واضح آرشیو وب فارسی:ايتنا: گزارش ايتنا از اولين فستيوال اوركلاكينگ ايران
ايتنا - اولين سمينار اوركلاكينگ ايران به همت گروه شركتهاي آواژنگ و شركت گيگابايت، 26 و 27 ماه جاري در محل مجموعه فرهنگي نارنجستان تهران برگزار شد.
در اين سمينار دو روزه حدود 600 نفر از علاقهمندان به دانش اوركلاكينگ آموزشهاي لازم را از متخصصان تايواني شركت گيگابايت در اين حوزه دريافت كردند.
همچنين در اين سمينار سخنرانان ضمن تشريح مزايا و معايت اوركلاكينگ، شيوههاي رايج اوركلاكينگ را معرفي كرده و به همراه شركت كنندگان يك سيستم را به صورت عملي اوركلاك كردند.
در نشست مطبوعاتي كه به مناسبت اين فستيوال عصر روز پنج شنبه در محل برپايي فستيوال برگزار شد، خانم ورونيكا هيسايو، مدير بخش بازاريابي منطقه خاورميانه شركت گيگابايت، آقاي جنس ين كارشناس محصول اداره بازاريابي اين شركت و كوروش عباسي مدير بخش بازاريابي و روابطعمومي گروه شركتهاي آواژنگ به سئوالات خبرنگاران در مورد اين فستيوال جواب دادند.
كوروش عباسي ضمن اشاره به اين نكته كه اوركلاكينگ دانشي نوپا و جوان در ميان علاقهمندان و كاربران رايانههاي شخصي است، گفت: اين فستيوال كه با پيشقدمي گروه شركتهاي آواژنگ و شركت گيگابايت برگزار شد، اولين قدم جدي در زمينه اوركلاكينگ و مباحث مرتبط با آن در كشور و شروع راهي طولاني و نويد دهنده رخدادهاي جديدي در آينده است.
وي افزود: هدف از برگزاري چنين گردهمآيي را ايجاد بستر مناسب براي فعاليت و آشنايي هر چه بيشتر كاربران ايراني با اوركلاك بوده است.
او با موفق دانستن اين سمينار، آن را آغاز حركتي نو در راستاي ارتقاي دانش سختافزار خريداران قطعات كامپيوتري دانست كه در نهايت هم براي فروشنده و هم براي خريدار سود ده خواهد بود.
مدير روابطعمومي گروه شركتهاي آواژنگ از ديگر اهداف برگزاري اين فستيوال را آگاهي بخشيدن به قشر بزرگي از كاربران رايانههاي شخصي دانست كه امكان درگيري و تجربه اوركلاكينگ را نداشتهاند و گفت: چنين جشنوارههايي فرصتي است مناسب براي شناسايي و حمايت از استعدادهايي كه اين مبحث را به صورت حرفهاي و جدي دنبال ميكنند.
مديران شركت گيگابايت نيز كه تجربه برپايي سمينارها و كارگاههاي آموزشي در ابعاد كوچكتر در ديگر نقاط جهان را داشتند، اولين فستيوال اوركلاكينگ ايران را بزرگترين رخداد برگزار شده در اين سطح توسط اين شركت در رابطه با اوركلاكينگ در جهان دانستند و اظهار اميدواري كردند كه چنين تجربهاي را بتوانند پس از ايران در كشورهاي ديگري تجربه كنند.
كارشناس محصول اداره بازاريابي شركت گيگابايت، به وجود آوردن يك محيط آموزشي و در عين حال تعاملي براي تجربه كردن اوركلاكينگ از نزديك و در كنار ديگر كاربران را فرصتي دانست كه آواژنگ و گيگابايت خود را ملزم به فراهم آوردن آن ميدانند و حركتي دانست كه با ادامه پيدا كردن خود در آينده به بهبود سطح دانش كاربران ايراني و طبيعتا بوجود آمدن نيازها و بازارهاي جديد منجر خواهد شد.
طبق گفتههاي مدير بخش بازاريابي منطقه خاورميانه شركت گيگابايت در گوشه و كنار دنيا مسابقات بسياري در حوزه اوركلاك برگزار ميشود كه گيگابايت به حمايت از آنها ميپردازد و در سال جاري مسابقات اوركلاكينگ در سطح بينالمللي با حمايت اين شركت در تايوان برگزار ميگردد به گفته عباسي مدير روابط عمومي گروه شركتهاي آواژنگ از اهداف ديگر برگزاري اين سمينار، آموزش و آمادهسازي اوركلاكرهاي ايراني براي شركت در اين مسابقات بوده است.
به گفته عباسي، آواژنگ از بين شركتكنندگان در اين سمينار، با برگزاري آزمونهاي مختلف، يك نفر را جهت شركت در مسابقات اوركلاكينگ تايوان اعزام ميكند.
عباسي در بخشي از سخنان خود با اشاره به راهاندازي وب سايت www.overclocking.ir از اين سايت به به عنوان مرجع اوركلاكينگ نام برد كه پس از اين فستيوال اين سايت به تشريح اطلاعات بيشر، اخبار و حواشي اوركلاكينگ در ايران و جهان خواهد پرداخت و تلاش خواهد نمود به هدايت اوركلاكرهاي ايراني بپردازد.
گفتني است اوركلاك پروسهاي است كه طي آن يك يا چند قطعه سختافزاري در فركانسهايي بالاتر از ميزان استاندارد تعيين شده توسط شركت سازنده كار ميكنند. اوركلاكينگ در جهان از طرفداران زيادي برخوردار است ولي متاسفانه تاكنون در كشور ما كمتر مورد توجه دوستداران دانش سختافزار قرار گرفته است.
برگزاري چنين سمينارهايي ميتواند با آشنا كردن كاربران ايراني با اين دانش آنها را به جامعه اوركلاكرهاي حرفهاي دنيا وارد كند.
در حاشيه اين سمينار نمايشگاهي براي آشنايي هرچه بيشتر كاربران ايراني با سختافزارهاي مناسب اوركلاك توسط شركت گيگابايت برگزار شد.
شركت سامسونگ به همراه نشريات عصر ارتباط و چهل چراغ هم به عنوان ديگر حاميان اين سمينار به گروه شركتهاي آواژنگ در برگزاري هرچه بهتر اين گردهمآيي ياري رساندند.
دوشنبه 30 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايتنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 404]