تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خوش‏گمانى، مايه آسايش قلب و سلامت دين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816357208




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- المانیتور: تغییر کابینه عربستان نقطه عطفی در روابط با تهران است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: المانیتور: تغییر کابینه عربستان نقطه عطفی در روابط با تهران است تهران- ایرنا- پایگاه اینترنتی "المانتیور" نوشت: تغییرات جدید در پست های کلیدی در عربستان، به نقطه عطفی در روابط تهران - ریاض بدل شده است.


به گزارش ایرنا، این پایگاه اینترنتی نوشت که شرایط کنونی خاورمیانه به صحنه درگیری بین دو قدرت مخالف یکدیگر بدل شده و ایران و عربستان درگیر مجموعه ای از جنگ های نیابتی هستند.
این پایگاه اینترنتی با اشاره به تغییراتی که به تازگی در کابینه عربستان انجام شد، نوشت: این انتصابات تغییری مهم تفسیر می شوند و ابهاماتی را درباره احتمال تغییرات در سیاست های داخلی و خارجی عربستان از جمله نزاع در روابطش با تهران ایجاد کرده است.
"عبدالله الشمری" دیپلمات سابق سعودی و "محمد مرندی" رییس دانشکده مطالعات بین الملل دانشگاه تهران درباره تغییرات جدید در عربستان و احتمال تاثیر آن در کاستن از تنش های کنونی در روابط ایران و عربستان، ابراز بدبینی کرده اند.
مرندی در این زمینه گفت: تغییرات در عربستان نشانه مهمی از ضعف و شکاف عمده در خاندان حاکم در این کشور قلمداد می شود. از آنجایی که جامعه مدنی نقشی در تعیین سیاست های عربستان ندارد، همه چیز در نهایت به خاندان سلطنتی محدود می شود و اختلافات در این خانواده می تواند مشکلاتی جدی در آینده این کشور به بار آورد.
به گفته مرندی، این اتفاق در حالی رخ داده که بر دشمنان عربستان در یمن، عراق و سوریه افزوده می شود. عربستان به دلیل سیاست هایش در میان حلقه ای از دشمنانش محاصره شده است.
المانیتور افزود: آیت الله "علی خامنه ای" رهبر عالی ایران، طی سخنانی در تاریخ 19 آوریل (30 فروردین) اشاره کرد که رهبری عربستان را تعدادی از جوانان بی تجربه برعهده گرفته اند که خویشتنداری و تحمل را با وحشیگری در اداره سیاست خارجی جایگزین کرده اند.
الشمری در مصاحبه با المانیتور مدعی شد: ریاض به لحاظ راهبردی سیاست صبر و تحمل را در مقابل تهران در پیش گرفت اما ایرانی ها چاره ای برای عربستان جز درگیری غیرمستقیم در کشورهای عربی از جمله یمن باقی نگذاشتند.
این دیپلمات سابق همچنین ادعا کرد: نسل جدید مقامات حاکم در عربستان نه تنها مورد حمایت سازمان های مذهبی و شخصیت های اصلی لیبرال هستند، بلکه پایگاه مردمی دارند و همه آنها خطوط قرمزی را تعیین کرده اند.
شیخ "عبدالعزیز الشیخ" مفتی اعظم عربستان در تاریخ 20 آوریل (31 عربستان) از سیاست های جمهوری اسلامی ایران انتقاد کرد.
الشمری دیپلمات سابق عربستان در اظهارنظر راجع به سخنان مفتی این کشور گفت: این یک نقطه عطف است.
وی گفت: عربستان یک قدم به عقب برنخواهد داشت و بار دیگر درباره دپیلماسی و مذاکره قمار نخواهد کرد.
وی با بیان اینکه اکنون توپ در زمین ایران است، با انتقاد از سیاست خارجی ایران در منطقه مدعی شد که ایرانی ها هرگز فکر نکردند با کشورهای خلیج فارس به همان شیوه این کشورها رفتار کنند.
در همین حال، مرندی در این باره گفت: ایرانی ها خود را مقصر نمی دانند. بمباران یمن از دیدگاه ایرانی ها، بزرگترین اشتباه سیاست خارجی عربستان در طول تاریخ این کشور بوده است. این امر به شکل بی سابقه ای باعث تنفر یمنی ها از عربستان شده است. یمن کشوری بزرگ است و مانند بحرین نیست و همه این مسائل باعث تضعیف موضع عربستان شده است.
مرندی افزود: مشکل اصلی منطقه وهابی گری است. مساله رویارویی بین سنی ها با شیعیان، اعراب و ایران یا ترکیه- کردستان نیست و ریشه اصلی مشکلات این نگرش عربستان است که سالها گسترش یافته و به بروز بحران هایی در سراسر جهان منجر شده است.
این کارشناس تصریح کرد: به خاطر حمایت عربستان از وهابی گری در سطوح منطقه ای و بین المللی شاهد ناآرامی های کنونی در لیبی، سوریه، عراق و سایر کشورها هستیم.
اروپام**9158**1485**1572**1517



16/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 163]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن