تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر گاه بنده‏اى هنگام خوابش، بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم بگويد، خداوند به فرشتگان م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831104708




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پناهجویی، سپر دفاع مالزی در نقض حقوق بشر/ پایان پذیرش پناهجو


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پناهجویی، سپر دفاع مالزی در نقض حقوق بشر/ پایان پذیرش پناهجو کوالالامپور – ایرنا – دولت مالزی که میزبان بیش از 150 هزار پناهجو از روهینگیایی های مسلمان میانمار و چند کشور خاومیانه ای است، اعلام کرد دیگر پناهجویی را نمی پذیرد.


به گزارش ایرنا، مالزی همواره پس از کشف مسائل نقض حقوق بشری در این کشور، اعلام هشدارگونه به پناهجویان را در دستور کار قرار می دهد.
ریچارد توئل، نماینده دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در مالزی روز دوشنبه گفت که این کشور دیگر پناهجویانی که به منظور مستقر شدن در یک کشور سوم به مالزی سفر می کنند را مورد پذیرش قرار نمی دهد.
دولت مالزی چندی پیش از کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان خواسته بود در یک چارچوب زمانی سه ماهه نسبت به انتقال ده ها هزار پناهجوی کشورهای مختلف از جمله ایران به کشور سوم اقدام کند.
آمار کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در مالزی نشان می دهد بیش از 150 هزار پناهجو در این کشور برای رفتن به کشور سوم حضور دارند که بیش از 140 هزار نفر از آن ها میانماری هستند. دستکم هر فرد سه سال باید در نوبت برای انجام تشریفات اداری به منظور اعزام به کشور سوم باشد.
پناهجویان ایرانی با تعداد 580 نفر هفتمین جمعیت بزرگ پناهجویان را در کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان مالزی به خود اختصاص داده اند.
به نوشته تارنمای استار، ریچارد توئل گفت که الویت پذیرش پناهجو در مالزی به کشورهای خاورمیانه و آفریقا که با بحران های انسانی بیشتری مواجه هستند، انتقال یافته است.
نماینده دفتر کمیساریایی عالی پناهندگان سازمان ملل در مالزی تصریح کرد که این نمایندگی سال گذشته میلادی 15 هزار درخواست مستقر شدن در یک کشور دیگر را ارائه کرده است، اما امسال با توجه به کاهش پذیرش از سوی کشورهای دیگر، این عدد به نصف کاهش می یابد.
وی گفت در حال حاضر 150 هزار و 570 پناهجو در دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در مالزی ثبت نام کرده اند که 94 درصد از آنها میانماری هستند.
ریچارد توئل، علل سفر میانماری های مسلمان به مالزی را سرکوب، شکنجه و نقض آشکار حقوق بشر در کشور خود عنوان کرد.
این مقام سازمان ملل، گفت که در دهه های 1970 و 1980 که برخی از پناهجویان از کشورهای اطراف به مالزی می آمدند، کشورهای دیگر آنها را مورد پذیرش قرار می دادند.
وی تصریح کرد که توان دفتر کمیساریایی عالی پناهندگان سازمان ملل در مالزی برای حمایت از پناهجویان آنگونه که در گذشته انجام می شد، به دلیل کاهش منابع موجود امکان پذیر نیست.
به گفته وی، با توجه به شرایط موجود، این امر به کشور میزبان (مالزی) بستگی دارد که روش های گوناگون به منظور رسیدگی به مساله پناهجویان اتخاذ کنند.
ریچارد توئل نماینده دفتر کمیساریایی عالی پناهندگان سازمان ملل، تصریح کرد که مالزی دو گزینه داشت یا اینکه پناهجویان را بدون ثبت نام باقی بگذارد و یا اینکه از آنها ثبت نام کند. ثبت نام نکردن از این افراد باعث می شود آنها در جرم و جنایت نقش داشته باشند و یا مورد سوء استفاده واقع شوند.
کارشناسان معتقدند با توجه به زمان واکنش مقامات و رسانه های مالزی به موضوع پناهجویان به نظر می رسد، این کشور هر زمان که نقض حقوق بشر علیه پناهجویان آشکار می شود، در مقابل آنها موضع گیری می کند.
اخیرا دو گور جمعی از پناهجویان روهینگیایی با بیش از 35 جسد در مرز مالزی و تایلند کشف شد و برخی رسانه ها گزارش دادند یکی از این گورها در داخل خاک مالزی بوده است.
گفته می شود قاچاقچیان انسان در تایلند و مالزی با پناهجویان همانند برده رفتار می کنند و در قبال ندادن باج آن ها را فروخته و یا در اردوگاه های مخفی به قتل می رسانند.
کارشناسان معتقدند گزارش رسانه ها در خصوص نقض حقوق بشر پناهجویان در چند روز گذشته باعث واکنش مقامات مالزی شده است.
عوامل مختلف داخلی و خارجی باعث شده است رسیدگی به پرونده پناهجویان در مالزی دستکم سه الی پنج سال به طور بینجامد و از سویی نیز کاهش پذیرش از سوی کشورهای مهاجزپذیر سرعت انتقال پناهجویان از مالزی را به شدت کند کرده است.
پناهجویان مالزی از جمله پناهجویان ایران، با چالش های عمده ای دست به گریبان هستند که این گونه چالش ها زندگی فردی و اجتماعی آنها را تحت تاثیر زیادی قرار می دهد.
آساق**241**1611



21/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن