تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):انسان زيرك، دوستش حق است و دشمنش باطل.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869535088




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۷ پیام سخنرانی سید حسن نصرالله |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ۷ پیام سخنرانی سید حسن نصرالله
سخنرانی مهم شب گذشته دبیرکل حزب ‌الله لبنان ۷ پیام کلیدی داشت که یک روزنامه لبنانی به آن اشاره کرده است.
کد خبر: ۴۹۷۷۷۵
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۲ - 06 May 2015


سخنرانی مهم شب گذشته دبیرکل حزب ‌الله لبنان ۷ پیام کلیدی داشت که یک روزنامه لبنانی به آن اشاره کرده است. 


به گزارش «تابناک»، روزنامه السفیر لبنان در مطلبی به بررسی پیام‌ های سخنرانی دیشب سید حسن نصر الله دبیر کل حزب‌ الله لبنان اشاره و تأکید کرد که اولین پیام این بود که اگر سعودی‌ها توانستند با استفاده از زور تسلط خود را در سوریه و عراق و حتی لبنان ایجاد کنند، خواهند توانست بر معادله ‌های سیاسی یمن نیز با استفاده از قدرت نظامی فایق آمده و تسلط خود را تحت پوشش شعارهای  مبارزه با حوثی ها و ایران در این کشور بگسترانند.


پیام دوم این بود که موفقیت آمریکایی‌‌ها در تکمیل پروژه فدرالی و تجزیه عراق منجر به سرایت این پروژه به سوریه و یمن و لبنان و حتی عربستان سعودی و دولت‌های حاشیه خلیج فارس می‌‌شود، به ‌این‌ ترتیب نسخه ای از جنگ ‌های 100 ساله جدید بین دولت‌ های کوچک منطقه بر اساس مبانی فرقه ای و نژادی و مذهبی ایجاد خواهد شد.


السفیر سومین پیام سخنرانی نصرالله را این نکته دانست که درگیری‌‌هایی که حزب ‌الله لبنان در قلب سوریه انجام می‌دهد و به میدان‌‌های جنگ جدید این کشور منتقل شده است ، درگیری‌‌های برای دفاع از لبنان و تمامی منطقه است، دلیل این سخن این است که خطر تروریسم در شرایطی که دولت سوریه سقوط نکرده است، تمامی مرزهای شرقی لبنان را درنوردیده است، چه برسد به اینکه دولت سوریه سقوط کند و گروه‌های تکفیری بر این کشور مسلط شوند؟


پیام چهارم پیام اطمینان به مردم سوریه است مبنی بر اینکه مقاومت و متحدان روسی و ایرانی ، این کشور را رها نکرده‌اند و مانند گذشته در آینده نیز به گزینه سوریه متعهد باقی خواهند ماند.


پنجمین پیام این است که جبهه‌های متعدد منطقه با هم مرتبط است و سرنوشت آینده آن‌ ها یکی است و تحت هیچ بهانه‌ یا توجیهی از جمله شعارهای "اول لبنان" و "اول فلسطین" نمی ‌توان گزینه‌‌ها در مناطق مختلف را گزینه‌ هایی مذهبی خواند.


پیام ششم خطاب به گروه‌ های تروریستی است که جنگ پیش‌دستانه را با ابزارهای مختلف به راه انداختند و رسانه‌هایی که سعی دارند ساعت موعود درگیری ها در بخش های مختلف را تعیین کنند، پیام این است که حزب ‌الله لبنان با وجود آماده‌ سازی های علنی ، موضع رسمی خود در مورد جنگ قلمون را نه در زمینه زمان و نه در باب ابعاد زمانی و مکانی و سقف و اهداف و مراحل آن اعلام نکرده است؛ چرا که این عملیات وقتی آغاز شود، خودش از خود سخن می ‌گوید و خود را با نتایجی که محقق می‌ کند و پیامد های مثبتی که در سایر جبهه ها دارد، به دیگران تحمیل خواهد کرد.


هفتمین و آخرین پیام سخنرانی دیشب سید حسن نصر الله از دیدگاه روزنامه السفیر لبنان این است که باید کینه‌ها و حساب‌های گروهی و فرقه‌ای کنار گذاشته شود و همه به سمت راهکارهای حمایت از کشور حرکت کنند. این پیام در درجه اول متوجه جریان المستقبل و سعد حریری رئیس آن است، لبنان با تهدیدات فرضی مواجه نیست، بلکه با تجاوزات روزانه نظامی و امنیتی مواجه است و همه باید برای مستحکم ‌تر کردن لبنان و مرزهای این کشور همکاری کنند.




تسنیم












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن