محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1841936122
ابراهیم امینی در گفت و گو با روزنامه آرمان: تشکلهای سیاسی اصلاحطلب از سهمخواهی پرهیز کنند
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: ابراهیم امینی در گفت و گو با روزنامه آرمان:
تشکلهای سیاسی اصلاحطلب از سهمخواهی پرهیز کنند
یک فعال سیاسی به روزنامه آرمان گفت: تشکلهای سیاسی اصلاحطلب از سهمخواهی پرهیز کنند و تلاش کنند که به لیست واحدی برسند.
روزنامه آرمان گفت و گویی با ابراهیم امینی، فعال سیاسی انجام داده است که مشروح آن را در ادامه می خوانید:
تبلیغات انتخاباتی مجلس دهم هم اینک در میان فعالان سیاسی و مسئولان اجرایی کشور نمود یافته، با وجود آنکه فعالیتهای رسمی طبق قانون زمانی نزدیک به زمستان و از بهمنماه است اما اظهارنظر فعالان سیاسی گویای موضوع دیگری است؛ به نظر شما هماکنون چه فضایی برای مجلس دهم قابل ترسیم است؟
آنچه قانونگذار پیشبینی کرده تبلیغات رسمی برای انتخابات است و این بدان معنا نیست که افراد یا گروههای سیاسی در زمانی زودتر، خود و برنامههای خود را به جامعه معرفی و ارائه نکنند و جامعه را با مواضع خود آشنا نسازند؛ چرا که اگر فعالیتهای انتخاباتی محدود به زمان پنج روزه تبلیغات رسمی باشد شهروندان به اشتباه افتاده و نمیتوانند آنگونه که لازم و شایسته است کاندیداها را بشناسند، از توان و برنامههای آنها آگاه شوند و انتخاب اصلحی داشته باشند و لذا این در تمام کشورهای دنیا رایج است، به عنوان مثال تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری در آمریکا یکی از این موارد است که در شکل رسمی آن مدت زمان مشخص و محدودی دارد اما از چند سال قبل حتی اعضای حزب برای انتخاب کاندیدای حزب اقدام میکنند و کاندیداهای مطرح هم به روشهای مختلف ارتباط خود را با جامعه برقرار میکنند تا شهروندان شناخت کافی نسبت به آنها، توان، برنامهها و مواضع آنها به دست آورند.
از آنجایی که در کشور ما گروهها و تشکلهای مختلف عمدتا تحت عنوان دو جناح اصلی اصلاحطلب و اصولگرا فعالیت میکنند یا گرایش خود را به یکی از این دو جناح سیاسی تحت عناوین مختلف یا با پیوستن به لیستهای نهایی و ائتلاف با یکی از این دو گروه ابراز میدارند، برنامهریزیهای انتخاباتی فعلی نمایی را از چیدمان مجلس دهم نشان میدهد؟
نمیتوان پیشبینی دقیقی از لیستهای انتخاباتی داشت چون فضا هنوز کاملا مشخص و روشن نشده است؛ زیرا از یک طرف موضع جریان اصولگرا روشن نیست که با توجه به اختلافاتی که با جبهه پایداری دارد یا اختلافاتی که با تیم آقای احمدینژاد دارند، آیا در نهایت با هم به لیست واحد میرسند؟ یا جریان منتسب به آقای لاریجانی که میخواهند در قالب حزب فعالیت کنند آیا با اصولگراها به لیست واحدی خواهند رسید یا خیر؟ یا حامیان دولت، ائتلاف خود با اصلاحطلبان را حفظ خواهند کرد یا با جریان لاریجانی به لیست واحد خواهند رسید؟ یا اینکه دو قسمت شده، بخشی با محوریت نوبخت با لاریجانی ائتلاف خواهند کرد و بخشی که رگه اصلاحطلبی دارند با اصلاحطلبان به لیست واحد خواهند رسید؟ اینها همه ابهامات موجود در فضای کنونی است. آنچه در جریان اصلاحطلب پیش میرود و انتظار منطقی جامعه هم این است که تشکلهای سیاسی اصلاحطلب از سهمخواهی پرهیز کنند و تلاش کنند که به لیست واحدی برسند و چهرههای شاخصی که تایید صلاحیت میشوند صرفنظر از آنکه انتساب آنها به کدام حزب و گروه سیاسی است در لیست قرار بگیرند و مورد حمایت همگان واقع شوند تا آرای آنها متشتت و پراکنده نشود و با توجه به مقبولیتی که در افکار عمومی جامعه دارند به توفیقی برسند و مانند ماجرای شورای شهر دوم نشود چرا که در آن زمان اصلاحطلبان که از دستیابی به پاستور، شورای شهر اول و مجلس ششم شادمان بودند، نتوانستند برای شورای شهر دوم به لیست واحدی برسند و ارائه لیست از سوی تشکلهای مختلف زمینهای فراهم شد که با آرای بسیار پایینی لیست آبادگران کرسیهای شورای شهر دوم را صاحب شوند و با توجه به اینکه آقای احمدینژاد مسئول ستاد انتخاباتی آنها در تهران بود با این توجیه که او موجب پیروزی آنها شده است خود را کاندیدای شهرداری تهران کرد و آنها که خود را وامدار او میدیدند پذیرفته و اینگونه شهرداری تهران سکوی پرتابی برای احمدینژاد شد تا رئیسجمهور شود و هزینههای بسیاری به جامعه و ملت تحمیل شود.
راهکار پیشنهادی شما برای اصلاحطلبان چیست؟ آنها چه اقدامی انجام دهند تا تجربه شکستهای گذشته تکرار نشود؟ دولت هم میتواند در این زمینه اقدامی انجام دهد؟
اگر همه تشکلهای اصلاحطلب به ائتلاف کامل با هم برسند و از سهمخواهی پرهیز کنند و بپذیرند که چهرههای شاخص اصلاحطلب که تایید میشوند در یک لیست واحد به محوریت بزرگان این جریان و بزرگان میانهرو مورد حمایت قرار گیرند. همچنین تا دیر نشده فضای وزارت کشور و استانداریها ترمیم شود و همسو با دیدگاههای رئیسجمهور شوند و از فاصله گرفتن با اصلاحطلبان که سبد رای روحانی در انتخابات رئیسجمهوری بوده بهشدت پرهیز شود، پیروزی و به دست آوردن اکثریت کرسیهای مجلس دور از دسترس نخواهد بود.
در چنین فضایی و وجود احتمالات مختلف، اگر هر دو جناح به لیست واحد هم برسند آن زمان چه اتفاقی خواهد افتاد؟ کدام جناح شانس بیشتری برای اکثریت مجلس دهم پیش رو دارند؟ به عبارتی کدام لیست واحد از کدام گروه شاخص سیاسی احتمال پیروزی دارد؟
در افکار عمومی جامعه بسیار روشن است که اصلاحطلبان از شانس بالایی برخوردار هستند البته به دلیل محلی بودن رقابتها ممکن است در شهرستانها ملاک برای خیلی از شهروندان صرفا تعلق سیاسی فرد به جریانات حزبی نباشد اما در کلانشهرهایی مانند تهران، اصفهان، شیراز، مشهد و تبریز قطعاً جریان اصلاحطلب برنده میدان رقابت انتخابات خواهد بود. نیرویهای تندروی راست که هماکنون در مجلس حضور دارند بیتردید اقبالی از سوی افکار عمومی جامعه ندارند و نخواهند داشت و احساس میکنم اگر هر دو جریان به لیستهای واحدی برسند، موفقیت از آن اصلاحطلبان خواهند بود.
شما هم کاندید میشوید و در چه صورتی با وجود کدام جو غالب حاضر به حضور در عرصه رقابت انتخابات مجلس دهم میشوید؟
من هنوز تصمیمی نگرفتهام و بستگی به فضای سیاسی آینده کشور دارد ببینیم که فضای آینده چگونه خواهد بود و دوستان چه تشخیصی بدهند و اگر شرایطی پیش آید که حضورم به مصلحت باشد، در کنار دوستان خواهم بود. در هر حال انتظار میرود که برای کاندیدا شدن فضای انتخابات یک فضای معقول باشد و جو حاکم، سالم و حاشیهسازیهای آن اندک باشد.
دیدگاه خود را نسبت به تاثیر برخی تخلفات انتخاباتی بیان کنید.
نباید چشم را به روی واقعیت بست و از واقعیت فرار کرد، باید با پدیدهای که با آن مخالف هستیم به شکل منطقی برخورد کنیم، نه میشود صورت مساله را پاک کرد و نه میشود واقعیت را منکر شد، واقعیت این است که انتخابات و تبلیغات هزینه گزافی دارد و هیچکس به صرف نامنویسی اگر توانمندترین فرد هم باشد امکان موفقیت در انتخابات را پیدا نخواهد کرد، تبلیغات هزینهبر است بهخصوص با توجه به فضای فعلی دنیا و ابزارهای تبلیغاتی جدید نیاز به هزینه زیادی است که در دنیا برای این مهم راهکار ارائه دادهاند، در کشورهای پیشرفته، یکی از بخشهایی که دولت به این نتیجه رسیده که باید هزینه کند و سوبسید بپردازد همین فضای سیاسی است و میگویند دولت باید بخشی از هزینههای انتخابات را پرداخت کند و این به اصطلاح سوبسیدی که دولت برای فعالیتهای حزبی و انتخاباتی پرداخت میکند را مهمترین راه برای جلوگیری از بروز فساد سیاسی میدانند و قائل به این موضوع هستند که انتخابات هزینه دارد. از طرفی کمکهای اشخاص را قانونمند میکنند که کمکهای اشخاص حقیقی و حقوقی از سقفی بیشتر نباشد و به طور شفاف و رسمی پرداخت شود و ذیحسابی برای کاندیداها تعیین میکنند که بر دریافت کمکها و شیوه هزینه آن نظارت داشته باشد و در نهایت هزینههای انتخاباتی کاندیداها و احزاب هم به صورت دقیق و مکتوب به نهادهای نظارتی مالی ارائه و منتشر میشود. این راهی است که دنیا برای خود انتخاب کرده است که با توجه به اینکه کاندیدا شدن یکی از بدیهیترین حقوق شهروندی است افرادی بهدلیل پایین بودن توان اقتصادی از این حق محروم نشوند و جامعه هم از توان این افراد در اداره کشور محروم نشود و هم از فساد سیاسی دولتمردان جلوگیری شود.
حال با توجه به اینکه اشاره کردید انتخابات هزینه دارد و احزاب هم راه درآمدی ندارند، راه چاره چیست؟
با شعار نمیشود این مسائل را حل کرد چرا که این شرایط خود تالی فاسد دارد و تا راهحل منطقی برای تامین هزینههای انتخاباتی احزاب و کاندیداها پیشبینی نشود با طرح مسائل چالشزا نمیتوان راه به جای روشنی برد. در هر حال وزیر کشور متولی فعالیت احزاب است و اگر به دنبال سلامت مالی انتخابات است باید راهکار ارائه دهد و از طریق تدوین لایحه و ارسال آن به مجلس از سوی دولت هزینههای انتخابات تامین شود. مادامی که برای این مهم تدبیری اندیشیده نشود ممکن است زمینه برای برخی افراد صالح که تمکن مالی ندارند برای حضور در عرصه رقابت انتخاباتی فراهم نشود هر چند که صلاحیتهای لازم را برای کاندیداتوری در انتخابات مجلس و ریاستجمهوری را داشته باشند و در این شرایط یکی از طبیعیترین حقوق شهروندی که حق انتخاب شدن است به دلیل این مشکل ممکن است از اشخاص لایق سلب میشود.
به تنظیم لایحهای برای تامین هزینههای انتخاباتی اشاره کردید. چطور قائل به قانونگذاری جدید و تنقیح قوانین مربوطه هستید در حالی که در سالهای اخیر شاهد اصلاح قانون انتخابات بودیم، با توجه به مقبولیتی که اصلاحطلبان در افکار عمومی جامعه دارند آیا این تغییرات مکرر و اصلاحات قانونی و متممهای احتمالی راهکار مناسبی است و اصولاً چرا پس از وضع و اصلاح قوانین همچنان برخی مشکلات جامعه به جای خود باقی است؟ و قوانین جدید بعضاً ممکن است بستر مشکلاتی شوند؟
علت این است که برخی قوانین را که ممکن است برخی نمایندگان برای تثبیت موقعیت خود تدوین کنند نه کارشناسی شده و برای حل مشکلات جامعه، به عنوان مثال معدود نمایندگانی، طرحی ارائه میدهند و در شرایطی که در مجلس حضور دارند با این تصور که بهدلیل حضور در مجلس در استان شناخته شده هستند طرح استانیشدن انتخابات را مطرح میکنند تا کاندیداهای مطرح شهرستانها که در استان شناختی از آنها وجود ندارد را از دور رقابتها حذف کنند و کار خود را تسهیل سازند یا طرحی که با یک فوریت برای استمرار صلاحیت خود تصویب کردند و از سوی شورای نگهبان رد شد و در برخی از کشورها اینگونه است که اگر قوانینی درباره انتخابات وضع شود که از نظر زمانی شش ماه و حتی یکسال به انتخابات جدید فاصله داشته باشد درباره انتخابات آینده اجرا نمیشود با این توجیه که برخی نمایندگان با درک شرایط و فضای سیاسی برای انتخابات پیش رو به نفع خود آن قانون را تصویب کردهاند و میتواند ابزار تثبیت موقعیت آن نمایندگان باشد. بازی با الفاظ چارهساز نیست ضمن اینکه کاندیدا شدن یک حق شهروندی است نه امتیازی است که اعطا میشود. حق انتخاب شدن از بدیهیترین حقوق شهروندی است. وقتی به تصریح قانون اساسی پذیرفتیم که اداره کشور و حاکمیت بر سرنوشت اجتماعی و سیاسی حق شهروندان است و این مهم را خداوند به بندگانش اعطاء کرده است دیگر این یک امتیاز نیست که در اختیار گروه یا اشخاصی باشد که بخواهند از سر لطف آن را اعطاء کنند یا مانع آن شوند و ما این مهم را پذیرفتیم که اداره کشور حق همه افراد است و حکومت مشروعیت خود را از رأی مردم اخذ میکند و باید سازوکار مناسب را فراهم کنیم تا اجرا شود. با تعبیری که مقام معظم رهبری فرمودند «رأی، حقالناس است» و این یک تعبیر بسیار والایی است و صرفاً به شمارش آراء محدود نمیشود چرا که وقتی رأی به یک کاندیدا میدهیم در حقیقت رأی به برنامههای او دادهایم و اگر فردی بخواهد مانع اجرای برنامههای آن کاندیدا پس از انتخاب شدن شود عملاً حق الناس بودن رأی مردم را که به آن برنامهها رأی دادهاند مخدوش کرده است.
فکر میکنید الگوبرداری و انجام کار تنقیح قوانین با بهرهگیری از نظامهای انتخاباتی جهان شیوه مناسبی خواهد بود یا خیر؟ از منظر ساختار سیاسی کشور ما پذیرای چنین الگوبرداری در نظام انتخاباتی از کشورهایی چون فرانسه و آلمان و آمریکاست؟
بله. کشور ما در جمهوریت تفاوتی با آنها ندارد و شکل حکومت ما جمهوری است و اسلامیت مرتبط با محتواست و میگوئیم قوانین باید اسلامی باشد و از نظر قالب و شیوه برگزاری انتخابات که خدشهای به رأی مردم واقع نشود و در پذیرفتهشدن حق انتخاب شدن و انتخاب کردن تفاوتی با دیگر کشورها نداریم همچنان که در اصول مختلف قانون اساسی به آن تصریح شده است که برای حسنختام به چند تا از اصول قانون اساسی که با بحث ما مرتبط است اشاره میکنم. اصل ششم - در جمهوری اسلامی ایران امور کشور باید به اتکای آرای عمومی اداره شود، از راه انتخابات: انتخاب رئیسجمهور، نمایندگان مجلس، اعضای شوراها و نظایر اینها، یا از راه همه پرسی در مواردی که در اصول دیگر این قانون معین میگردد. اصل نهم - در جمهوری اسلامی ایران آزادی و استقلال و وحدت و تمامیت ارضی کشور از یکدیگر تفکیکناپذیرند و حفظ آنها وظیفه دولت و آحاد ملت است. هیچ فرد یا گروه یا مقامی حق ندارد به نام استفاده از آزادی به استقلال سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، نظامی و تمامیت ارضی ایران کمترین خدشهای وارد کند و هیچ مقامی حق ندارد به نام حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور آزادیهای مشروع را، هر چند با وضع قوانین و مقررات، سلب کند. اصل پنجاهوششم- حاکمیت مطلق بر جهان و انسان از آن خداست و هم او، انسان را بر سرنوشت اجتماعی خویش حاکم ساخته است.
مطلب فوق مربوط به سایر رسانهها میباشد و خبرگزاری فارس صرفا آن را بازنشر کرده است. بازگشت به صفحه نخست گروه فضای مجازی انتهای پیام/
94/02/20 - 10:03
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 156]
صفحات پیشنهادی
محسن غرویان در گفتوگو با روزنامه آرمان: سیدحسن خمینی در حال ارزیابی فضای جامعه برای حضور در انتخابات خبرگان ا
محسن غرویان در گفتوگو با روزنامه آرمان سیدحسن خمینی در حال ارزیابی فضای جامعه برای حضور در انتخابات خبرگان استمحسن غرویان در بخشی از گفتوگوی خود با روزنامه آرمان درباره حضور حجتالاسلام سیدحسن خمینی در انتخاب مجلس خبرگان صحبت کرد به گزارش خبرگزاری فارس محسن غرویان در بخشابراهیمیان در گفتوگو با فارس: پذیرش پروتکل الحاقی توسط دولت بیتردید نیازمند تصویب مجلس است/سلیقه سیاسی کاندی
ابراهیمیان در گفتوگو با فارس پذیرش پروتکل الحاقی توسط دولت بیتردید نیازمند تصویب مجلس است سلیقه سیاسی کاندیداها در بررسی صلاحیت آنان تفاوتی نمیکندسخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه پذیرش پروتکل الحاقی توسط دولت بیتردید نیازمند تصویب مجلس است گفت سلیقه سیاسی کاندیداها در بررسموسویلاری در گفتوگو با روزنامه اعتماد مطرح کرد هدفگیری اصلاحطلبان برای ورود به مجلس؛ «هرچه بیشتر بهتر
موسویلاری در گفتوگو با روزنامه اعتماد مطرح کردهدفگیری اصلاحطلبان برای ورود به مجلس هرچه بیشتر بهتر وزیر دولت اصلاحات گفت همین که ما احزاب ١٨گانه داریم یعنی ١٨دیدگاه مختلف در اردوگاه اصلاحات داریم به گزارش خبرگزاری فارس روزنامه اعتماد گفت و گویی با سید عبدالواحد موسوی لارنماینده پارلمان عراق در گفتوگو با فارس: عربستان در یمن سردرگم شده/ آلسعود در صدور بحران سیاسی خود به خارج نا
نماینده پارلمان عراق در گفتوگو با فارس عربستان در یمن سردرگم شده آلسعود در صدور بحران سیاسی خود به خارج ناکام ماندنماینده پارلمان عراق با اشاره به اینکه عربستان با تجاوز به یمن درصدد صدور بحران سیاسی داخل خود به خارج بود تاکید کرد تداوم حملات سعودی به رغم اعلام توقف عملیات طفعال سیاسی بحرین در گفتوگو با فارس: آل خلیفه دشمنی با ملت خود را آشکارا اعلام میکند/آل سعود مسئول کشتار هزار
فعال سیاسی بحرین در گفتوگو با فارس آل خلیفه دشمنی با ملت خود را آشکارا اعلام میکند آل سعود مسئول کشتار هزاران بیگناه بحرینی استفعال سیاسی بحرین گفت اعتراف وزیر خارجه رژیم آل خلیفه به اینکه منامه در سرکوب قیام ملت بحرین در سال 2011 زمام امور را به رژیم سعودی سپرده بود دشمنی حصفحه اول روزنامه های سیاسی 94/02/14
صفحه اول روزنامه های سیاسی 94 02 14 در این خبر تصاویر صفحه اول روزنامههای سیاسی کشور را میتوانید ببینید 94 2 14 - 07 54 - 2015-5-4 07 54 35صفحه نخست روزنامه آرمان/ روحانی: حمله کنندگان به مطهری شیرازی نبودند
صفحه نخست روزنامه آرمان روحانی حمله کنندگان به مطهری شیرازی نبودند ۱۰ ۰۲ ۱۳۹۴ - ۰۹ ۲۶تکذیب ادعای روزنامه مصری الیوم السابع/ ظریف: ایران هیچگاه با رژیم صهیونیستی گفتگو نخواهد کرد
تکذیب ادعای روزنامه مصری الیوم السابع ظریف ایران هیچگاه با رژیم صهیونیستی گفتگو نخواهد کرد بین الملل > دیپلماسی - دفتر حفاظت منافع ایران در مصر با صدور اطلاعیه ای ادعای روزنامه مصری الیوم السابع را تکذیب کرد به گزارش خبرآنلاین به دنبال خبر كذب منتشره در پایگاه خبرمعاون استاندار اصفهان در گفتوگو با فارس اعلام کرد بسترسازی انتخابات سالم، اولویت معاونت سیاسی استان اصفهان
معاون استاندار اصفهان در گفتوگو با فارس اعلام کردبسترسازی انتخابات سالم اولویت معاونت سیاسی استان اصفهانمعاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار اصفهان گفت مهمترین برنامه معاونت سیاسی استان اصفهان ساماندهی سیاسی و امنیتی شهرستانهای استان اصفهان و همچنین بسترسازی برای برگزاری یکروزنامه اصلاحطلب: ضرغامی میخواهد لاریجانی شود؟!
روزنامه اصلاحطلب ضرغامی میخواهد لاریجانی شود روزنامه آرمان نوشت صداوسیما در نقش یک رسانه رکن چهارم دموکراسی و مهمترین تریبون در داخل کشور است و هدایت افکار عمومی را به عهده دارد شاید در طول یک دهه گذشته سهم اصلاحطلبان در برنامههای این رسانه از همه کمتر یا نزدیک به صفرامروز برگزار میشود نشست هماندیشی مقیمی با دبیران کل احزاب و تشکلهای سیاسی
امروز برگزار میشودنشست هماندیشی مقیمی با دبیران کل احزاب و تشکلهای سیاسینشست هماندیشی معاون سیاسی وزیر کشور با دبیران کل احزاب و تشکلهای سیاسی بعدازظهر امروز برگزار میشود به گزارش حوزه دولت خبرگزاری فارس محمد حسین مقیمی معاون و قائم مقام وزیر در امور سیاسی نشست هم&zwفرماندار شهرستان بناب: نوحهخوانان در آستانه انتخابات از مطرح کردن افراد سیاسی خاص پرهیز کنند
فرماندار شهرستان بناب نوحهخوانان در آستانه انتخابات از مطرح کردن افراد سیاسی خاص پرهیز کنندفرماندار شهرستان بناب گفت از نوحهخوانان خواست با دقت بیشتر در آستانه انتخابات امسال از مطرح کردن افراد سیاسی خاص در پشت تریبون پرهیز کنند به گزارش خبرگزاری فارس از بناب ولیالله فرروزنامه شرق: رحمانی فضلی به زندگی سیاسی خود پایان داد
روزنامه شرق رحمانی فضلی به زندگی سیاسی خود پایان داد اگر با تسامح گفتههای ایشان را در صحن علنی مجلس و عذرخواهیشان را بپذیریم اشکال بزرگتری بروز میکند که در شأن وزیر نیست گفتن حرفهای بیپشتوانه و بیسند و بعد پسگرفتن و عذرخواهی بابتش هم وزیر را بهصرف وزیربودنش مورد سؤمعاون پارلمانی احمدینژاد در گفتوگو با روزنامه شرق: مجلس نه، ریاستجمهوری شاید
معاون پارلمانی احمدینژاد در گفتوگو با روزنامه شرق مجلس نه ریاستجمهوری شایدمیرتاجالدینی گفت احمدینژاد بنایی ندارد در مجلس کاری انجام دهد روزنامه شرق گفت و گویی با میرتاجالدینی معاون پارلمانی احمدینژاد انجام داده است که مشروح آن را در ادامه میخوانید &zابراهیمیان در گفتوگو با فارس: شورای نگهبان استمرار صلاحیت نمایندگان فعلی در انتخابات بعدی را مغایر قانون اساس
ابراهیمیان در گفتوگو با فارس شورای نگهبان استمرار صلاحیت نمایندگان فعلی در انتخابات بعدی را مغایر قانون اساسی دانستسخنگوی شورای نگهبان گفت شورای نگهبان طرح مجلس برای استمرار صلاحیت نمایندگان فعلی در انتخابات بعدی مجلس را با اکثریت آراء مغایر با قانون اساسی دانست نجاتاللهرسانهها و گروههای سیاسی از نگاه ابزاری به مبارزه با فساد بپرهیزند
آیتالله آملیلاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی رسانهها و گروههای سیاسی از نگاه ابزاری به مبارزه با فساد بپرهیزند رئیس قوه قضاییه مبارزه عملی با فساد را متفاوت از تبلیغات رسانه ای و جناحی درباره آن اعلام کرد و گفت مبارزه با فساد اقتصادی نیازی به تبلیغات ندارد و برخوردهای جدآجیلی در گفتوگو با فارس مطرح کرد: نگاه اقتصاد سیاسی رهبری و رد تظاهر سرمایهدارانه/دولت و انتخاب گزینهآسانی
آجیلی در گفتوگو با فارس مطرح کرد نگاه اقتصاد سیاسی رهبری و رد تظاهر سرمایهدارانه دولت و انتخاب گزینهآسانی به نام وارداتعضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه در جامعه اسلامی ثروتمند شدن از راه قانونی محترم شمرده میشود گفت نگاه اقتصاد سیاسی مقام معظم رهبری مخالفت-
گوناگون
پربازدیدترینها