تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هيچ شفيعى براى زن نزد پروردگارش نجات بخش تر از رضايت شوهرش نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816140471




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تلویزیون دشمن کتاب نیست


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


تلویزیون دشمن کتاب نیست وبلاگ > موسوی، سیدعبدالجواد - بازهم نمایشگاه بین المللی کتاب آغاز شد و هم زمان با آن سیل انقادها به تلویزیون نیز قوت گرفت که چرا به کتاب اهمیتی را که باید بدهد نمی دهد. این از آن دسته انتقادهایی است که اصولگرا و اصلاح طلب هم نمی شناسد. همه در این نکته متفق القولند که تلویزیون به کتاب بی اعتناست و در عوض لودگی و فکاهه را بر حرف حساب ترجیج می دهد.


من با بخش دوم سخن معترضان همدل و همسخنم اما درباره بخش اول حرف دارم. البته که من نیز معتقدم تلویزیون به مقوله کتاب و کتاب خوانی بی اعتناست اما این بی اعتنایی را حاصل بی اعتنایی مدیران و یک توطئه از پیش تعیین شده نمی بینم. اتفاقا معتقدم مدیران تلویزیون خیلی هم دلشان می خواهد که یک بر نامه موفق تلویزیونی با محوریت کتاب داشته باشند. خبر موثق هم دارم که بارها و بارها برای تهیه چنین برنامه ای دورخیز هم کرده اند. آدم حسابی هم صدا کرده اند. از این و آن مشورت هم گرفته اند اما کاری که باید بشود نمی شود. علت هم دارد. تلویزیون یک مجموعه است،یک مجموعه ای که درست یا غلط تعریفی از خودش به دست داده که برنامه خوب و موفق و پربیننده تلویزیونی که محوریت آن را کتاب تشکیل بدهد نمی تواند بسازد. نه این که از ساختنش عاجز باشد بلکه چنین برنامه ای اگر بخواهد تولید شود مستلزم چیزهاییست که آن چیزها با کلیت تلویزیون در تضاد قرار می گیرد. شما همین که بخواهید برنامه ای با محوریت کتاب درتلویزیون بسازید در همان ابتدای امر لیستی از نویسندگان ممنوعه را پیش رو دارید. نویسندگانی که اتفاقا شرط یک برنامه خوب ساختن خواه نا خواه اسامی آن ها را در خاطر می آورد. لیستی از نویسندگان ممنوعه در تلویزیون وجود ندارد. هیچ کس نمی تواند به شما نامه ای نشان دهد که درآن یک مقام رسمی به مدیران تلویزیون متذکر شده باشد که از آوردن نام فلان نویسنده در تلویزیون پرهیز کنند. بافت و ساختار و تعریفی که تلویزیون از خود ارائه داده این اجازه را نمی دهد. از اسامی که بگذریم به موضوعات می رسیم. در این جا شما همان گرفتاری را دارید. انبوهی از موضوعات وجود دارد که تلویزیون نمی تواند به آن ها بپردازد. از موضوعات سیاسی گرفته تا موضوعات اجتماعی. اصولا کتاب اگر کتاب باشد سخنی است خلاف آمد عادت و کتاب ها در مجموع ُپرند از آراء و عقایدی که با تفاسیر رسمی از اخلاق و سیاست و اقتصاد و فرهنگ رسمی هیچ نسبتی ندارند. تلویزیون حتی اگر بخواهد نمی تواند تریبون این همه رنگارنگی در رای و عقیده باشد پس در نتیجه سراغ این موضوع نمی رود و وقتی هم برود حاصلش مورد پسند کم تر کسی قرار می گیرد. این حرف ها را از سر تحقیر و تخفیف تلویزیون نمی گویم، دارم موقعیتی را توصیف می کنم. موقعیتی که اگر من و شما هم در آن قرار بگیریم بعید نیست به همین شیوه ای عمل کنیم که دیگران می کنند. مگر این که کسی بخواهد ساختار صدا و سیما را از اساس تغییر دهد که در آن صورت اصلا کلیت ماجرا تغییر می کند و بحث به جاهای دیگری می کشد. جالب این که سازمان صدا و سیما به ظاهر یک پارچه است و فرق چندانی بین سیاست گذاری های رادیو و تلویزیون نباید باشد اما شما در رادیو از این گرفتاری ها کم تر دارید و درست به همین دلیل در رادیو امکان ساخت برنامه خوب در باره کتاب به مراتب از تلویزیون بیشتر است. هر چند در آن جا هم اوضاع چنان که شاید و باید مطلوب نیست اما از تلویزیون خیلی بهتر است.



یکشنبه 20 اردیبهشت 1394 - 21:14:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن