تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ واعـظـى مـؤثرتر از نصيحت نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842063459




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وايبر به‌جنگ بيماري‌ها مي‌رود |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: وايبر به‌جنگ بيماري‌ها مي‌رود
رئيس كنگره جامعه پزشكان متخصص داخلي ايران از راه‌اندازي 30 گروه وايبري پزشكان براي شناسايي مشكلات و همچنين بيماري‌هاي رايج در مناطق مختلف خبر داد
کد خبر: ۴۹۷۴۱۵
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۸ - 05 May 2015


ديگر كمتر كسي است كه نام «وايبر» را نشنيده باشد و با كار اين ابزار ارتباطي آشنايي نداشته باشد. هر روز كه مي‌گذرد وايبر و ديگر ابزارهاي ارتباطي نقش بيشتري در زندگي ما ايفا مي‌كنند. همين چند وقت پيش بود كه خبري مبني بر ويزيت بيماران قلبي از طريق وايبر منتشر شد. حالا هم خبر مي‌رسد پزشكان، 30 گروه وايبري 100 نفره براي شناسايي بيماري‌ها ايجاد كرده‌اند. درباره مزايا و معايب تكنولوژي‌هاي جديد ارتباطي اظهارنظرهاي زيادي انجام شده است؛ آنچه مشخص است اينكه ما ديگر وارد دنياي جديدي شده‌ايم.
 
به گزارش آرمان، وايبر (Viber) يك نرم‌افزار مالكيتي اينترنت براي تلفن‌هاي هوشمند است كه توسط شركت وايبر توسعه داده شده است. علاوه بر پيام‌رساني متني، كاربران مي‌توانند به تبادل تصاوير، ويدئو و پيام‌هاي رسانه‌اي بپردازند. وايبر در حال حاضر در ۳۰ زبان در دسترس قرار دارد: فارسي، انگليسي، آلبانيايي، چيني و... اين نرم‌افزار هم مانند ساير نرم‌افزارهاي ديگر وقتي وارد كشور شد مخالفت‌هایی را به همراه داشت در حالي كه طرفداران اين ابزارهاي تكنيكي جديد همواره ادعا مي‌كردند از اين نرم‌افزار در راستاي امور كاري و به شكلي درست و اصولي استفاده مي‌كنند.

 ارتباطات گروهي در سايه ابزارهاي مدرن

بنابر اظهارات علي جنتي، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، بيش از ۱۰ ميليون ايراني عضو وايبر هستند. بنا به گزارش الكسا اينترنت، كاربران داخل ايران داراي بزرگ‌ترين درصد بازديدكنندگان از شبكه وايبر دات‌كام هستند و ايراني‌ها بيش از ۱۷ درصد از كاربران اين شبكه را تشكيل مي‌دهند. در برخی مواقع از دولت خواسته شده است كه شبكه‌هايي نظير وايبر و واتس‌آپ را مسدود كند اما محمود واعظي، وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات تاكنون از انجام چنين درخواستي خودداري كرده است. واقعيت اين است كه به اعتقاد مسئولان دولتي اين ابزارهاي ارتباطي نيستند كه خوب يا بدند بلكه مزايا و معايب اين شبكه‌ها در نوع كاربرد و محتوايي كه توليد مي‌شود، مشخص مي‌شود. واقعيت اين است كه از شبكه‌هاي اجتماعي موبايلي مي‌توان استفاده‌هاي مناسبي كرد. فلسفه ايجاد اين شبكه‌ها ارتباطات آسان‌تر و صرفه‌جويي در وقت و هزينه است. هرچند در سال‌هاي اخير بسياري از كارشناسان نسبت به استفاده نادرست از وسايل ارتباط جمعي هشدار داده‌اند اما استقبال از شبكه‌هاي اجتماعي موبايلي اين واقعيت را ثابت مي‌كند كه اين شبكه‌ها مزاياي زيادي براي كاربرانش دارد. اين حرف غيرمنطقي است كه ميليون‌ها ايراني از شبكه‌هاي موبايلي استفاده مي‌كنند تا محتواي بد توليد كنند يا آن را انتشار دهند؛ وايبر، واتس‌آپ و... مزاياي غيرقابل‌انكاري دارد.

 وايبر؛ اقتضاي زندگي امروز

يك استاد علوم ارتباطات درباره فيلتر كردن نرم‌افزارهاي ارتباطي به «آرمان» مي‌گويد: وسايل ارتباط جمعي محصول نياز هر جامعه به ارتباط با ديگران و تبادل اطلاعات در هر دوره خاص است. اسماعيل قديمي ادامه مي‌دهد: همان‌طور كه در گذشته مردم يك روز مشخص در ميدان يا مسجد شهر جمع مي‌شدند و اطلاعات را با هم مبادله مي‌كردند و از حال هم باخبر مي‌شدند اقتضاي زندگي مدرن فعلي با شهرهايي با جمعيت 16 ميليوني اين است كه از اين راه با هم ارتباط داشته باشند. اين استاد ادامه می‌دهد: بخشی از همبستگي اجتماعي و هويت فرهنگي و سياسي افراد از طريق اين ارتباطات شكل مي‌گيرد و اگر اين راه‌هاي ارتباطي  مسدود شود ممکن است بي‌اعتمادي جاي همبستگي را بگيرد. اين استاد ارتباطات با اشاره به سريال «در حاشيه» و نقش شبكه‌هاي موبايلي در همبستگي در اين دوره مي‌گويد: زماني كه اين سريال پخش مي‌شد پزشكان از طريق نرم‌افزارهايي مانند وايبر در فضاي مجازي عليه آن متحد شدند و از سوي ديگر در همين شبكه‌هاي اجتماعي با هم تصميم گرفتند مانع پخش اين سريال نشوند و اين يعني ارتباطات گروهي در سايه ابزارهاي مدرن.
 
 تبادل اطلاعات پزشكان با وايبر

بسياري از افراد هستند كه براي مقاصد سودمند و در راستاي كار و تحصيل خود از ابزارهاي جديد ارتباطي استفاده مي‌كنند. گروهي مانند دانش‌آموزان كه با تشكيل گروه در وايبر اطلاعات درسي را به هم منتقل مي‌كنند يا پزشكاني كه بيماران را از اين طريق مداوا مي‌كنند نشان مي‌دهند تكنولوژي به خودي خود بد نيست بلكه اين نوع نگاه و رفتار ما با آن است كه آن را خوب و سودمند يا بد و مشكل‌آفرين مي‌كند. روز گذشته رئيس كنگره جامعه پزشكان متخصص داخلي ايران از راه‌اندازي 30 گروه وايبري پزشكان براي شناسايي مشكلات و همچنين بيماري‌هاي رايج در مناطق مختلف خبر داد. ايسنا نوشت؛ ايرج خسرونيا به وجود گروه وايبري پزشكان اشاره كرد و گفت: 30 گروه وايبري 100نفره راه‌ انداخته‌ايم كه مي‌توان از طريق آن مشكلات و بيماري‌هاي رايج هر منطقه را شناسايي و حل كرد. بهمن سال گذشته نيز پرستار يكي از بيمارستان‌هاي تهران در رابطه با استفاده از اين نرم‌افزار براي مداواي بيماران گفته بود: به‌دليل نبود پزشك در بيمارستان، مجبور شديم، از نوار قلب بيمار عكس بگيريم و با وايبر براي پزشك معالج بفرستيم. او ادامه داده بود: «فقط نوار قلب نيست، جواب سي‌تي‌اسكن و... را هم با همين سيستم براي پزشك مي‌فرستند تا او از روي عكس تشخیص درمان دهد». البته درمان وايبري مورد انتقاد وزارت بهداشت هم است. مهر نوشت؛ محمدحسين ميردهقان، مديركل نظارت و اعتباربخشي امور درمان وزارت بهداشت، مي‌گويد: «اگر پزشكي به صورت غيرحضوري، تلفني، وايبري يا فكسي و... تشخيص پزشكي دهد، علاوه بر اينكه مرتكب تخلف شده، اقدام غيراخلاقي هم انجام داده است».

 تبادل تجربه در وايبر

يك پزشك عمومي كه خودش از اين نرم‌افزار در كار استفاده مي‌كند درباره نحوه استفاده از اين وسيله در پزشكي به «آرمان» مي‌گويد: در درمان بيماري‌ها تا به حال از اين نرم‌افزار استفاده نكرده‌ام زيرا درمان و تجويز دارو بدون ويزيت بيمار كاري غيرعلمي است اما گروه‌هاي زيادي از پزشكان همكار من هستند كه در وايبر تشكيل گروه داده‌اند و ما اطلاعات جديد و تجربيات كاريمان را با هم مبادله مي‌كنيم. روزبه مهدوي ادامه مي‌دهد: در كار ما اطلاعات دائما و هر روز تغيير مي‌كند و ما بايد با اتصال به اينترنت و مطالعه نشريات و داده‌هاي علمي اروپايي و كشورهاي ديگر داده‌هاي خود را مرتب به روز كنيم. او درباره عضويت در وايبر مي‌گويد: از طريق اين نرم‌ افزار گروه‌هاي مختلفي از پزشكان در تخصص‌هاي مختلف يا عمومي حضور مي‌يابند و هر داده جديدي كه دارند روي صفحه گروه گذاشته و بقيه و هم از آن استفاده مي‌كنند. او درباره فوايد اين كار مي‌گويد: به جرات مي‌توانم بگويم در اين يك سال اخير كه عضو اين گروه‌ها شده‌ام بسيار زياد به حجم اطلاعات و معلوماتم افزوده شده و با خيلي از همكارانم آن را مبادله كرده‌ام.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن