تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هیچ بنده اى حقیقت ایمانش را کامل نمى کند مگر این که در او سه خصلت باشد: دین شناسى، تدبر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871446046




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خصوصی سازی: یک خریدار، بدهکار بانکی است/ عابدینی: بدهکار را از شرکت خارج می کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: خصوصی سازی: یک خریدار، بدهکار بانکی است/ عابدینی: بدهکار را از شرکت خارج می کنیم


جلسه بررسی شرایط خریداران باشگاه های استقلال و پرسپولیس برگزار شد و صلاحیت یکی از متقاضیان خرید به علت مشکلات قانونی تائید نشد. عابدینی که به عنوان نماینده شرکت استیل آذین در تمام جلسات شرکت می کند، نسبت به این امر اعتراض دارد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، پس از نشست بررسی شرایط متقاضیان خرید باشگاه های استقلال و پرسپولیس، جعفر سبحانی، مشاور سازمان خصوصی سازی به خبرنگاران گفت: مزایده باشگاه های پرسپولیس و استقلال تجدید شد و 29 اردیبهشت مزایده هر دو باشگاه برگزار می شود.
جعفر سبحانی مشاور خصوصی سازی
وی در پاسخ به این سوال که علت اعتراض عابدینی و حضور در دفتر رئیس سازمان خصوصی سازی چیست، گفت: آقای عابدینی و دوستانشان در استیل آذین نسبت به یکی از بندها ابهام داشتند و به همین علت با مهندس پوری حسینی مذاکره می کنند.
سبحانی تصریح کرد: اگر این ابهام رفع شود، شرکت استیل آذین می تواند دوباره در مزایده شرکت کند.

امیر عابدینی که به عنوان نماینده استیل آذین و پیشکسوتان پرسپولیس در تمام مراحل مزایده حضور جدی دارد، به خبرنگاران گفت: من ایستادم که مدارک را ببینم. آن وقت ریز مطالب را خواهم گرفت. شرکت استیل آذین بدهی ندارد و همه شرایط را دارد اما می گویند آقای هدایتی در شرکت های دیگرش بدهکار است.
عابدینی در خصوصی سازی


وی پس از صحبت با پوری حسینی گفت: استیل آذین ایرانیان را بحث ندارند و قبول دارند که شرکت استیل آذین بدهکار نیست، اما روی حاج حسین هدایتی مشکل دارند که بدهکار است. ما می گویم که این بدهی عمده نیست. رقم را اعلام کنند تا اگر دیگران هم آمدند بگوییم این هم مثل آن است.

پس از سخنان خبرنگاران مبنی بر اینکه سبحانی گفته مسئله هدایتی نیست و یکی دیگر از سهامداران بدهکار است، وی اظهار کرد: من اسمی نبرده ام و گفتم که یکی از سهامداران به سیستم بانکی بدهی دارد.

عابدینی گفت: آن فرد را از فهرست خارج می کنیم.
پوری حسینی

پوری حسینی در واکنش به این سخنان که دولت قصد دارد باشگاه را به خریدار خاصی بفروشد، گفت: اگر چنین قراری بود که این همه مزایده برگزار نمی شد. ما بار سنگین عدم استقبال از مزایده های قبلی را به دوش کشیدیم و در مزایده چهارم تمام افراد و مدارک را به خبرنگاران ارائه کردیم تا مقررات خصوصی سازی رعایت شود.

در مزایده چهارم استقلال و پرسپولیس، چهار متقاضی خرید شرکت کرده بودند که یکی از آنها به علت واریز نکردن پیش پرداخت اولیه با این تصور که به صورت نقدی نیز امکان پرداخت وجود دارد، از فهرست کنار گذاشته شد و خریدار دیگری هم که خارج از کشور است با وجود در دست داشتن چک بانکی 300 میلیارد تومانی به علت نرسیدن به موقع پیش پرداختش به بانک های ایرانی حذف شد.

از بین متقاضیان، شرکت بهنام پیشرو کیش که اسپانسر فعلی پرسپولیس است و شرکت استیل آذین باقی مانده اند.

عابدینی و سایر نمایندگان استیل آذین که خود را در مصاحبه ها برنده مزایده می دانند، نسبت به حضور بهنام پیشرو نیز اعتراض دارند، اما بهنام پیشرو با صدور بیانیه ای اعلام کرده که حاضر نیست در آستانه دربی آرامش تیم و بازیکنان را به هم بزند و مطیع قانون و تصمیم سازمان خصوصی سازی است. در این میان برخی رسانه ها و به ویژه گزارشگر و مجری مشهور و دوستان رسانه ای اش از یک فرد خاص حمایت می کنند و به سراغ بازیکنان و هواداران رفته و مصاحبه هایی که به سود فرد مورد نظر آنهاست را پخش می کنند.
دانلود

لینک را کپی کنید


سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن