تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خداوند عزوجل کسی را که در میان جمع ، بدون ناسزاگویی شوخی کند، دوست دارد .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834406991




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درد شانه را جدی بگیرید


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
درد شانه را جدی بگیرید
درد‌های شانه با درد‌های گردنی اشتباه گرفته می‌شود. درد گردن، درد شایعی است و افراد معمولی قادر به افتراق این دو نوع از درد نیستند. زیرا درد‌های گردن به شانه منتشر می‌شود و برعکس.


به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرآنلاین آسیب‌های شانه را جدی بگیریدشانه یکی از اعضای بدن است که بیشترین آستانه حرکتی را دارد. در واقع یک مفصل ناپایدار بوده و ممکن است بر اثر حادثه یا یک وضع نادرست صدمه ببیند. آسیب‌های وارد شده به شانه متنوع است. این آسیب‌ها در بیشتر موارد جدی گرفته نمی‌شود و مشکلاتی رادر آینده برای بیماران به وجود می‌آورد.
 
انواع صدمات شانه
 
اول آسیب‌هایی که با شدت بالا وارد می‌شود، مثل کسانی که تصادف می‌کنند یا از ارتفاع پرت می‌شوند (آسیب‌های بزرگ ناشی از حوادث و سوانح آنقدر شدید است که بیمار را حتما به پزشک سوق می‌دهد و درمان مناسبی هم اتخاذ می‌شود) و نوع دیگر آسیب‌های جزئی است که در زندگی روزمره یا محیط کار اتفاق می‌افتد.
 
نوع دوم شایع‌تر است و مشکلات کمتری برای بیماران فراهم می‌کند و اتفاقا همین موارد است که تشخیص و درمان را کمی مشکل‌تر و مبهم‌تر می‌کند، زیرا بیماران کمتر به آن توجه می‌کنند و احساس می‌کنند درد ناحیه چندان مهم نیست و به پزشک مراجعه نمی‌کنند و همین باعث می‌شود بیماری کهنه و درمانش دشوارتر شود.
 
در واقع مفصل شانه، یک مفصل متحرک است و بر خلاف سایر مفاصل در جهات مختلفی حرکت می‌کند. تعداد زیادی از عضلات، کپسول مفصلی، تاندون‌ها و استخوان‌ها در ساخت شانه دخالت دارند. مفصل شانه اساسا ناپایدار بوده و پایداری آن به عضلات شانه متکی است که این عضلات نیز توسط تاندون‌ها به استخوان‌ها متصل می‌شود. بنابراین ضربات وارده یا به پایداری شانه آسیب می‌رساند یا به تاندون‌های اطراف شانه صدمه می‌زند.
 
در افراد مسن یا برخی از ورزشکاران، شاید این درد‌های کوچک مدام وجود داشته باشد و آن را طبیعی تلقی کنند، ولی درد مداوم همیشه یک علامت هشدار است و بیمار حتما باید به فکر چاره باشد. البته مورد مهم‌تر این که درد‌های شانه با درد‌های گردنی اشتباه گرفته می‌شود. درد گردن، درد شایعی است و افراد معمولی قادر به افتراق این دو نوع از درد نیستند. زیرا درد‌های گردن به شانه منتشر می‌شود و برعکس.
 
به همین دلیل اصلا برای شانه به پزشک مراجعه نمی‌کنند و ترجیح می‌دهند بالش خود را عوض کرده یا از مسکن و … استفاده کنند. گاهی فردی سال‌های طولانی دردی را در پهلوی شانه و گردن دارد و بعد از معاینه دقیق مشخص می‌شود این درد متعلق به تاندون شانه است.البته افرادی که سال‌ها از این درد رنج می‌برند، در اثر یک حادثه کوچک مانند برخورد در آسانسور با شانه یا تنه‌خوردن یا زمین‌خوردن با کف دست دچار مشکلات اساسی می‌شوند.
 
تفاوت درد شانه با درد گردن
 
درد در ناحیه شانه، بالای شانه یا قاعده گردن علامت شاخص آسیب به تاندون‌های شانه است که در سن بالا هم خیلی شایع است. این آسیب بتدریج بیشتر شده تا این که با کوچک‌ترین آسیبی تاندون (چرخاننده شانه) پاره می‌شود. پارگی تاندون بسیار دردناک بوده و باعث اختلال در خواب شبانه و کار و زندگی روزمره خواهد شد. اگر درمان بخوبی انجام نشود، ممکن است به تعویض مفصل شانه منتهی شود، اما بیماران معمولی نیز با کمی دقت می‌توانند متوجه شوند درد مربوط به گردن است یا شانه، زیرا مشخص‌ترین علامت این است که درد‌ شانه با حرکت این عضو بدتر می‌شود. (بالابردن دست یا بردن دست به پشت و طرفین)‌
 
بیماری بیشتر در افراد بالای ۴۰ سال و کسانی که به مدت طولانی کارهایی بالاتر از سطح سرانجام می‌دهند، رخ می‌دهد. افرادی که ورزش‌هایی مانند والیبال، بسکتبال و وزنه‌برداری انجام می‌دهند یا مشاغلی مثل نقاش ساختمان، برقکار، نصاب پرده و… بیشتر در معرض خطر ابتلا به آسیب‌های شانه هستند چرا که این افراد باید به مدت طولانی دست‌های خود را بالای سر نگه دارند و این حالت فشار زیادی را به تاندون‌ها وارد می‌کند.
 
البته همیشه علت فقط نحوه قرار دادن نادرست شانه نیست. بلکه افزایش سن و زمینه ژنتیکی نیز در بروز بیماری نقش دارد. در برخی افراد به طور مادرزادی استخوانی داخل شانه وجود دارد که به علت کجی بالای تاندون چرخاننده شانه قرار نمی‌گیرد و موجب می‌شود تاندون براحتی پاره شود.
 
درمان درد شانه
 
تاندون‌ها، با بالا رفتن سن و بدون هیچ درد و علامتی می‌توانند پاره شوند، اما درمان وقتی الزامی است که بیمار درد داشته باشد. اگر ما به طور اتفاقی به چنین مواردی برخورد کنیم فقط بیمار را تحت نظر می‌گیریم تا بعدها و در صورت علامتدار شدن درمان را آغاز کنیم، اما بیماران دچار پارگی با درد را حتما درمان می‌کنیم و درمان عمدتا جراحی است.
 
عمده‌ترین مشکل در درد شانه بالا بردن دست‌ها بالای سر است. پس این حرکت حتما باید به حداقل برسد. (حتی در کسانی که شغل‌های اینچنینی دارند). به هر حال هرکس در شانه خود احساس درد می‌کند، لازم است سریع‌تر به پزشک مراجعه کند، اما برخی حرکات ورزشی وجود دارد – که متخصصان فیزیوتراپ به بیماران آموزش می‌دهند – که می‌تواند وضع قرار گیری کتف را روی بدن تا حد زیادی اصلاح کند و ایجاد مشکل را به تاخیر اندازد.
 
چون قرارگیری درست استخوان کتف پشت قفسه سینه برای ما بسیار مهم است. کسانی که سرشانه‌های پایین دارند یا قوز می‌کنند هم ممکن است با این وضع غیرعادی به اعضای تشکیل دهنده شانه آسیب برسانند. فیزیوتراپی موجب صاف نگهداشتن کتف‌ها شده و وضع آناتومیک بدن را اصلاح می‌کند.
 
آسیب کپسول مفصلی
 
ورزشکارانی که بدون گرم کردن بدن و بدون مربی، ورزش سرشانه انجام می‌دهند، ناگهان دچار حالتی می‌شوند که در اصطلاح خالی کردن شانه نام دارد. این خالی کردن به معنای آن است که آسیب به کپسول مفصلی وارد شده است.
 
ورزشکاران دیگری هم هستند که ورزش‌های پرتابی انجام می‌دهند مانند والیبال و بدمینتون. این حالت در افرادی که ناگهان دستشان را به جلو پرت می‌کنند مثل کسی که کنار آب ایستاده و سنگی را به درون آب پرت می‌کند نیز دیده می‌شود. این افراد با پرت کردن سنگ احساس می‌کنند دست بی‌حال شده است. تکرار چنین مشکلی نشانه مهمی است؛ زیرا احتمال آسیب کپسول مفصلی بسیار بالاست. لق زدن شانه به مرور باعث تخریب سر استخوان خواهد شد و درمان در آسیب‌های مفصلی به صورت جراحی است.
 
بیمارانی که دچار لقی در شانه هستند، باید حتما از شنا کردن در آب‌های عمیق خودداری کنند.حرکت کرال یا پروانه ممکن است باعث در رفتن شانه در این بیماران شود که می‌تواند به غرق شدن آنها منجر شود. البته به استثنای ورزشکاران، لقی را بیشتر در افرادی می‌بینیم که به طور مادرزادی مفاصل شلی دارند مانند کسانی که انگشتان دستشان را براحتی وبیش از حد خم می‌کنند.

در‌رفتگی شانه باید با بیهوشی عمومی اصلاح شود. وقتی فرد هوشیار است عضلاتش نیز سفت بوده و در این حالت ممکن است حتی سر استخوان شکسته شود (از رفتن به شکسته‌بند‌های خانگی جدا خودداری کنید) اگر دو بار شانه در برود یا دو بار لق بزند، قریب به یقین عمل جراحی ضرورت می‌یابد

انتهای پیام/



اخبار مرتبط

۴۰ میلیون ایرانی در معرض سندرم بینایی رایانه
۱۰ راه جلوگیری از واریس پا
۱۰ راه جلوگیری از واریس پا
وقتی جراح لوله را در مثانه‌ بیمار جا گذاشت




۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن