تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن را بر مؤمن، هفت حق است. واجب ترين آنها اين است كه آدمى تنها حق را بگويد، هر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821068492




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- طلاق در شهر کرمان سه درصد کاهش یافت


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: طلاق در شهر کرمان سه درصد کاهش یافت کرمان - ایرنا - معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: سال گذشته وقوع طلاق در شهر کرمان سه درصد نسبت به سال قبل از آن کاهش داشت.


به گزارش ایرنا، حمید خالقی روز سه شنبه در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان بدون اشاره به آمار ازدواج و طلاق در این استان افزود: سال گذشته نسبت به سال 92 در سطح استان کرمان ازدواج هشت درصد کاهش و طلاق 9 درصد افزایش داشته است.
وی خاطرنشان کرد: در 15 سال قبل به ازای هر 18 ازدواج یک طلاق در استان روی می داد که این نسبت در سال گذشته به ازای هر پنج ازدواج یک طلاق رسید.
وی گفت: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان طرح های حوزه خانواده را در سه سطح برنامه ریزی برای پرونده های طلاق و ارجاع آنها به مشاوره، آموزش های قبل از ازدواج و آموزش مهارت های زندگی برای افراد در شرف ازدواج برنامه ریزی و اجرایی کرده است.
معاون دادگستری کل استان کرمان بیان کرد: سال گذشته 33 درصد مشاوره ها در زمینه طلاق موثر بوده اند.
وی گفت: همچنین سال گذشته 84 مصوبه در حوزه پیشگیری از وقوع جرم داشتیم که 43 برنامه را در حوزه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان دنبال می کنیم.

* افزایش 10 درصدی ورود پرونده ها به دستگاه قضایی کرمان
رییس کل دادگستری استان کرمان نیز در این نشست گفت: اگر در حوزه پیشگیری از وقوع جرم دچار آفت عملیات کاغذی شویم، انباشتی از مصوبات مختلف را خواهیم داشت که نیازهای جامعه را پاسخگو نخواهد بود.
یدالله موحد افزود: عملیات کاغذی موجب پیچیده شدن موضوعات و جرایم می شود.
وی با اشاره به افزایش 10 درصدی ورودی پرونده ها به دستگاه قضایی استان کرمان در سال گذشته گفت: این افزایش یک هشدار است تا اقدامات حوزه پیشگیری از وقوع جرایم با جدیت بیشتری دنبال شود.
وی تاکید کرد: نیازمند این هستیم که مردم واقعیت جرم را درک کنند و بدانند حرکت در حوزه پیشگیری اثرگذارتر از برخوردهای قضایی و پلیسی است.
رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: در راستای تغییر نگرش مردم در حوزه پیشگیری از وقوع جرایم به مدد رسانه ها نیاز داریم تا عوامل افزایش و کاهش نرخ جرم را مطرح و تحلیل کنند.
وی با تاکید بر این که هر کدام از افراد جامعه باید عامل پیشگیری از وقوع جرم باشند، افزود: بدون مشارکت مردم پیشگیری از وقوع جرم محقق نمی شود و تلاش ها اثرگذار نخواهد بود.
موحد بیان کرد: ارتقای کیفی سطح زندگی در جامعه از درخواست ها و انتظارات مهم مردم است و در این رابطه به هر میزان که امنیت در جامعه بیشتر باشد، سطح کیفی زندگی افراد نیز افزایش خواهد یافت.
وی ضمن قدردانی از اقدامات اعضای شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان در سال گذشته گفت: بعد از انتصاب معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم در قوه قضاییه شاهد تغییر رویکرد در حوزه پیشگیری از وقوع جرم بوده ایم.
رییس شورای پیشگیری از وقوع جرم استان کرمان با اشاره به نگاه واقع بینانه موجود در قوه قضاییه به منظور پیشگیری از وقوع جرم عنوان کرد: اگر این دیدگاه دنبال شود شاهد اتفاقات خوبی در این حوزه خواهیم بود.
وی تاکید کرد: برنامه ها و رهنمودهای حوزه پیشگیری از وقوع جرم باید اثرگذار باشد تا مردم شاهد کاهش جرایم و ارتقای سطح کیفی زندگی افراد جامعه باشند.
موحد بر جلب مشارکت عمومی تاکید کرد و گفت: جامعه اگر درک صحیحی از جرم نداشته باشند، ایجاد امنیت را از پلیس و دستگاه قضایی مطالبه خواهد کرد و انتظار برخورد حذفی و سخت با مجرمان را دارد.
وی افزود: نتیجه مطالبه عمومی از پلیس و دستگاه قضایی برای حذف عوامل وقوع جرایم، افزایش جمعیت کیفری در زندان ها و افزایش تعداد افراد سابقه دار خواهد بود که در نتیجه نرخ جرم در جامعه بالا می رود و تبعات منفی دیگری نیز خواهد داشت.
این مقام قضایی از انسان، جامعه، زمان و مکان به عنوان عناصر اصلی جرم یاد کرد و گفت: اگر مردم برای شناسایی و کنترل عوامل ایجاد جرایم همکاری کنند، پیشگیری و تدابیر انسان دوستانه برای پیشگیری نتیجه متفاوتی خواهد داشت.
وی گفت: سال گذشته شاهد کاهش سه درصدی آمار طلاق در جامعه بوده ایم و اگر بازرسی و نظارت بیشتری بر برنامه های در حال اجرا در این حوزه داشته باشیم، موجب بهبودی اثرگذار این اقدامات خواهد شد.
وی تاکید کرد: باید برنامه های سال گذشته در حوزه خانواده و طلاق را بررسی کرده و به حذف نقاط ضعف و ارتقای نقاط قوت بپردازیم.
موحد گفت: 33 درصد افرادی که برای مشاوره به مراکز تحت نظر بهزیستی مراجعه کرده اند، موفق به بازگشت به زندگی مشترک شده اند که جای قدردانی دارد و نشان می دهد می توان با تداوم این برنامه ها موفقیت های آتی را افزایش داد.
استان کرمان با 23 شهرستان حدود سه میلیون نفر جمعیت دارد.
7440/3028/ 2025



15/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن