراسم پاسخ گفت.
وی بعد از سخنرانی اظهار داشت: طی ارائه، سالن بزرگ جابربن حیان به طور کامل پر شده بود و برخی ایستاده به سخنرانی گوش می کردند و سئوالات بیشماری پرسیده شد و حتی بسیاری موفق به طرح سئوال نشدند که این همه اشتیاق دانشجویان برای من بسیار جالب بود.
ویلانی افزود: به عنوان یک دانشمند می گویم که گسترش ارتباطات علمی می تواند هماهنگی بیشتری میان مردم جهان ایجاد کند و من بسیار علاقمند هستم که در مسیر گسترش ارتباطات میان ملتها کمک کنم و امیدوارم چنین ارتباطاتی برای بهبود روابط دیپلماتیک کشورها نیز مفید واقع شود.
وی به جایگاه دانشمندان ایرانی در دنیا اشاره کرد و گفت: کل جامعه ریاضی بسیار مشعوف شدند که مریم میرزاخانی موفق شد در بالاترین سطوح علمی قرار گیرد زیرا در درجه اول به خاطر آنکه وی یک ریاضیدان برجسته است ضمن آنکه اولین زنی است که توانسته در سطح جایزه فیلدز مطرح شود و همچنین به خاطر آنکه شخصیت بسیار مهربان و حساسی دارد و همواره تلاش می کند تا به دیگران کمک کند.
به گفته این دانشمند جهانی ریاضیات، میرزاخانی با کسب جایزه فیلدز توانست هوشمندی ایرانیان را بیش از پیش در میان دانشمندان به نمایش بگذارد.
وی درباره آنچه به دانشجویان کمک می کند تا در مسیر کسب جایزه فیلدز یا انجام کارهای بزرگ در ریاضیات حرکت کنند گفت: هر چند بخشی از این مسیر به شانس بستگی دارد اما دانشجویان باید در یک زمینه خاص تا حد ممکن توانمند شوند و در آن حوزه با کنجکاوی وقایع را دنبال کنند تا فرصت مناسب پیش آمده و آنها بتوانند از این فرصت به موقع استفاده کنند.
ویلانی همچنین بر نقش موثر ارتباط با دیگر دانشمندان و حضور در رخدادهای علمی در پیشرفت های علمی کشورها تاکید کرد.
وی تصریح کرد: در این سالن امروز شاهد دانشجویان مشتاق بسیاری بودم که می خواستند بدانند چگونه ریاضیات می تواند به شناخت آنها از جهان کمک کند و در هر کشوری جوانان، آینده کشور را نشان می دهند و من امروز بخشی از آینده ایران را دیدم.
جایزه فیلدز یا مدال (Fields Medal) جایزه ای است که هر چهار سال یکبار به ابتکار ریاضی دان کانادایی جان چارلز فیلدز در جریان کنگره اتحادیه جهانی ریاضیات به ریاضی دانان جوان کمتر از چهل سال که کار ارزنده ای در ریاضی انجام داده باشند، داده می شود.
جایزه فیلدز به طور رسمی از سال 1954 اهدا می شود و به «نوبل ریاضیات» معروف است زیرا جایزه نوبل در رشته ریاضی اهدا نمی شود.
علمی**1055**1440



22/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن