واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۰:۳۰ق.ظ)
معاون رئيس جمهوري در امور زنان: بايد رويکرد نوين به مددکاري اجتماعي سلامتنگر باشد موج - معاون رئيس جمهوري در امور زنان و خانواده گفت: بايد رويکرد نوين به مددکاري اجتماعي، سلامتنگر باشد، يعني پيش از ايجاد بحران، مددکاران اجتماعي آسيبها را رصد و از آن جلوگيري کنند.
به گزارش خبرگزارش خبرگزاري موج، شهين دخت مولاوردي روز چهارشنبه در همايش مددکاري اجتماعي و مسووليت اجتماعي، ضمن تبريک روز ملي مددکاري اجتماعي، حضرت علي (ع) را بزرگترين مددکار اجتماعي تاريخ بشر دانست و اظهار داشت: انفاق و ايثار از مهمترين مفاهيم آموزههاي اسلامي و همچنين سرمايه و پشتوانهاي براي انجام مسئوليت اجتماعي است.
معاون رئيس جمهوري در امور زنان و خانواده با بيان اينکه شغل مددکاري اجتماعي براساس عشق و علاقه است، گفت: پس از جنگ جهاني دوم براي تسکين آلام بشري، خدمات اجتماعي و مددکاري در دستور کار جوامع مختلف قرار گرفت و به دليل از دست رفتن سرپرستهاي خانوار، سازمانهاي خيريه و خدمات اجتماعي توسعه يافت.
مولاوردي با اشاره به جايگاه ويژه زنان در حوزه مددکاري اجتماعي، تصريح کرد: هرچند مددکاري اجتماعي يک مقوله فراجنسيتي است و مرزبنديهاي زنانه و مردانه در هم شکسته، اما؛ بيشک جامعه زنان به عنوان اصليترين مخاطبان اين مفهوم نقشي دوسويه را در مددکاري ايفا ميکنند، زيرا؛ به همان اندازه که آنها بزرگترين مددکاران تاريخ بشري هستند، به همان نسبت نيز مددپذير هستند.
معاون رييس جمهوري در امور زنان و خانواده با تأکيد بر اينکه زنان در حوزههاي مختلف اجتماعي به عنوان فعالان و کنشگران اصلي نقش مددرساني را ايفا ميکنند، گفت: زنان به دليل گسترش و رشد آسيبهاي اجتماعي و همچنين شرايط اقتصادي و فرهنگي جوامع آسيبپذيرتر هستند.
مولاوردي با اشاره به اينکه در همه جوامع زنان قربانيان آسيبهاي اجتماعي و انحرافات اجتماعي هستند، خاطرنشان کرد: بسياري از زنان نيازمند حمايت سازمانهاي رسمي و غيررسمي هستند که ميتوانند به عنوان مخاطبان اصلي مددکاران اجتماعي مطرح شوند.
معاون رئيس جمهوري در امور زنان و خانواده به وضعيت آسيبهاي کودکان اشاره کرد و گفت: امروزه شاهد گسترش روزافزون کودکان کار، کودکان در معرض انواع آسيبها و خشونتهاي خانگي و کودکان در معرض اعتياد هستيم که البته ريشه آن به تورم و گراني، بيکاريهاي آشکار و نهان، حاشيهنشينيهاي تحميلي و بسياري از مشکلات ديگر باز ميگردد که بايد راهکاري را براي حل اين معضلات انديشيد.
مولاوردي با اشاره به سابقه 60 ساله خدمات اجتماعي در کشورمان گفت: اکنون شاهد خدماتي براي رفاه، اصلاح، تربيت و ارتقاء کيفيت زندگي در جامعه هستيم، اما؛ نگاه جديدتر و مهمتر مددکاري اجتماعي با رويکردهاي حقوق بشري است.
معاون رئيس جمهوري در امور زنان و خانواده با بيان اينکه امروزه مشارکت زنان در توسعه به خصوص در مقوله مددکاري اجتماعي با رويکرد مسووليت اجتماعي پيوند بسيار نزديکي دارد، اظهار داشت: مربيان افراد بالاترين تأثير را در ايجاد روحيه و فرهنگ مسووليتپذيري دارند.
مولاوردي افزود: براي دستيابي به توسعه پايدار، تغيير باورها و ذهنها ضروري است که رويکرد نوين به مددکاري اجتماعي بايد رويکرد سلامتنگر باشد، يعني پيش از آنکه به بحران اجتماعي تبديل شود، مددکار مشکل را رصد و در جهت رفع آن اقدام کند.
در پايان اين مراسم با حضور معاون رئيس جمهوري در امور زنان و خانواده از مددکاران اجتماعي نمونه و فعالان اين حوزه با اهداء لوح تقدير شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]