واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: آغاز بکار نمایشگاه دستاوردهای علمی دانش آموزان دوره ابتدایی/ شاطریان:دانش آموزان در جشنواره جابربن حیان کار گروهی را تجربه می کنند خبرگزاری پانا: پنجمین جشنواره پروژه های علمی دانش آموزان(جابربن حیان) و نمایشگاه دستاوردهای علمی دانش آموزان دوره ابتدایی صبح امروز در آذربایجان شرقی آغاز به کار کرد.
۱۳۹۴ دوشنبه ۲۱ ارديبهشت ساعت 14:30
به گزارش خبرنگار سرویس آموزش و پرورش پانا، محمد شاطریان معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی در این مراسم با بیان این که دیگر زمان این که فقط به دانش آموزان یک سری محفوظات یاد دهیم و در نهایت با امتحان کتبی و شفاهی از آنها آزمون بگیریم گذشته است، اظهار داشت: باید برای دانش آموزان زمینه ی یادگیری مادام العمر را فراهم کنیم و کاری کنیم که خودشان سراغ یادگیری بروند.
وی افزود:دانش اموزان در این جشنواره روش تحقیق را عملا یاد می گیرند و می آموزند که چگونه به اطراف خود و خلقت خداوند با حس کنجکاوی بنگرند.
شاطریان اذعان داشت: در طول جشنواره دانش آموزان یاد می گیرند که موضوعی را برای تحقیق انتخاب کنند و برای ان فرضیه ارایه دهند و در مورد فرضیه ها تحقیق کنند و با به کار گیری ابزارها و امکانات در نهایت به جواب برسند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی تصریح کرد: در هرکدام از این مراحلی که دانش آموز طی می کند یک هدف آموزشی و علمی نهفته است که تقویت حس کنجکاوی نسبت به پدیده ها یکی از این اهداف است.
وی با بیان این که از 126 پروژه ارایه شده در جشنواره 104 پروژه حاصل کار گروهی است، گفت:یادگیری نحوه کار و فعالیت در جمع نیز از اهداف اجتماعی این جشنواره است که دانش آموزان در طول تحقیق با گروه بودن را تجربه می کنند و با تقسیم وظایف آشنا می شوند که این از اهداف تربیتی دوره ابتدایی است.
شاطریان گفت: یادیگری مهارت های زندگی نیز از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است چرا که دانش آموزان در طول دوره تحقیق با مشکلات برخورد کرده و نحوه مقابله با آن را می آموزند و یاد می گیرند چگونه در برابر مشکلات تصمیم گیری کنند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی ، تقویت حس اعتماد به نفس، خلاقیت، ابتکار و پشتکار نیز از دیگر اهداف این جشنواره عنوان کرد و گفت: دانش آموزان باید یاد بگیرند وقتی به نتیجه نرسیدند دلسرد نشوند بلکه راه های دیگر را برای رسیدن به هدف بیازمایند.
وی در ادمه با اشاره به نقش اولیا و معلمان در طول این جشنواره، اظهار داشت: اولیا باید بدانند که فقط باید مقدمات لازم برای انجام پروژه ها رافراهم کنند نه این که به جای دانش آموز وظایفش را انجام دهند و معلمان نیز باید نقش راهنما را در طول پروژه داشته باشند.
شاطریان در بخش پایانی سخنان خود گفت: پژوهش سراهای دانش آموزی خاستگاه چنین فعالیت هایی هستند که به دانش آموزان اجازه خلاقیت و ابتکار را می دهند.
لازم به ذکر است که این جشنواره صبح امروز با شرکت 126 پروژه از دستاوردهای علمی دانش آموزان سراسر استان در پژوهشسرای دانش آموزی آذربایجان( ناحیه 53 تبریز) اغاز بکار کرد و تا روز پنج شنبه 24 اردیبهشت ادامه خواهد داشت و در نهایت 6 پروژه به عنوان منتخب استانی به مرحله کشوری که در تابستان برگزار خواهد شد راه خواهند یافت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]