تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بر زبان مؤمن نورى (الهى) است و درخشان و برزبان منافق شيطانى است كه سخن مى‏گويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830079034




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بايد سرانه مصرف آب کشور را به ميزان منطقي برسانيم


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۵:۴۲ب.ظ)
معاون آب و آبفاي وزير نيرو: بايد سرانه مصرف آب کشور را به ميزان منطقي برسانيم موج - معاون امور آب و آبفاي وزير نيرو گفت: بايد به‌تدريج سرانه مصرف آب کشور را به ميزان منطقي 150 تا 160 ليتر برسانيم.
رحيم ميداني خبرگزاري موج، درباره نظر برخي کارشناسان در زمينه محدود کردن صرفه‌جويي مصرف آب به بخش کشاورزي، گفت: کنار هم قرار دادن و اولويت‌بندي صرفه‌جويي در بخش آب شرب و کشاورزي موضوع درستي نمي‌تواند باشد و اصول و استانداردهاي مصرف در هر بخش شرايط خاص خود را دارد.
وي ادامه داد: وقتي از 92 درصد مصرف آب در کشاورزي صحبت به ميان مي‌آيد، اين يک عدد ميانگين کشوري است؛ بايد در نظر داشته باشيم که اگر آبي در زمين‌هاي کشاورزي پاياب کرخه صرفه‌جويي شود، از اين صرفه جويي آبي براي آب‌رساني به کرمان يا تهران تامين نخواهد شد و نبايد اين دو را در کنار هم مطرح کرد.
ميداني افزد: اين مطلب زماني درست خواهد بود که از يک سد هم مصرف شرب و هم مصرف کشاورزي داشته باشيم و در اين صورت با صرفه‌جويي در بخش کشاورزي، آب خام بيشتري در دسترس خواهد بود.
وي با اشاره به شرايط و هزينه‌هاي خاص تامين آب شرب، گفت: بايد توجه کنيم که مشخصات فيزيکي و شيميايي آب شرب با آب کشاورزي بسيار متفاوت است و هر آب در دسترسي را نمي‌توان به‌عنوان آب شرب به شبکه‌ها وارد کرد؛ بايد از نظر نيترات، املاح موجود، سختي آب و يا فلزهاي سنگين استانداردهاي مشخصي را رعايت کرد و آب از هرگونه آلودگي ميکروبي عاري باشد و تامين آب شرب با چنين مشخصاتي قيمت تمام‌شده بسيار بالايي دارد.
ميداني تصريح کرد: در برخي مناطق آبي با مشخصات شرب براي ارايه به مردم وجود ندارد و بايد اين آب با هزينه کلاني تصفيه و يا انتقال يابد و به حد استاندارد برسد که ممکن است قيمت تمام‌شده يک مترمکعب تا سه‌هزار تومان برسد، اما قيمت ارايه به مردم حدود 350 تومان است؛ پس در اين صورت صرفه‌جويي در بخش شرب معنادار خواهد بود.
معاون آب و آبفاي وزير نيرو با بيان اينکه در بخش کشاورزي نيز ملزم به صرفه‌جويي هستيم، ادامه داد: اگر در اين بخش صرفه‌جويي نکنيم، سفره‌هاي زيرزميني کشور متعادل نخواهد شد. هم‌اکنون در برخي دشت‌هاي کشور به‌صورت تجمعي 2.5 متر نشست زمين گزارش شده است؛ بنابراين ما مجبور به کاهش مصارف کشاورزي هستيم.
وي افزود: در جاهايي هم که مشکل سفره‌هاي آب زيرزميني وجود ندارد، به دنبال افزايش ارزش افزوده آب و ارتقاي بهره‌وري آب هستيم و با همکاري وزارت جهادکشاورزي به دنبال حفظ ارزش آب هستيم.
ميداني با بيان اينکه ما بايد به‌تدريج مصرف سرانه آب کشور را به ميزان منطقي 150 تا 160 ليتر برسانيم، گفت: براساس شاخص‌هاي توسعه پايدار بايد به يک وضعيت پايدار در منابع آب برسيم؛ در غير اين صورت بايد منتظر مناقشه‌ها و مشکلات گسترده محيط زيستي، اقتصادي و اجتماعي بر اثر کمبود آب باشيم.
وي يادآور شد: در شهرها و روستاها 80 درصد مصرف آب به فاضلاب تبديل مي‌شود که براي جلوگيري از آثار مخرب اين فاضلاب‌ها، بايد با سرمايه‌گذاري زيادي تاسيسات تصفيه فاضلاب راه‌اندازي کنيم که البته پس از تصفيه اين آب مصارف محدودي خواهد داشت؛ لذا راهکار منطقي و عملي در شرايط حاضر صرفه‌جويي در آب شرب است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 152]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن