تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 31 فروردین 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه به نماز ايستادى، با دل به خدا رو كن تا او نيز به تو رو كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796904513




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش رویترز دربارۀ دور تازۀ فروش تسلیحات آمریکایی به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: گزارش رویترز دربارۀ دور تازۀ فروش تسلیحات آمریکایی به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس بین الملل > خاورمیانه - واحد مرکزی خبر نوشت:

خبرگزاری رویترز در گزارشی از واشنگتن به قلم مت اسپتالنیک و آندره آ شلال نوشت: منابع اعلام کردند انتظار می رود باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا هفته آینده به منظور کمک به هم پیمانانش در منطقه خلیج فارس برای ایجاد سامانه دفاعی منطقه ای با هدف حفاظت از این کشورها در مقابل موشک های ایرانی ، تلاش های جدیدی انجام دهد. این در حالی است که رئیس جمهور آمریکا همچنین در تلاش برای کاهش نگرانی کشورهای عربی منطقه خلیج فارس درباره دست یابی به توافق هسته ای با تهران است. مقامات آمریکایی اعلام کردند این پیشنهاد ممکن است با تعهدات امنیتی فزاینده،‌فروش تسلیحات جدید و انجام رزمایش های مشترک بیشتر همراه شود زیرا اوباما در تلاش برای اطمینان دادن به کشورهای عربی منطقه خلیج فارس در این باره است که واشنگتن از آنها دست نخواهد کشید. در حالی که تنها کمی بیش از یک هفته تا میزبانی اوباما از شش کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس در کاخ سفید و سپس در کمپ دیوید باقی مانده است، مشاوران رئیس جمهور آمریکا در حال گفتگو درباره گزینه های مورد نظر خود در نشست های مقدماتی قبل از برگزاری نشست اصلی با دیپلمات های عرب هستند . مقامات می گویند هنوز تصمیم نهایی درباره پیشنهادات آمریکا اتخاذ نشده است. اوباما در تصمیم گیری درباره چگونگی همراه کردن هم پیمانان سنی با خود در زمینه سیاست های خارجی اش،‌دست یابی به توافق نامه نهایی با ایران شیعه تا روی 30 ماه ژوئن با چالش های دشواری رو به روست. ناکامی در آرام کردن آنها می تواند سبب تیره شدن بیش از پیش روابط واشنگتن با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس شود و ارائه تعهدات دفاعی بیشتر می تواند خطر وارد شدن آمریکا را به جنگی جدید در منطقه خاورمیانه افزایش دهد. پس از آن که ایران و قدرت های جهانی ماه گذشته بر سر چارچوب توافق هسته ای به توافق رسیدند ، اوباما از مقامات شورای همکاری خلیج فارس دعوت کرد برای گفتگو به واشنگتن سفر کنند. بر اساس توافق هسته ای اولیه، برنامه هسته ای ایران در ازای کاهش نسبی تحریم ها محدود خواهد شد. کشورهای عربی منطقه خلیج فارس از جمله عربستان سعودی - که هم پیمانان کلیدی آمریکا محسوب می شود - در این باره نگران هستند که نمی تواند مانع از دست یابی ایران به یک بمب هسته ای شد و در صورت آزادسازی درآمدهای مسدود شده ایران، تهران می تواند پول های بیشتری در اختیار نیروهای نیابتی اش قرار دهد و نفوذ خود را در کشورهایی از قبیل سوریه، یمن و لبنان گسترش دهد. مقامات آمریکایی آگاه درباره این مذاکرات اذعان کردند که اوباما برای کاهش نگرانی های اعراب تحت فشار قرار دارد و می خواهد تعهدات خود را در قبال آنها افزایش دهد. یک مقام بلندپایه آمریکایی اعلام کرد:« اکنون زمان آن است که دریابیم چه موضوعاتی باید نهایی شوند.» اوباما تقریبا به توقف بخشی از معاهده امنیتی با عربستان سعودی یا دیگر کشورهای منطقه خلیج فارس اطمینان دارد و این در حالی است که چنین اقدامی به رضایت سنای تحت کنترل جمهوری خواهان نیاز دارد و می تواند خطر افزایش تنش ها را با هم پیمان اصلی واشنگتن در خاورمیانه یعنی اسرائیل افزایش دهد. ** راه دو طرفه **
یک مقام دیگر آمریکایی تأکید کرد این نشست یک « جاده دو طرفه » خواهد بود و واشنگتن می خواهد رهبران عربی را به غلبه بر رقابت های داخلی و یافتن راه هایی برای همکاری بیشتر در زمینه دفاع از خود ترغیب کند.
یک منبع آمریکایی اعلام کرد اوباما احتمالا هم پیمانان عربی خود را برای انجام اقدامات بیشتری در زمینه یکپارچه کردن قوای نظامی شان و همکاری در زمینه ایجاد سامانه ضد موشکی علیه تهدید ناشی از موشک های بالستیک ایران تحت فشار قرار خواهد داد. یک منبع دیگر نیز اعلام کرد این اقدام مستلزم تشکیل تشکیل کارگروه های مشترک سطح بالا به رهبری پنتاگون است. کشورهای عربی منطقه خلیج فارس تقریبا سامانه های دفاع موشکی آمریکایی از قبیل سامانه پاتریوت ساخت شرکت ریتون و سامانه دفاع هوایی ساخت شرکت لاکهید مارتین را خریداری کرده اند.
اما در حال حاضر انتظار می رود اما دولت اوباما آنها را به اجرای ابتکار عمل هایی وادار کند که چاک هیگل وزیر دفاع وقت آمریکا در سال 2013 مطرح کرده بود. اجرای این برنامه به کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس اجازه می دهد به عنوان یک بلوک تجهیزاتی را خریداری و هماهنگ کردن رادارها، سنسورها و سیستم های هشدارشان را با کمک آمریکا آغاز کنند.
دولت اوباما درباره کمبودهای موجود در ظرفیت عملیاتی مشترک کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس نگرانی هایی دارد زیرا آغاز کمپین بمباران در یمن به رهبری عربستان سعودی در شکست جنبش کمیته های مردمی یمن - که تحت حمایت ایران قرار دارند - ناکام بوده است. هنوز مشخص نیست واشنگتن دقیقا چه پیشنهاداتی به کشورهای عربی ارائه خواهد داد ، کشورهایی که تقریبا برخی از پیشرفته ترین تسلیحات ساخت آمریکا را برای توسعه سامانه های موشکی خود در اختیار دارند. همچنین اختلافات میان اعضای شورای همکاری خلیج فارس به ویژه قطر و امارات متحده عربی باید کنار گذاشته شود.
کارشناسان در حال حاضر بر این باورند که به سبب وخامت شرایط امنیت در سراسر منطقه خاورمیانه زمان انجام همکاری های بیشتر فرا رسیده است.
ریکی الیسون بنیانگذار پیمان حمایت از دفاع موشکی اعلام کرد:« در حال حاضر دفاع موشکی مطمئنا برای شورای همکاری خلیج فارس ضروری است.» او همچنین گفت:« آنها زمانی که با یکدیگر به عنوان یک تیم عمل کننده مطمئنا کارایی بیشتری خواهند داشت تا زمانی که به تنهایی عمل کنند.» کشورهای عربی منطقه خلیج فارس که درباره مبهم بودن تعهدات امنیتی جدید از سوی آمریکا نگرانند همچنین اعلام کرده اند خواهان برداشته شدن گام هایی قاطع هستند.
یک دیپلمات عرب اعلام کرد:« این نشست تنها نشستی نیست که نشان می دهد همگان در یک جبهه در مقابل ایران قرار دارند.» برخی منابع آگاه اعلام کردند احتمال امضای قراردادهای در زمینه فروش تسلیحات بین آمریکا و کشورهای عربی وجود دارد از جمله تجدید تدارکات بمب و موشک برای انبارهای تهی عربستان سعودی به سبب حمله به یمن و در حملات علیه شورشیان داعش در کمپین هوایی آمریکا در سوریه. اما به شدت پیش بینی می شود واشنگتن در حال حاضر بر تصمیم خود در عدم فروش جنگنده های اف 35 جدید ساخت شرکت لاکهید مارتین به کشورهای عربی مصمم باشد ، هواپیماهایی که آمریکا وعده فروش آنها را به اسرائیل برای کمک به حفظ تعهد آمریکا به برتری نظامی منطقه ای اش داده است. 5252

کلید واژه ها: شورای همکاری خلیج فارس - خلیج فارس -




چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394 - 14:20:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن