واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۲:۵۱ب.ظ)
ضريب نفوذ مقررات ملي در ساخت و ساز کشور ارتقا مي يابد موج - معاون وزير راه و شهرسازي با اشاره به ضرورت ارتباط سطح علمي مباحث 22 گانه مقررات ملي ساختمان با ساخت و سازهاي کشور، تصريح کرد: هدف تدوين کنندگان دوره جديد قانون مقررات ملي ساختمان، ارتقاي ضريب نفوذ قانون مقررات ملي ساختمان در ساخت و ساز کشور است.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد شکرچيزاده، معاون وزير راه و شهرسازي، ضمن اعلام مطلب فوق تصريح کرد: در دوره جديدي که تدوين مقررات ملي ساختمان به عهده مرکز تحقيقات راه، مسکن و شهرسازي قرار گرفته، تمام سعي ما بر اين است که زمينه نفوذ بيشتر قانون مقررات ملي ساختمان را در ساخت و ساز مهيا کنيم.
رئيس مرکز تحقيقات راه، مسکن و شهرسازي کشور به آزمونهاي نظام مهندسي اشاره کرد و گفت: آزمون مقررات ملي ساختمان براساس تجارب سالهاي گذشته به صورت متداول به منظور شناسايي و جذب مهندسان هر ساله برگزار ميشود.
شکرچيزاده در ادامه قانون مقررات ملي ساختمان را ميثاقنامه تعاملات فني و منطقي دستاندرکاران اجرايي ساختمان دانست و يادآور شد: در حال حاضر تنها راه آشنايي مهندسان با مباحث 22 گانه مقررات ملي ساختمان برگزاري آزمونهاي نظام مهندسي است.
وي همچنين تصريح کرد: اظهارنظر در خصوص اينکه آيا اين روش کارآمد است و يا اينکه ميتواند روش کارآمدي جايگزين آزمونها کرد نياز به مطالعات و آسيبشناسي کارشناسانه دارد.
رئيس مرکز تحقيقات راه، مسکن و شهرسازي با بيان اينکه اکنون مطالعه و آسيبشناسي آزمونهاي نظام مهندسي در دستور کار معاونت مسکن وزارت راه و شهرسازي قرار گرفته است، گفت: نياز به بررسي نقاط قوت و ضعف آزمون ها با توجه به متداول بودن آن احساس ميشود، اما؛ تا زماني که روش جديدي جايگزين آن نشود، برگزاري آزمون روش جاري خواهد بود.
معاون وزير راه و شهرسازي با اشاره به ضرورت ارزيابي مهندسان تاکيد کرد: شايسته است توانايي و قابليت مهندسان با اتکا به تجارت واقعي آنان و بر اساس نقطهنظرات شرکتهاي حقيقي و حقوقي که مهندسان در آن مشغول به فعاليت بودند سنجيده شود و سيستمي که اين اطلاعات در اختيار همگان قرار گيرد راهاندازي شود.
شکرچيزاده در ادامه افزود: در فرآيند شناسايي مهندسان ضمن اتکا به بحثهاي تئوريک و علمي آنان، بايد به تجارب آنان نيز وزن بيشتري داده شود.
معاون وزير راه و شهرسازي به نتايج حاصله از آزمونهاي نظام مهندسي که در راستاي مباحث 22 گانه مقررات ملي ساختمان سالي دو بار برگزار ميشود، اشاره کرد و گفت: اين که به چه ميزان آزمون هاي منظور هدفمند بوده و چه نتايجي از آن حاصل شده است به شخصه در جريان آن نيستم، اما؛ خوشبختانه بررسي دقيق آن در دستور کار معاونت مسکن وزارت و راه و شهرسازي قرار گرفته است.
شکرچيزاده در پايان با بيان اينکه در حال حاضر نگاه ويژهاي براي تدوين مقررات ملي ساختمان در نظر گرفته شده است، خاطرنشان ساخت: اکنون بازنگري و تدوين مباحث 22 گانه قانون مقررات ملي ساختمان به عهده مرکز تحقيقات راه، مسکن و شهرسازي است که با جديت رفع نسبي نقايص دنبال مي شود و بازنگري بندها براساس دستاوردهاي نوين در دستور کار قرار دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]