تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حق، راه بهشت است و باطل، راه جهنم و بر سر هر راهى دعوت كننده اى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819470058




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- سامانه ویژه طرح توسعه ورزش استان کرمان راه اندازی می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سامانه ویژه طرح توسعه ورزش استان کرمان راه اندازی می شود کرمان - ایرنا - مدیرکل ورزش و جوانان کرمان گفت: سامانه ویژه طرح توسعه ورزش همگانی و قهرمانی این استان تا یک ماه آینده راه اندازی می شود.


محمود محمودی نیا روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: رشته ها با مکان های مختلف در این سامانه در تمام شهرستان ها در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: به عنوان نمونه در این سامانه مشخص می شود که در شهربابک 42 کانون ورزشی، 22 آکادمی قهرمانی در 12 رشته تعیین شده و برای هر کلاس اسامی دانش آموزان با نام مربی و ساعت برگزاری کلاس ها و همچنین شماره تلفن دانش آموز یا والدینشان در این سامانه ثبت می شود.
محمودی نیا ادامه داد: بعد از ثبت اطلاعات لازم و کامل در اجرای این طرح این امکان وجود دارد که روی شهرستان و رشته مشخصی کلیک کنیم و همه اطلاعات مورد نظر را بیابیم.
وی گفت: هر زمان که در این سامانه با دانش آموز یا والدین او تماس می گیرند باید اطلاعات درست را بگوید و اگر صحت نداشته باشد ما باید ورود کنیم و نظارت را افزایش دهیم.
مدیرکل ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: راه اندازی این سامانه کمک می کند به صورت مستقیم با ورزشکار ارتباط برقرار و اطلاعات افراد را به طور دقیق ثبت کنیم تا ضمن داشتن آمار تعداد آموزش دیدگان، بتوانیم از این طریق برای پرداخت دستمزد مربیان نیز اقدام کنیم.
وی ادامه داد: روسای ادارات ورزش و جوانان در شهرستان ها، روسای هیات نظارت هستند و نمایندگان آموزش و پرورش و هیات های ورزشی نیز عضو این هیات خواهند بود.
وی افزود: وظیفه هیات های استانی و شهرستانی در اجرای این طرح مشخص است.
وی ادامه داد: این هیات ها باید با کمک آموزش و پرورش استعدادیابی را انجام دهند، نفرات را انتخاب کنند، لیست آن ها را به اداره کل ورزش و جوانان ارایه دهند و ما اطلاعات آن ها را در سامانه ثبت کنیم و بعد از آن نیز نظارت ها را اعمال می کنیم.
محمودی نیا با بیان اینکه طرح توسعه را با کمک استاندار کرمان آغاز کردیم، افزود: نمی خواهیم همه هزینه برای اجرای این طرح بر عهده وزارت خانه ورزش و جوانان باشد.
وی ادامه داد: در نظر داریم بخشی از این هزینه ها را از طریق بخش خصوصی و حامیان مالی جذب و تبلیغات داشته باشیم و بخش دیگری از این هزینه را با مشارکت مردم تامین کنیم.
وی ادامه داد: وقتی خیران، حامیان مالی، اسپانسرها، منابع معدنی و اقتصادی، شرکت های صنعتی، استانداری و منابع دولتی کنار یکدیگر قرار بگیرند می توانیم طرح توسعه را پیش ببریم.
محمودی نیا ادامه داد: در بخشی از آن که با استاندار کرمان پیگیری می کردیم مبلغی را پایان سال به ما دادند که بخشی از طرح توسعه را آغاز کنیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان با بیان اینکه طرح توسعه با بخش حرفه ای متفاوت است گفت: طرح توسعه زیر 18 سال و به طور دقیق جامعه هدف آموزش و پرورش است و مربیان و اشخاصی که در طرح توسعه کار می کنند معلمان هستند.
وی افزود: در طرح توسعه به دنبال مربیانی که قرارداد حرفه ای با آنها ببندیم نیستیم، اما در کانون ها و آکادمی های ورزشی، مربیانی که تخصص دارند کار و به صورت ساعتی هزینه دریافت می کنند و مانند مدرسان مدعو دانشگاه ها دستمزد می گیرند و همین موضوع موجب می شود که ما نیاز به هزینه بسیاری برای این طرح داشته باشیم.
محمودی نیا، بیان کرد: در این طرح وضعیت رشته های ورزشی استان کرمان بخوبی مشخص است و این 12 رشته باید بصورت ویژه پای کار بیایند و تکلیف شهرستان ها را تک تک مشخص کرده ایم.
وی بیان کرد: چند پایگاه استعدادیابی،کانون، آکادمی در هر شهرستان و در هیات های استانی یک آکادمی مرکزی داریم و رشته ها باید ورود کنند و هیات ها در شهرستان ها به استعدادیابی بپردازند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان خاطرنشان کرد: دانش آموزان در شهرستان ها تمرین می کنند و هر دو تا سه ماه یک بار نخبه های شهرستان ها را از آکادمی های مرکزی به مرکز استان دعوت می کنیم و اردوهای دو روزه برای آن ها برگزار می شود.
وی ادامه داد: امسال سال پر کار و فراتر از سخت را پیش رو داریم و این طرحی است که در کشور هنوز اجرا نشده و وزارت ورزش و جوانان نیز نگاهش به طرح ماست که می خواهد آن را برای سایر استان ها اجرا کند.
محمودی نیا تصریح کرد: این طرح گستردگی خاص خود را دارد اما چون ما چند امتیاز خوبی داریم استاندار کرمان به عنوان متولی استان پشت این طرح است، آموزش و پرورش و دانشگاه کنار ما قرار دارند و هیات ها و شهرستان ها نیز خود یک ظرفیت هستند.
وی افزود: طرح را با همه این ظرفیت ها پله ای آغاز کردیم و سه چهار ماه اول را گذاشتیم روی پنج شهرستان کرمان، راور، کهنوج، بم و شهربابک و از هر منطقه استان یک شهرستان را انتخاب کردیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان ادامه داد: 10 شهرستان را در مرحله بعد این طرح انتخاب می کنیم و امیدواریم تا پایان سال 94 کل استان را پوشش دهیم.
وی تصریح کرد: چشم انداز اول طرح چهار ساله است اما چشم انداز شش و هشت ساله نیز دارد و مشخص شده که هر رشته باید به چه جایگاهی برسد.
7443/3028



17/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن