واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: امام جمعه خمین: اقتصاد مقاومتی وشایسته سالاری از مطالبات رهبری است خمین- ایرنا- امام جمعه خمین گفت: اجرای اقتصاد مقاومتی و توجه به شایسته سالاری در انتخاب مسوولان از مطالبات اصلی رهبر معظم انقلاب از مردم و دولت است.

حجت الاسلام سید علی حسینی در خطبه های نمازجمعه افزود: دولت در راستای حمایت از تولیدکنندگان نیز بایستی ضمن جلوگیری از واردات محصولات خارجی، مصرف کالاهای داخلی را در کشور ترویج دهد.
وی رعایت خط قرمزها توسط تیم مذاکره کننده هسته ای رااز دیگر مطالبات رهبرمعظم انقلاب و مردم از دولت دانست افزود: تیم مذاکره کننده نمایندگان ایران انقلابی هستند و بایستی تهدیدات دشمنان را محکم و قاطع پاسخ دهند.
خطیب جمعه خمین با یادآوری سخنان جانشین فرماندهی کل سپاه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ایشان خطاب به تهدیدات آمریکا گفتند ما از جنگ با دشمنان با آمادگی استقبال می کنیم و محکم و کوبنده پاسخ تهدیدات دشمن را داده است که این مایه افتخار ملت است.
وی با اشاره به اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دراجرای فرمایشات رهبر معظم انقلاب در حوزه اقتصاد مقاومتی وارد کار شده است افزود: بسیج سازندگی در حوزه اقتصاد مقاومتی برای ایجاد کار، رونق تولید و حمایت از تولیدکنندگان ، تسهیلاتی پرداخت می کند.
امام جمعه خمین با اشاره به انتصاب استاندارجدید استان مرکزی گفت: ما موظف به حمایت از دولت هستیم و از هرگونه فعالیت مثبت و صادقانه ایشان حمایت و نسبت به هرگونه کم کاری انتقاد می کنیم.
وی با یادآوری اوضاع یمن، سوریه و عراق اظهار کرد: امروز که ائتلاف شیطانی، ملت مظلوم یمن را قتل عام می کند، مردم این کشور نیز باید با مقاومت، ایمان و اتحاد در مقابل حملات جبهه استکبار ایستادگی کند.
وی ادامه داد: تحمیل جنگ علیه مردم مسلمان یمن چیزی جز ننگ، خفت و خواری برای این متجاوزان نخواهد داشت.
سالروز شیخ کلینی، لغو امیتاز تنباکو به فتوای آیت الله میرزای شیرازی ، شهادت امام موسی کاظم(ع)، لغو نهایی کاپیتولاسیون در 23اردیبهشت ماه سال 58، سالروز عملیات بیت المقدس و شهدای هویزه از دیگر محورهای خطبه های جمعه خمین بود.
نمازگزاران پس از نمازجمعه در حمایت از مردم مظلوم و بی دفاع یمن و اعلام خشم و انزجارنسبت به حمله های وحشیانه رژیم آل سعود ، از مقابل مصلای امام خمینی(ره) تا روبروی بیت تاریخی امام خمینی(ره) تظاهرات کردند.
8122/6199/6012
18/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]