واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مخترع زنجانی دستگاه دیجیتالی تستر باطری و شارژرهای صنعتی و خودرویی را ساخت زنجان - ایرنا - مخترع و کار آفرین نمونه استان زنجان دستگاه دیجیتالی تستر باطری و شارژرهای صنعتی و خودرویی را ساخت و به ثبت رساند.
این مخترع و کارآفرین نمونه زنجانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این دستگاه شبیه ساز لحظه استارت در خودرو است یعنی این دستگاه انواع باطری را در شرایط کار واقعی می سنجد و پارامترهای اساسی آنها را ارزیابی می کند.
احسان اعرابی اظهارداشت: دستگاه تستر باطری و شارژر با اعمال باری در حدود بار لحظه استارت در خودرو، باطری را به چالش می کشد و توان خروجی باطری را به صورت اتوماتیک اندازه گیری می کند و با اطلاعاتی که به صورت پیش فرض روی دستگاه بارگزاری و برنامه ریزی شده است مقایسه و نتیجه مقایسه را در صفحه نمایش خروجی خود حک می کند.
وی یادآورشد: بر روی این دستگاه توان تست شارژ (تست دینام) انواع خودروی سواری سبک و سنگین نیز تعبیه شده است.
اعرابی که به مدت دو سال کارآفرین نمونه استان زنجان و یک سال کارآفرین نمونه کشور در حوزه فناوری اطلاعات انتخاب شده است، اظهار کرد: اطلاعات مبنای این دستگاه، از طریق آزمایش های فراوان به صورت تجربی و استفاده از اطلاعات شیت های شرکت های باطری ساز معتبر به دست آمده است.
این مخترع زنجانی که پیش از سامانه تنظیم دما، رطوبت و روشنایی اتوماتیک و هوشمند منزل را ساخته بود، گفت: آزمایش سریع و تمام اتوماتیک انواع باطری 12 ولتی، تست سریع انواع شارژر 12 و24 ولتی، کیفیت و دقت اندازه گیری بسیار بالا
و نیرومند و قدرت تخلیه و بارگیری قابل تنظیم و بدنه به طور کامل فلزی و طراحی صنعتی از جمله مزایای این دستگاه دیجیتالی تستر باطری محسوب می شود.
اعرابی با بیان اینکه این دستگاه در مدل های گوناگون طراحی و ساخته شده است، خاطرنشان کرد: دستگاه هایی با قدرت پایین برای تست باطری های کوچک مورد استفاده در بخش نیمه صنعتی مانند باطری انواع upsهای توان پایین، دستگاه هایی با قدرت متوسط برای تست باطری های متوسط مورد استفاده در بخش نیمه صنعتی مانند باطری انواع خودروهای سواری و دستگاه هایی با قدرت بسیار بالا برای تست باطری های بزرگ مورد استفاده در بخش صنعتی مانند باطری انواع ups های توان بالا و خودروهای سنگین می توانند از توانمندی این تستر دیجیتالی استفاده کنند.
این کار آفرین زنجانی به تفاوت این دستگاه با سیستم های مشابه خارجی اشاره کرد و گفت: تفاوت اصلی این دستگاه با مشابه خارجی را می توان در دو بخش ساخت و خدمات پس از فروش خلاصه کرد.
وی ادامه داد: دیجیتالی و تمام اتوماتیک بودن، برخورداری از کیفیت مواد اولیه بسیار بالا، دقت اندازه گیری بالاتر، قدرت بارگیری قابل تنظیم و بیشتر و آستانه تحمل رنج ولتاژی بیشتر موارد تفاوت این دستگاه با نمونه خارجی آن است.
اعرابی افزود: از سوی دیگر مواردی چون دانش فنی به طور کامل بومی که مستلزم تامین قطعات یدکی، سرویس های اساسی، گارانتی معتبر و ارایه خدمات پس از فروش از دیگر مزایای این دستگاه نسبت به نمونه خارجی آن است.
این مخترع زنجانی با بیان اینکه طراحی و نمونه سازی این دستگاه کمتر از یک سال به طول انجامید، گفت: اما طی دوره بیشتری با رفع ایرادات و افزودن امکانات بیشتر این دستگاه به تکامل رسید.
وی تاکید کرد: امروز می توان این ادعا را داشت که نه فقط این دستگاه با خیال آسوده به بازار داخلی عرضه می شود، بلکه باید درصدد یافتن بازاری در خارج از کشور نیز بود.
اعرابی یادآورشد: این طرح به عنوان طرح برگزیده در جشنواره اختراعات و ابتکارات علم تا عمل سال92 معرفی شده است.
این کار آفرین زنجانی گفت: این دستگاه در جشنواره ایده های برتر یزد برگزیده شد و در سال 1393 نیز در جشنواره ایده های برتر صادراتی دانش بنیان مقام نخست را کسب کرد.
کسب عنوان مقام مدیر و تولید کننده برتر کشور در سال 91، کارآفرین برتر در همان سال، تعاونی برتر کشور در سال 1392 از جمله موفقیت های احسان اعرابی محسوب می شود.
این دستگاه به شماره ثبت اختراع 73797 به صورت صنعتی در شرکت دانش بنیان بهینه پویان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در دست تولید است.
3001/1352/6085
15/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]