تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زِنا، شش پيامد دارد: سه در دنيا و سه در آخرت. سه پيامد دنيايى‏اش اين است كه: ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871662630




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نماینده دائم ایران در جلسه مجمع عمومی سازمان ملل: جنگ جهانی دوم چیزی جز محنت، قحطی و کشتار برای ایران در پی نداشت


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نماینده دائم ایران در جلسه مجمع عمومی سازمان ملل:
جنگ جهانی دوم چیزی جز محنت، قحطی و کشتار برای ایران در پی نداشت
غلامحسین دهقانی در مراسم هفتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم و گرامیداشت قربانیان این جنگ گفت: در جنگ جهانی دوم، ایران برای کشورهای متفق «پل پیروزی» بود، اما این جنگ برای ایران چیزی جز محنت، قحطی و کشتار در پی نداشت.

خبرگزاری فارس: جنگ جهانی دوم چیزی جز محنت، قحطی و کشتار برای ایران در پی نداشت



به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، جلسه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به مناسبت هفتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم و با موضوع گرامیداشت قربانیان این جنگ برگزار شد. در این جلسه نمایندگان بیش از ۳۰ کشور از جمله «غلامحسین دهقانی» سفیر و معاون نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد به ایراد سخن پرداختند.
دهقانی در سخنان خود به طرح این نکته پرداخت که قربانیان جنگ جهانی اول بسیار فراتر از سربازان دولت‌های درگیر در این جنگ بوده‌اند و مردم برخی کشورها از جمله ایران بهای سنگینی در این جنگ پرداخته‌اند.
وی پرداختن به مصائب تحمیل شده به کشورهایی مثل ایران در نتیجه این جنگ را حائز اهمیت ویژه دانست و گفت: حمله متفقین به ایران و اشغال این کشور یکی از جنبه‌های کمتر شناخته شده جنگ جهانی دوم است. وی با اشاره به تاثیرات مخرب وسیع این اشغال بر حاکمیت سیاسی و توسعه اقتصادی ایران، از کشته شدن صدها هزار نفر از ایرانیان در جریان این تجاوز و اشغال، چه در هنگام مقاومت در برابر متجاوزین و چه در نتیجه شیوع قحطی و بیماری، یاد کرد.
سفیر کشورمان با یادآوری موضع ایران مبنی بر بی‌طرفی در جنگ، به نادیده گرفته شدن این موضع از سوی دولت‌های متفق اشاره کرد و ضمن برشمردن دلایل این تجاوز، اشغال ایران را مایه مداخله در نظام سیاسی، نقض حق ایران بر بی‌طرف ماندن در جنگ، نقض حاکمیت کشور و نقض حق تعیین سرنوشت مردم دانست. وی با اشاره به اینکه متجاوزین کنترل امور مهم کشور در عرصه‌های سیاسی و اقتصادی را در دست گرفته بودند، به چنگ انداختن اشغالگران به مواد غذایی، سوخت و دیگر کالاهای اساسی کشور اشاره کرد که در نهایت باعث شیوع قحطی و بیماری در کشورمان شد و در ظرف چند سال جان صدها هزار ایرانی را گرفت. دهقانی گفت: ایران برای کشورهای متفق «پل پیروزی» بود، اما این جنگ برای خود ایران چیزی جز محنت در پی نداشت.
وی با یادآوری فرمایشی از مولای متفقین حضرت علی (علیه السلام) با این مضمون که «عبرت گرفتن از گذشته باعث انتخاب راه درست می‌شود»، خواستار درس گرفتن از این جنگ شد و گفت: اگر کشورها به حاکمیت، تمامیت ارضی و استقلال سیاسی کشورهای دیگر احترام گذاشته و به حل و فصل مسالمت‌آمیز اختلافات و نیز عدم تهدید و توسل به زور در روابط بین‌الملل پایبند بودند، این فاجعه اتفاق نمی‌افتاد.
در پایان وی با یادآوری تجربیات تلخ کشورمان به عنوان یکی از اعضای پایه گذار ملل متحد از اشغال به دست قدرت‌های خارجی، بر اهمیت اصول و اهداف منشور ملل متحد از نظر ایران تاکید کرد و خواستار پایبندی کشورها به تعهداتشان تحت این منشور شد. 
انتهای پیام/

94/02/17 - 09:43





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن