تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگز دل به باطل بودن حق و به حق بودن باطل يقين نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870980171




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راهی برای فراموش نشدن وعده های انتخاباتی/ نوشتن شعارها روی سنگ قبر!


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: راهی برای فراموش نشدن وعده های انتخاباتی/ نوشتن شعارها روی سنگ قبر!


یکی از نامزدهای نخست وزیری انگلیس وعده های انتخاباتی اش را روی یک تخته سنگ حک کرد و گفت: این سنگ را در حیاط نخست وزیری می گذارم تا وعده هایم را فراموش نکنم. رقیبان او به سرعت موجی از استهزا ه راه انداخته و کتیبه اش را سنگ قبر نام گذاشته اند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، در فاصله دو روز مانده به انتخابات عمومی انگلیس که در آن اعضای مجلس عوام مشخص می شوند، نامزدهای حزبی و مستقل تبلیغات و مبارزه با رقیبان را به اوج خود رسانده اند.

اد میلیبند نامزد حزب کارگر که یکی از دو حزب قدرتمند انگلیس است، از ترفند تبلیغاتی جدیدی استفاده کرده که از لحاظ فراگیری و شهرت بسیار موثر بوده است.

او محورهای مهمترین شعارهای انتخاباتی اش را روی یک تخته سنگ دو متری حک کرده و قول داده در صورت برنده شدن، این کتیبه را در حیاط نخست وزیری می گذارد تا هر روز آن را ببیند و وعده هایش را فراموش نکند.
اد میلیبند


میلیبند تاکید کرد: اگر نتوانم به این شعارها عمل کنم استعفا خواهم داد.

پیش از این ترفند تبلیغاتی، وعده دیوید کامرون از حزب محافظه کار بیشتر از شعارهای دیگر بر سر زبان ها بود، اما با رونمایی از تخته سنگ، شعار کامرون از میدان به در شد.
 کامرون وعده داده است در صورت برنده شدن، بر سر ماندن یا نماندن انگلیس در اتحادیه اروپا همه پرسی برگزار می کند.

رسانه های متعلق به حزب دیوید کامرون نخستین کسانی بودند که تلاش کردند با مسخره کردن کتیبه اد میلیبند، رقیب را از میدان به در کنند و ترفند تبلیغاتی اش را بی اثر سازند.
اگرچه به نظر می رسد تلاش حزب محافظه کار برای مسخره کردن کتیبه سنگی حزب کارگر نتیجه بخش بوده و موج بزرگی از جوک نویسی و استهزا در رسانه ها و شبکه های مجازی به راه افتاده، اما همین امر باعث شهرت بیشتر اد میلیبند نیز شده است.

اغلب مردم در شبکه های اجتماعی از اصطلاح سنگ قبر برای این کتیبه 2 متر و 400 سانتیمتری استفاده می کنند و معتقدند میلیبند از هم اکنون مقدمات دفن شعارهایش را فراهم کرده است.

مهمترین وعده های حک شده روی این سنگ قبر، پایه گذاری اقتصاد قوی، کمک به خانواده های کارگر و کارمند، ارتقا سلامت و خدمات درمانی، کنترل مهاجرت و بهبود وضعیت مسکن هستند.
انتخابات انگلیس


وضعیت نامزدها:
در میان احزاب سیاسی، حزب محافظه کار به رهبری  دیوید کامرون 648 نامزد ، حزب کارگر به رهبری اد میلیبند  و حزب لیبرال دمکرات به رهبری نیک کلگ  631 نامزد،  حزب استقلال بریتانیا (یوکیپ) به رهبری نایجل فاراژ 624 نامزد و حزب سبزها به رهبری ناتالی بنت 573 نامزد معرفی کرده اند.

حزب ملی اسکاتلند  و حزب ملی ولز هم به ترتیب 50 و 40 نامزد معرفی کرده اند. (طبق قانون فقط در اسکاتلند و ولز).

ایرلند شمالی و احزاب کوچک و افرا مستقل هم 757 نامزد معرفی کرده اند.

براساس قانون انتخابات انگلیس، علاوه بر احزاب سیاسی بزرگ که فهرست خود را اعلام می کنند، افراد مستقل نیز می توانند با پرداخت 500 پوند و جمع آوری امضا از حوزه انتخابیه خود نامزد شوند که معمولا هیچ شانسی در برابر احزاب قدرتمندی که از شبکه های تلویزیونی بزرگ و تبلیغات فراگیر و به ویژه از حمایت های صاحبان ثروت برخوردارند، ندارند و حتی در صورت راهیابی به مجلس نیز، در برابر حزب هایی که اکثریت مجلس را دارند، فرصت و امکان تاثیرگذاری ندارند.   انتخابات مجلس عوام انگلیس پنجشنبه 17 اردیبهشت برگزار می شود تا 650 نفر انتخاب شوند.
دانلود

لینک را کپی کنید


سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن