تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيرت از ايمان است و بى بند و بارى از نفاق.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819560661




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روسیه و چین متعهد شدند که یکدیگر را هک نکنند |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: روسیه و چین متعهد شدند که یکدیگر را هک نکنند
سران دو کشور روسیه و چین در یک اقدام بسیار عجیب تصمیم گرفتند که در راستای همکاری‌های دو کشور و اعتمادسازی در زمینه توسعه همکاری در رده‌های مختلف به یکدیگر قول بدهند که برای هک کردن همدیگر اقدام نکنند.
کد خبر: ۴۹۸۹۴۸
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۰ - 10 May 2015


سران دو کشور روسیه و چین در یک اقدام بسیار عجیب تصمیم گرفتند که در راستای همکاری‌های دو کشور و اعتمادسازی در زمینه توسعه همکاری در رده‌های مختلف به یکدیگر قول بدهند که برای هک کردن همدیگر اقدام نکنند.

به گزارش جام جم دنیای امروزی ما به اندازه‌ای به سوی استفاده از فناوری پیش رفته است که تقریبا مقوله سیاست نیز به‌شدت به فناوری و ارتباطات دیجیتالی وابسته شده است. در طول دو سال اخیر، مهم‌ترین هک‌های انجام شده با مقاصد سیاسی انجام شده‌اند که شاید مشهورترین آن‌ها ماجرای هک شدن سونی پیکچرز به علت ساخت فیلم کمدی درباره کره شمالی بوده است. این امر موجب شده است تا سران کشورهای بزرگ در جهان علاوه بر اینکه از یکدیگر به عنوان رقبای تجاری و نظامی بترسند، ترس دیجیتالی را نیز در برابر خود ببینند.

در میان کشورهایی که نام آن‌ها در لیست کشورهای تهدید‌آمیز در رده حملات سایبری دیده می‌شود، نام کشورهای چین و روسیه بسیار برجسته است و به همین دلیل نیز این دو کشور حق دارند که از حملات امنیتی دیگران واهمه داشته باشند. راهکاری که سیاستمداران این کشور برای این موضوع یافته‌اند بسیار ساده است: دوستانت را به خودت نزدیک نگاه دار و دشمنانت را نزدیک‌تر.

سران چین و روسیه به یکدیگر متعهد شده‌اند که هیچ اقدامی در زمینه حملات سایبری، شنود اطلاعات و ... را نسبت به یکدگیر انجام ندهند. البته این قرارداد به همینجا ختم نمی‌شود و این دو کشور در صورت مواجهه هریک از آن‌ها با حملات امنیتی، به کمک دیگری خواهند رفت که این امر می‌تواند تهدید بسیار جدی برای کسانی باشد که قصد درافتادن با هریک از این دو دولت در رده سایبری را دارند.

این قرارداد همکاری را می‌توان به نوعی آغازگر یک جنگ جهانی سایبری دانست و ممکن است شاهد یارگیری گروه‌هایی مشابه متفقین و متحدین باشیم که در این صورت، بروز یک حمله امنیتی با ایجاد یک عکس‌العمل زنجیره‌ای می‌تواند به آغاز یک جنگ جهانی دیگر تبدیل شود، البته این‌بار به‌ جای توپ و تانک و سربازها شاهد حضور کامپیوتر و ارتش هکرها خواهیم بود.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن