واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱:۳۷ق.ظ)
جام جم: «ظريف تا کجا محترم است؟» موج -
به گزارش خبرگزاري موج، «ظريف تا کجا محترم است؟» عنوان سرمقاله روزنامه جام جم است که در آن مي خوانيد:
سفر اخير دکتر ظريف به نيويورک براي شرکت در کنفرانس بازنگري معاهدة ان پي تي، که طبق معمول با مصاحبه هاي متعدد همراه بود، با حاشيه هاي زيادي هم توأم شد، از جمله مصاحبه دکتر ظريف با شبکه پي. بي. اس و اين اظهارنظر وي که: «ما افراد را به دليل عقايدشان زنداني نمي کنيم»و «کساني که قانون را زير پا مي گذارند، نمي توانند پشت عنوان روزنامه نگار يا فعال سياسي پنهان شوند» که موجي سنگين عليه او در رسانه ها بخصوص از نوع مجازي اش به راه انداخت.
کساني که تا ديروز ظريف را هم رديف مصدق و اميرکبير معرفي مي کردند، يکباره تيغ زبان و قلم از نيام کشيدند و او را در رديف احمدي نژاد قرار دادند که از نظر آنها مظهر همه بدي هاست، با اين تفاوت که بلد است به انگليسي هم دروغ بگويد!
اين رفتار جريان هاي اپوزيسيون و فتنه با ظريف، پيام روشني براي اين فرزند انقلاب دارد و آن اين که تعريف و تمجيدهاي اغراق آميز اين جماعت از وي در واقع تعريف از ظريف و شخصيت و توانايي و چهره متبسم وي نيست، بلکه تعريف و تمجيد از اهداف و برنامه هاي خودشان است بنابراين تا زماني که احساس کنند ظريف يا هرکس ديگر در زمين مورد نظر آنها بازي مي کند و با خواست و تمايل آنها منطبق است، محترم و شايان تحسين است و بهترين، ورزيده ترين و صادق ترين ديپلماتش مي خوانند، اما به محض خروج از دايره خواست و اراده آنها، ظريف مي شود کسي که نه تنها مي توان، بلکه بايد به او هر ناسزا و توهيني را روا داشت.
اين از همان ديکتاتوري هاي مدرن و امروزي است که اين جماعت به پيروي از سردمداران خود آن را تکرار مي کنند و پيش از ظريف هم در عرصه هاي ديگر از جمله هنر انجام داده اند.
فراموش نکرده ايم برخورد اين جماعت با برخي هنرمندان را که به محض همراهي شان با ارزش هاي ديني و انقلابي يا بازي در يک فيلم ارزشي، چگونه آماج حمله هاي بي رحمانه قرار گرفته اند. مرام اين جماعت بي مرام آن است که چنان فضاي سنگيني ايجاد کنند که کسي جرات اظهار نظري خلاف ميل و اراده آنان نداشته باشد و اگر احياناً جرات کرد و گفت، او را پشيمان کنند.
ممکن است جناب ظريف يا ديگراني که اين يادداشت را مي خوانند، بگويند منتقدان مذاکرات هسته اي هم گاهي همين گونه برخورد مي کنند؛ صرف نظر از شدت و غلظت توهين ها و اين که اگر چنين باشد آنها هم اشتباه مي کنند و حق توهين نداشته و ندارند، يک نکته مهم اين دو گروه را از هم تفکيک مي کند و آن اين است که، اکثر قريب به اتفاق منتقدان مذاکرات هسته اي دغدغه ارزش هاي انقلاب را دارند و نگران زياده خواهي دشمن و فريبکاري او هستند، اما دغدغه اين جماعت منافع نظام و انقلاب نيست، بلکه کاملاً برعکس، نگران موفقيت نظام هستند.
به عبارت ديگر گروه اول مثل خود آقاي ظريف فرزندان خودمان و انقلاب هستند، اما آن ديگري وابسته به بيگانه يا فريب خورده اوست و تفاوت اين دو براي فرزند انقلاب روشن است!
نويسنده: مهدي فضائلي
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]