تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هیچ کس روز قیامت در امان نیست، مگر آن که در دنیا خدا ترس باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870299100




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش چین به دخالت آمریکا در امور مذهبی |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: واکنش چین به دخالت آمریکا در امور مذهبی
چین در واکنش به گزارش یک موسسه آمریکایی مبنی بر نبود آزادی مذهب در این کشور، از آمریکا خواست در امور داخلی کشورش مداخله نکند.
کد خبر: ۴۹۷۴۰۸
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۷:۲۶ - 05 May 2015


چین در واکنش به گزارش یک موسسه آمریکایی مبنی بر نبود آزادی مذهب در این کشور، از آمریکا خواست در امور داخلی کشورش مداخله نکند.

به گزارش ایرنا، «هوا چون اینگ» یک سخنگوی وزارت امور خارجه چین در کنفرانس خبری روزانه خود از انتشار گزارش سالیانه کمیسیون آمریکایی «آزادی مذهب در جهان» به شدت انتقاد کرد و گزارش منتشر شده را ناشی از جبهه گیری سیاسی و اتهامات بی اساس دانست.

وی همچنین قرار دادن نام چین در فهرست سیاه کشورهای محدود کننده آزادی مذاهب در جهان را اقدامی نامناسب توصیف کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین با بیان اینکه این گزارش بر پایه انگیزه های سیاسی و اتهامات بی اساس منتشر شده، تصریح کرد: «چین به شدت با مفاد این گزارش مخالف است.»

«هوا» با ابراز نگرانی از رفتار در پیش گرفته شده از سوی آمریکا، از این کشور خواست دخالت در امور داخلی چین به نام دین را فورا متوقف کند.

در گزارش منتشر شده از سوی کمیسیون آمریکایی آزادی مذهب در جهان که پنجشنبه هفته گذشته صورت گرفت، آمده است: «آمریکا، "نگرانی ویژه ای" از چین و چند کشور دیگر از جمله ویتنام، کره شمالی و عربستان سعودی، در رابطه با وضعیت آزادی مذهب در آنها دارد.

هوا چون اینگ همچنین تاکید کرد؛ دولت چین اعتراض شدید خود را به مقامات آمریکایی اعلام کرده و از آنها می خواهد به بهانه نبود آزادی مذهب در امور داخلی چین مداخله نکنند.

وی تصریح کرد که دولت چین همواره به آزادی مذهب شهروندان خود احترام گذاشته و از حقوق آنها، دفاع می کند.

بر اساس آمار رسمی در چین 100 میلیون نفر به مذاهب مختلف اعتقاد دارند.

بر اساس قوانین چین از جمله قانون اساسی در این کشور آزادی مذهبی و دینی وجود دارد اما تنش های مرتبط همواره یک مشکل بوده است.

به باور کارشناسان، استمرار نادیده گرفتن و بی توجهی به مذهب می تواند به مشکلات در چین دامن بزند.

در چین البته مکان های مختلفی از جمله معابد، مساجد و کلیساها برای عبادات وجود دارد و شمار آنها به 140 هزار مورد نیز می رسد که پیروان آیین های مذهبی (تائوییسم، بودیسم، اسلام و مسیحیت) در این مکان ها به عبادات می پردازند.

براساس آمارهای منتشر شده، اکنون حدود 45 هزار مسجد در چین وجود دارد که هر کدام از آنها مکانی مقدس برای مسلمانان چین است و به یک مرکز دینی برای فراگیری تعالیم دینی تبدیل شده است.

در دوران جدید حکومت رهبران چین، شرایط برای مسلمانان از بهبود نسبی برخوردار شده و گزارش های منتشر شده از مناطق مختلف چین، نشان می دهد مردم این مناطق به ویژه مناطق مرکزی در حال بازگشت به آموزه های دینی و احیای دین اسلام هستند.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن