تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس نيّتش خوب باشد، توفيق ياريش خواهد نمود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860503114




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تصمیم آمریکا درباره عبور کشتی‌هایش از تنگه هرمز/ بازتاب واکنش ظریف به اظهارات تام کاتن/ دلخوری عجیب رهبر کره شمالی از دست روسیه |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تصمیم آمریکا درباره عبور کشتی‌هایش از تنگه هرمز/ بازتاب واکنش ظریف به اظهارات تام کاتن/ دلخوری عجیب رهبر کره شمالی از دست روسیه
تصمیم پنتاگون به همراهی کشتی های آمریکایی در زمان عبور از تنگه هرمز، بازتاب واکنش ظریف به توئیت های تام کاتن، ائتلاف گروه های تحت حمایت آمریکا با تروریست های تکفیری در سوریه و دلخوری رهبر کره شمالی از روسیه به دلیل نپذیرفتن درخواست هایش، از جمله مهمترین موضوعاتی است که سرخط مطالب امروز مطبوعات جهان را به خود اختصاص داده است.
کد خبر: ۴۹۶۳۳۹
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۵ - 01 May 2015


تصمیم پنتاگون به همراهی کشتی های آمریکایی در زمان عبور از تنگه هرمز، بازتاب واکنش ظریف به توئیت های تام کاتن، ائتلاف گروه های تحت حمایت آمریکا با تروریست های تکفیری در سوریه و دلخوری رهبر کره شمالی از روسیه به دلیل نپذیرفتن درخواست هایش، از جمله مهمترین موضوعاتی است که سرخط مطالب امروز مطبوعات جهان را به خود اختصاص داده است.



به گزارش «تابناک»، در ادامه مباحث مربوط به توقیف یک کشتی تجاری آمریکایی توسط ایران، سایت شبکه خبری «سی ان ان» خبر جدیدی را در این زمینه منتشر کرده است. به نوشته این سایت، از این پس کشتی های جنگی نیروی دریایی آمریکا، کشتی های تجاری حامل پرچم این کشور را در زمان عبور از تنگه هرمز همراهی می کنند. البته مقامات وزارت دفاع آمریکا گفته اند این همراهی و اسکورت توسط نیروی دریایی، شامل همه کشتی ها نخواهد بود. سی ان ان می نویسد لازمه این تصمیم جدید آن است که در زمان عبور کشتی های تجاری آمریکا، یک کشتی جنگی مسلح در محدوده آب های بین ایران و عمان حضور داشته باشد. یک مقام آمریکایی مدعی شده این اقدام، روشی برای جلوگیری از وقوع تقابل میان ایران و آمریکا است.


اما پاسخ ظریف به اظهارات توهین آمیز سناتور تام کاتن در توئیتر، موضوعی است که مورد توجه شماری از مطبوعات و رسانه ها قرار گرفته است. سایت خبری «پولیتیکو» می نویسد وزیر خارجه ایران روز گذشته به مجموعه توئیت های تام کاتن که خواستار انجام مناظره ای درباره قانون اساسی آمریکا شده بود، واکنش نشان داد. این سایت اشاره می کند که ظریف در پیام خود، تولد فرزند کاتن را به وی تبریک گفته است. در این مطلب ضمن انتشار متن توئیت ظریف خطاب به کاتن، اشاره شده که اظهارات کاتن پس از آن مطرح شد که وزیر خارجه ایران در جریان یک سخنرانی در دانشگاه نیویورک، گفته بود چه کاتن بخواهد و چه نخواهد، تحریم های ایران در زمان دستیابی به توافق نهایی برداشته خواهد شد.


در خبری مربوط به سوریه، سایت نشریه «نیوزویک» از همراهی نیروهای معارض تحت حمایت سازمان «سیا» با تروریست های تکفیری در مقابله با دولت دمشق خبر داده است. این سایت می نویسد ستیزه جویان افراط گرا طی هفته های اخیر شانه به شانه گروه های تحت حمایت آمریکا جنگیده و توانسته اند به پیروزی هایی در شمال سوریه دست پیدا کنند. نیوزویک اشاره می کند که در این ائتلاف تازه شکل گرفته، گروه های تکفیری شناخته شده ای همچون جبهه النصره (شاخه القاعده در سوریه) و احرار الشام حضور دارند که طی هفته های اخیر پیشروی هایی را به سمت استان لاذقیه انجام داده اند. در این میان، گروه های تکفیری حاضر در ائتلاف، از گروه های مسلح تحت حمایت آمریکا قوی تر هستند.


در میان دیگر مطالب، روزنامه «تلگراف» به اقدام جدید رهبر کره شمالی پرداخته و از دلخوری وی از دولت روسیه به دلیل اهمیت ندادن به درخواست هایش خبر داده است. به نوشته این روزنامه، کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، دعوت دولت روسیه برای سفر به مسکو جهت شرکت در مراسم بزرگداشت پیروزی در جنگ جهانی دوم را رد کرده؛ زیرا روسیه از قبول درخواست های پیونگ یانگ مبنی بر انجام تشریفات ویژه برای وی خودداری کرده است. یک روزنامه کره جنوبی گفته دلیل خودداری روسیه از انجام تشریفات ویژه برای اون، این بوده که چند مقام ارشد از دیگر کشورها نیز در مراسم حضور خواهند داشت. در این میان، رهبر کره شمالی معتقد است در صورت نبود تدابیر امنیتی ویژه، وی به سوژه رسانه ها تبدیل خواهد شد و همچنین این امر سبب لطمه خوردن تصویرش در داخل می شود.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن