تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هيچ شفيعى براى زن نزد پروردگارش نجات بخش تر از رضايت شوهرش نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1847225539




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

80 درصد جمعيت جهان تا سال 2050 ساکن شهرها مي شوند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۱:۲۰ق.ظ)
80 درصد جمعيت جهان تا سال 2050 ساکن شهرها مي شوند موج - نمايندگان جمعيت هاي هلال احمر و صليب سرخ جهاني با هدف آشنايي با برنامه هاي شهرداري تهران در زمينه کاهش خطرپذيري، با حضور در مرکز فرماندهي مديريت بحران شهر تهران از نزديک با فعاليت هاي انجام گرفته آشنا شدند و از بخش هاي مختلف سازمان بازديد کردند.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد مخير رئيس بخش کاهش خطرپذيري بلايا در فدراسيون جهاني صليب سرخ و هلال احمر در حاشيه اين بازديد در پاسخ به اين پرسش که چرا مقوله تاب آوري شهرها در سال هاي اخير مورد توجه قرار گرفته و تعداد زيادي از شهرهاي جهان به اين کمپين پيوسته اند، گفت: مفهوم تاب آوري از سه پايه هاي اساسي تشکيل شده که مهم است و بايد به آن توجه کرد. ابتدا آگاهي و آموزش همگاني است. بر اساس تحقيقاتي که انجام شده 78 درصد از ريسک خطرات از طريق آموزش و اطلاع رساني قابل رفع است.دومين عامل مهم موضوع پايش و هشدار سريع جامعه محور حوادث است. اين که چطور اطلاعات دقيق و قابل اعتماد و مطمئن به موقع از منابع معتبر به دست مردم برسد و مردم هم بتوانند به موقع عکس العمل نشان دهند.
وي افزود: بخش سوم هم توجه به اين نکته است که هر برنامه و طرح جامعه محوري اي به صورتي مناسب با طرح و ساختارهاي ملي متصل شود. چون در اين صورت است که هم افزايي و اثربخشي بيشتري ايجاد مي شود.
وي افزود: اگر در سطح محلي طرحي براي مشارکت مردم انجام مي شود از نظر برنامه و هم از نظر اجرا اين طرح بايد به طرح هاي ملي مرتبط شود و طرح هاي ملي هم اين طرح هاي محلي را پوشش دهند.
وي با اشاره به موفقيت تهران در طراحي و اجراي سيستم مديريت بحران گفت: سيستم مديريت بحران شهر تهران اعضاي خيلي خوبي دارد و دولت و شهرداري تهران هم توجه فراواني به اين موضوع نشان داده اند. همچنين در تاسيس ساختارها و تهيه و اجراي برنامه هاي آمادگي و آموزش مردم نيز سرمايه گذاري زيادي انجام شده است.
وي يادآور شد: نکته بعدي اين که مردم هم نسبت به آموزش ها و نکات ارائه شده از طرف دولت و شهرداري حساس هستند و در مجموع جامعه ايران پيگير و علاقمند به دريافت اطلاعات و راهنمايي در مقوله ايمني هستند.
وي از ترافيک شهر تهران به عنوان يکي از چالش هاي مديريت بحران در پايتخت نام برد که مي تواند هنگام حوادث و سوانح باعث اختلال در انجام عمليات شناسايي ، نجات و جست و جو شود.
وي از توجه به مشارکت بخش خصوصي در اجراي برنامه هاي مديريت بحران و همچنين راه اندازي سامانه هشدار سريع نيز به عنوان نکات مثبتي ديگري که در شهر تهران اجرا شده ياد کرد.
وي افزود: در کنار توجه به خطراتي چون زلزله بايد سناريوهاي محيط زيستي مثل توجه به خشکسالي، تخريب محيط زيست و سيل هم انجام شود تا درباره اين مخاطرات هم آمادگي مناسب ايجاد شود.
وي افزود: نکته اي ديگر هم که مهم است بحث گسترش شهر و جمعيت شهري است . به نحوي که پيش بيني شده تا سال 2050 جمعيت جهان به9 ميليارد نفر خواهد رسيد و 80 درصد اين جمعيت هم در مناطق شهري زندگي خواهند کرد. بنابراين بايد از هم اکنون به اين فکر کرد که در صورت اين رشد سريع در سال هاي آينده چه سناريوهايي براي آمادگي تهران و کلان شهرها در برابر حوادث و سوانح خواهيد داشت.
وي کمبود آب و غذا را دو مشکل بزرگ کلان شهرها در آينده دانست و افزود: خوب است که براي مشکلات بلند مدت نيز مطالعه و سناريويي صورت پذيرد که آمادگي کافي ايجاد شود.
در ادامه نيز « کنور وسيم» رئيس جمعيت هلال احمر کراچي پاکستان گفت: درباره اقدامات بسيار خوب شهرداري تهران در حوزه مديريت بحران نکته هايي شنيده بودم اما اکنون اين فرصت فراهم شد تا از نزديک با اقدامات انجام شده در اين حوزه آشنا شوم.
وي با اشاره به اين که کشور پاکستان نيز در حال احداث مرکزي شبيه مرکز فرماندهي مديريت بحران شهر تهران است، افزود: ما هم در پاکستان تجربيات زيادي در مقابله با سيل و زلزله دارد و بر اساس اين تجربيات ظرفيت ، دانش و منابع خود را توسعه داده ايم.
وي افزود: تاب آوري به عنوان يک فرايند پيوسته نياز به استفاده از همه امکانات و توسعه دانش و تجهيزات دارد .
وي با اعلام آمادگي براي انتقال تجربيات مشترک از مشارکت هاي مردمي در پيشگيري و کاهش خطرپذيري و مديريت بحران به عنوان موضوعاتي نام برد که مي تواند به توسعه همکاري تهران و پاکستان در اين زمينه منجر شود.
بنا براين گزارش، شرکت کنندگان در اين برنامه ابتدا با حضور در اتاق شبيه ساز زلزله ضمن تجربه اين رخداد با فعاليت هاي مديريت بحران شهر تهران در زمينه راه اندازي اين سامانه، نحوه فعاليت گروه هاي داوطلب واکنش اضطراري محلات(دوام)، مانور برپايي چادر اسکان اضطراري و امکانات و تجهيزات به کار رفته در کانکس هاي تجهيزات نصب شده در سطح محلات و نحوه استفاده از اين امکانات در شرايط اضطراري آشنا شدند.
در ادامه نمايندگان جمعيت هاي هلال احمر و صليب سرخ جهاني ضمن حضور در مرکز فرماندهي مديريت بحران شهر تهران و مشاهده امکانات ، تجهيزات و سامانه هاي به کار رفته در اين مرکز ، از نحوه فعاليت ستاد مديريت بحران در شرايط اضطراري مطلع شدند.
در اين برنامه که با حضور معاونان، مديران و کارشناسان سازمان برگزار شد، ابتدا دکتر عباس استاد تقي زاده مشاور عالي سازمان با ارائه گزارشي از فعاليت هاي انجام گرفته در حوزه مديريت بحران شهر تهران به تشريح اهميت مقوله تاب آوري شهري در برنامه هاي پيشگيري و کاهش ريسک پرداخت.
وي در ادامه به تشريح اهداف سازمان، طرح هاي مديريت بحران در برنامه پنج ساله دوم شهرداري تهران و اهميت راه اندازي مرکز تاب آورب شهر تهران پرداخت.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن