تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):چه چيز مانع مى شود كه هر گاه بر يكى از شما غم و اندوه دنيايى رسيد، وضو بگيرد و به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820287643




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کدام استانها داراي بيشترين و کمترين صنايع آلاينده هستند؟


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۱:۲۰ق.ظ)
کدام استانها داراي بيشترين و کمترين صنايع آلاينده هستند؟ موج-مديرکل دفتر پايش فراگير سازمان حفاظت محيط زيست گفت: استان‌هاي اصفهان و قم به ترتيب بيش‌ترين و کم ترين صنايع آلاينده را در خود جاي داده است.
به گزاش خبرگزاري موج،شينا انصاري همچنين افزود: درسال 93 ، تعداد صنايع آلاينده اعلام شده توسط استان‌ها 3264 صنعت بوده است که استانهاي اصفهان، تهران، يزد، خراسان رضوي و خوزستان به ترتيب بيشترين صنايع آلاينده و استانهاي کهکيلويه و بويراحمد، خراسان شمالي، خراسان جنوبي و قم داراي کمترين واحدهاي صنعتي آلاينده هستند.
انصاري با اشاره به تبصره يک ماده 38 قانون ماليات بر ارزش افزوده گفت: بر اساس اين قانون اداره محيط زيست هر استاني فهرست سنواتي صنايع آلاينده را اعلام مي‌کند و فهرست به سازمان امور مالياتي کشور فرستاده مي‌شود و اين صنايع مشمول پرداخت يک درصد از فروش خود به‌ عنوان عوارض آلايندگي هستند.
وي با بيان اين که بازديدها تعيين شده و پايش‌هاي ادارات کل استاني از طريق خوداظهاري و آزمايشگاه‌هاي معتمد ليست صنايع را تهيه مي کنند، افزود: نوع آلودگي اين واحدها بر اساس ضوابط و استانداردهاي ملاک عمل سازمان حفاظت محيط زيست تعيين شده و براي هر واحد، مدارک و مستندات شامل آناليزهاي آزمايشگاهي و اخطارنامه آلودگي و ساير مستندات تهيه مي‌شود.
به گفته وي، نام واحدهاي آلاينده تنها پس از احراز آلودگي، در فهرست صنايع آلاينده درج مي‌شود.
مديرکل دفتر پايش فراگير سازمان حفاظت محيط زيست با اشاره به اين که تحريم‌ها درآلايندگي صنايع تاثير داشته است، گفت: دسترسي به تکنولو‍‍ژي‌هاي کنترلي مناسب و محدوديت در واردات قطعات و ملزومات با کيفيت مطلوب را نمي‌توانيم ناديده بگيريم.
انصاري با اشاره به اين که در حال حاضر سازمان بر روي شناسايي، پايش و سنجش و کنترل آلودگي‌ صنايع تمرکز کرده است، افزود: کميته صنايع آلاينده تشکيل شده است و در تلاش است که صنايع آلاينده را به حداقل برساند و در اين راستا با استفاده از فناوري‌هاي روز دنيا هم در زمينه پايش و هم در مبحث کنترل و پالايش آلاينده‌ها، خود را با استانداردهاي جهاني همراه کنيم.
وي به لزوم بکارگيري از روش‌هاي تشويقي و تنبيهي در کنار يکديگر اشاره کرد و تصريح کرد: وجود عوارض آلايندگي مي‌تواند فعالان صنايع را براي کنترل و مهار آلودگي‌هاي محيط زيست و سرمايه گذاري به منظور استفاده از فناوري‌هاي نوين و تجهيزات کاهنده آلودگي ترغيب کند.
مديرکل دفتر پايش فراگير سازمان حفاظت محيط زيست با اشاره به اتمام مدت اجراي آزمايشي قانون ماليات بر ارزش افزوده گفت: با دائمي شدن اين قانون مي‌توان انتظار داشت که اين قانون زمينه ساز رفع آلودگي‌هاي زيست محيطي و اجراي مطلوب سياست‌هاي حفاظت از محيط زيست باشد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن