واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۴:۳ب.ظ)
وزير ارتباطات خبر داد: اختصاص 120 ميليارد تومان براي حمايت از شرکت هاي دانش بنيان موج - وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: اين حمايتها در قالب وام ارائه شده است که اگر شرکتهاي تقاضا کننده از طريق جشنوارههاي علمي ثبت نام کنند مطمئن هستيم که اين اعتبارات در جاي درستي هزينه مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج؛ دکتر محمود واعظي با بيان اين که در هر مقطعي از زمان راههاي متفاوتي براي توليد ثروت مد نظر بوده است، افزود: زماني کشاورزي و صنعت راهکار توليد ثروت بود و امروزه مولفه اصلي توليد ثروت، فناوري و اقتصاد دانش بنيان است.
وي با بيان اين که بسياري از کشورهايي که وارد اين عرصه شدند به سرعت راههاي ميانبر را براي حل مشکلات خود در نظر گرفتهاند، اظهار داشت: کشورهايي چون ايرلند در سالهاي گذشته با فعاليت هاي کشاورزي و دامپروري بسيار عقب مانده بودند و از 17 سال قبل با رويکرد اقتصاد دانش بنيان در برنامههاي خود تحول بسياري در کشور خود ايجاد کردهاند به گونهاي که سريعتر از ساير کشورهايي که با روشهاي ديگر اقدام کردند به اهداف خود رسيدند.
دکتر واعظي، توجه به فناوري و اقتصاد دانش بنيان را از راهکارهاي توسعه کشور دانست و ادامه داد: در برنامه ششم که در دولت در حال تدوين است اجماع کاملي در زمينه توسعه فناوري و اقتصاد دانش بنيان وجود دارد ولي براي نهايي شدن اين اهداف بايد زمينههايي براي آن ايجاد شود.
وي با اشاره به برنامههاي وزارت علوم براي اختصاص امکانات و بودجه براي توسعه فناوري خاطرنشان کرد: وزارتخانههايي چون ارتباطات و صنعت موفق نخواهند بود مگر آن که به نخبگان کشور توجه شود و دانشگاهها نيز در حوزه توسعه فناوري توفيقاتي داشته باشند.
وزير ارتباطات با اشاره به نيروهاي انساني نخبه در کشور گفت: در اين راستا بايد هفت وظيفه را در زمينه توسعه نيروي انساني براي ايجاد تحول در آينده مد نظر داشته باشيم.
دکتر واعظي شناسايي نخبگان و استعدادهاي برتر،ايجاد تعامل با نخبگان، رفع مشکلات نخبگان ومحققان کشور، بسترسازي براي ادامه فعاليت محققان، ايجاد انگيزه براي کار، تقويت نيروي انساني و تجاري سازي ايدههاي نخبگان و ايجاد بستر براي ورود آنها به بازار کسب و کار را از جمله وظايفي دانست که بايد مسئولان در راستاي حمايت از نيروي انساني مد نظر داشته باشند.
وي همچنين با اشاره به بازديد خود از دانشگاه يزد خاطرنشان کرد: اين دانشگاه دستاوردهاي بسيار خوبي در حوزه ICT دارد ولي براي کامل کردن چرخه توليد دانش و ثروت لازم است تا ايدهها را تبديل به طرح کسب و کار کنيم که اين امر نيازمند سرمايهگذاري است.
دکتر واعظي با تاکيد بر تقويت شرکتهاي دانش بنيان خاطرنشان کرد: در اين راستا بايد تبديل شرکتهاي کوچک به شرکت هاي توانمند و تبديل آنها به برند در سطح شرکت و منطقه مدنظر قرار گيرد و زماني ميزان توانمندي اين شرکتها مشخص ميشود که در رقابت با ساير شرکتها قرار گيرند.
وزير ارتباطات با تاکيد بر اين که سه مجموعه دانش بنيان اين وزارتخانه شامل CT، IT و فضا در ارتباط با توسعه فعاليتهاي دانش بنيان قرار دارد بر حمايت اين وزارتخانه از شرکتهاي دانش بنيان تاکيد کرد و گفت: اعتباراتي در قالب وجوه اداره شده در اين وزارتخانه وجود دارد که ميزان آن سال گذشته 90 ميليارد تومان و براي امسال 120 ميليارد تومان در نظر گرفته شده است.
وزير ارتباطات ادامه داد: با اعلام فراخواني 280 شرکت براي دريافت اين حمايتها ثبتنام کردند که اگر اين شرکتها از کانال جشنوارههاي علمي چون شيخ بهايي باشد مطمئن هستيم که اين اعتبارات در جاي مناسبي استفاده شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]