تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نادان كسى است كه نافرمانى خدا كند، اگر چه زيبا چهره و داراى موقعيتى بزرگ باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804071942




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ميزان باروري کلي در کشور 1.8 است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۲:۱۷ب.ظ)
مديرکل دفتر سلامت، جمعيت، خانواده و مدارس: ميزان باروري کلي در کشور 1.8 است موج - مديرکل دفتر سلامت، جمعيت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي با اشاره به اينکه ميزان باروري کلي در کشور 1.8 است، گفت: ساليانه 440 هزار فرصت فرزند آوري از دست مي‌رود.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد اسماعيل مطلق، مديرکل دفتر سلامت، جمعيت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، در همايش ترويج ازدواج سالم در جوانان که در سالن اجتماعات دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکي جندي‌شاپور اهواز برگزار شد، اظهار کرد: اين ميزان شامل 410 هزار فرصت فرزند آوري در زنان ازدواج نکرده، 10 هزار فرصت براساس فوت همسر و 20 هزار فرصت براثر طلاق است.
وي با بيان اينکه هم‌اکنون شش ميليون و 600 هزار زن 15 تا 49 ساله ازدواج نکرده در کشور وجود دارد، گفت: با توجه به بررسي انجام شده از سال 1385 تا 1393، ميزان ازدواج در کشور هرسال نسبت به سال پيش از آن کمتر شده که براساس آخرين آمار، آمار ازدواج در سال 93 در کشور حدود 40 تا 45 هزار ازدواج نسبت به سال 92 کاهش يافته است.
وي با اشاره به افزايش آمار طلاق در کشور گفت: 14.2 درصد طلاق‌ها مربوط به يک سال اول زندگي و 50 درصد مربوط به پنج سال اول زندگي است.
اين مقام مسوول اضافه کرد: در کشور ما يک‌ميليون و 750 هزار بارداري اتفاق مي‌افتد که يک‌ميليون و 530 هزار مورد منجر به فرزند آوري و 220 هزار منجر به سقط‌جنين مي‌شود.
مطلق، با اشاره به اينکه تأخير در ازدواج، فرزندآوري و ناباوري و سن مادر از شاخص‌هاي مهم باروري است، اظهار کرد: قدرت باروري با افزايش سن به ويژه پس از 35 سالگي کاهش مي‌يابد.
مديرکل دفتر سلامت، جمعيت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي به چالش‌ها و عوامل تأثيرگذار بر نرخ باروري کلي اشاره کرد و گفت: افزايش ميانگين فاصله تولد نخستين فرزند و ازدواج، افزايش ميانگين فاصله بين تولد فرزند اول و دوم و فرزند دوم و سوم، افزايش قصد تک‌فرزندي و تأثير آسيب‌هاي اجتماعي بر ازدواج سالم از جمله اين چالش‌ها است.
وي اضافه کرد: با توجه به بررسي انجام شده در دنيا از نظر جمعيت شناسان، زماني که ميزان باروري کلي به زير حد جايگزيني يعني دو و يک‌دهم برسد يک تهديد است و بايد در جهت ارتقاي نرخ باروري تلاش شود.
مطلق با اشاره به سياست‌هاي ابلاغي کلي جمعيت توسط رهبر معظم انقلاب ادامه داد: پس از ابلاغ اين سياست‌ها دو کارگروه در کشور تشکيل شد که يکي از آنها شامل برنامه‌هاي جمعيت، چالش‌هاي جمعيت، ازدواج و طلاق است که از سال آينده پس از اتمام برنامه پنجم توسعه وارد گام جديد خواهد شد.
وي با اشاره به رويکردهاي وزارت بهداشت در راستاي ارتقاي نرخ باروري کلي گفت: تهيه و تدوين محتواهاي آموزشي با تاکيد بر آموزش مهارت‌هاي زندگي و تدوين محتواهاي جديد براساس نياز نوجوانان و جوانان در راستاي خانواده و همسرگزيني، ارتقاي مشاوره هنگام ازدواج و پس از ازدواج با تاکيد بر مهارت‌هاي زوجين و سلامت جنسي از جمله اين رويکردها است.
وي افزود: تلاش دستگاه‌هاي دخيل در امور فرهنگي براي تقويت نگرش جامعه، برنامه‌ريزي براي کاهش متوسط سن ازدواج و تعهد دستگاه اجرايي کشور نسبت به تأمين مقدمات لازم براي ازدواج از جمله رويکردهاي بخشي و بين بخشي است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن