تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خداوند عزيز و جليل نقل كرده است كه فرمود: هر كار ارزشمندى كه در آن بسم ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843381442




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاه تخصصي به موضوعات مطرح شده عضو شوراي عالي فضاي مجازي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۳:۱۷ب.ظ)
گفت و گو با کارشناس؛ نگاه تخصصي به موضوعات مطرح شده عضو شوراي عالي فضاي مجازي موج- چندي پيش يکي از اعضاي حقيقي شوراي عالي فضاي مجازي صحبت هايي را در ارتباط با حوزه تخصصي ICT داشت، که اين صحبت ها واکنش متخصصين اين حوزه را به دنبال داشت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج؛ تجربيات گذشته نشان داده است كه بيشتر مسوولاني كه مسووليت توسعه ارتباطات و فناوري اطلاعات را بر عهده داشته‌اند به جز تعداد معدودي مابقي از نظر تخصصي تسلطي در اين حوزه نداشته‌اند. مركز ملي فضاي مجازي نيز به فرموده مقام معظم رهبري براي گسترش فزاينده فناوريهاي اطلاعاتي و ارتباطي به ويژه شبكهي جهاني اينترنت و آثار چشمگير آن در ابعاد زندگي فردي و اجتماعي و لزوم سرمايهگذاري وسيع و هدفمند بايد افرادي مسلط به حوزهICT را در خود جاي دهد تا اين مرکز بتواند نگاهي تخصصي تر بر حوزه مربوطه داشته باشد. تجربه عقب‌ماندگي چند سال اخير در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات نشان مي‌دهد كه بايد با مسايل مرتبط با فناوري و كاربردهاي آن در حوزه فناوري اطلاعات به صورت تخصصي نگاه کنند.
در اين حوزه در طول سال‌هاي گذشته همواره براي رفع مشكل سرعت اينترنت، صورت‌مساله پاك شده و به همين دليل در حالي‌كه نزديك به 65 درصد مردم بسياري از كشورهاي توسعه‌يافته از اينترنت سرعت بالا استفاده مي‌كنند در كشور ما هنوز اين رقم نزديك به دو درصد است و با اين وجود نگراني زيادي در بين مسوولان وجود دارد كه اگر اين نگراني‌ها ادامه يابد قطعا ديگر اقدامات تاثير زيادي در توسعه نخواهد داشت و همچنان عقب‌مانده در فناوري اطلاعات باقي مي‌مانيم.البته كارشناسان براين باورند كه در برنامه ششم توسعه برنامه‌هاي نسبتا خوبي را در حوزه فناوري اطلاعات تبيين کرده اند و در كنار آن سياست‌هاي كلي نظام اداري ابلاغي مقام معظم رهبري که به فناوري اطلاعات اشاره داشته اند نيز وجود دارد؛ اما، اين موفقيت ها در صورت وجود افراد لايق و با کفايت در حوزه ICT به وجود مي آيد.

پيرامون صحبت هايي که يکي از اعضاي حقيقي سابق شوراي عالي فضاي مجازي در ارتباط با زيرساخت هاي تخصصي حوزه ICT داشته اند، پاي صحبت هاي اسماعيلي کارشناس حوزه ICT و زيرساخت نشستيم تا موضوعاتي که از نظر منتقد عضو شورا اشکال اساسي است را بررسي کنيم.

عضو شورا در مصاحبه خود عنوان كرده است كه زيرساخت شبكه ملي اطلاعات با شبكه اينترنت در كشور يكسان است آيا چنين چيزي صحت دارد؟
کارشناس- گفته هاي وي اين نكته را به ذهن خواننده مي آورد كه مي بايست زيرساخت شبكه هاي ملي اطلاعات و شبكه اينترنت كشور جدا از هم باشد در حالي كه به دليل بالا بودن هزينه ها، راه اندازي زيرساخت اختصاصي براي هر يك از شبكه هاي تعريف شده توجيه اقتصادي نداشته و كشورها معمولاً با ايجاد يك زيرساخت مشترك، سرويس هاي متنوع خود از جمله اينترنت و اينترانت و... را روي زيرساخت ثابت ارائه مي نمايند.

از آن جايي که عضو شورا در مطالب خود مدعي شده است كه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات و به تبع آن شركت ارتباطات زيرساخت تنها پهناي باند را عامل مؤثر در افزايش سرعت اينترنت معرفي مي نمايد و هيچ گونه اقدامي در خصوص ساير مؤلفه هاي مؤثر در افزايش سرعت اينترنت از جمله معماري شبكه، نزديكي فاصله سرور به كاربر و راه اندازي CDN در كشور انجام نداده است، نظر شما چيست؟
کارشناس- در اين خصوص لازم به ذكر است كه اين شركت هـمواره تـوپـولـوژي و مـعماري شبكه خود را براساس نـياز و تكـنولوژي هاي جـديد طـراحي و به روز رساني مي كند. علاوه بر اين، اين شركت با راه اندازي مراكزي اقدام به ميزباني سرورهاي شركت ها و سايت هاي مختلف كه قبلاً توسط كشورهاي بيگانه ميزباني مي شدند نموده است كه اين اقدام ضمن تأمين امنيت سرورها باعث صرفه جويي در هزينه هاي نگهداري اين سرورها و كاهش تأخير در فرايند دريافت و انتقال ديتاي موجود در آن مي شود كه نزديك نمودن سرورها را نيز در بر مي گيرد و سال ها قبل اين اقدام انجام شده است. همـچنين در خـصوص موضـوع راه اندازي CDNنيز شركت ها و سازمان هاي غيرحاكميتي مي توانند CDN خود را راه اندازي نموده و از نظر قانوني هيچ منعي براي اين شركت ها جهت راه اندازي CDN وجود ندارد و اين موضوع بر عهده شركت هاي بخش خصوصي است.

عضو حقيقي در بخشي از مطلب خود مدعي شده است كه زيرساخت، پهناي باند مورد نياز خود را از كشورهاي حوزه خليج فارس خريـداري مي نمايد، تا چه حد اين موضوع صحت دارد؟
به مـنظور شفاف سازي و تنوير افكار عمومي يادآور مي شوم كه جهت خريد پهناي باند مورد نياز كشور كه از طريق كابل هاي بين المللي و در كف درياها قرار دارند مي بايست اين كابل ها در جايي پياده شده كه اصطلاحاً به آن نقطه لندينگ پوينت يا نقطه اتصال گفته مي شود. به دليل قرار گرفتن و پياده سازي بيشتر اين نقاط در كشورهاي عربي، زيرساخت در برخي مواقع اقدام به خريد پهناي باند مورد نياز كشور ازمالكان و يا سهامداران كابل هاي بين المللي مي نمايد و خريد آن از كشور هاي عربي مطرح نمي باشد.به عنوان مثال شركت هاي فالكون و ودافون تامين كننده بخشي از پهناي باند ايران در جنوب كشور هستند كه نقاط اتصال آنها در خود كشور و در مناطق جاسك و بندرعباس قرار دارد. در خصوص تعرفه هاي شبكه ملي اطلاعات و IP داخل كشور نيز بايد يادآوري كرد كه زيرساخت بر اساس تعرفه ها و مقررات تدوين شده از سوي كميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات عمل نموده و همواره به منظور حمايت از مصرف كنندگان تعرفه هاي خود را در چندين مرحله كاهش داده است و همچنين قيمت پهناي باند جهت محتواي داخلي بسيار كمتر از پهناي باند اينترنت بين الملل است كه جهت تقويت توليد كنندگان محتوا در داخل كشور صورت گرفته است.

عضو حقيقي شوراي عالي فضاي مجازي در بخشي عنوان کردند که زيرساخت همانند ISPها عمل كرده و وارد حوزه تصدي گري مي شود در پايان چه توضيحي در ارتباط با اين موضوع داريد؟
کارشناس- در اين خصوص هم متوان گفت كه حوزه فعاليت زيرساخت ر کشور توسط نمايندگان مجلس شوراي اسلامي مشخص و تصويب شده زيرساخت ارتباطات به صورت دولتي مستقل و تحت حاكميت دولت دقيقاً براساس وظايف و اساسنامه مصوب خود عمل کرده است و فعاليت هاي مانند هميشه بايد شفاف باشند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن