تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):پرهيزكارى منافق جز در زبانش ظاهر نمى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832582277




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اساتيد دانشگاه‌ها پاسخگوي شبهات دانشجويان باشند/لزوم همراهي تخصص و تدين در دانشگاه‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۲۳:۱۰ب.ظ)
رئيس ستاد اقامه‌نماز کشور: اساتيد دانشگاه‌ها پاسخگوي شبهات دانشجويان باشند/لزوم همراهي تخصص و تدين در دانشگاه‌ها موج - خرم آباد- رئيس ستاد اقامه‌نماز کشور گفت: کلاس‌هاي درس از حالت عمومي و سخنراني خارج شود و اساتيد با ايجاد رابطه عاطفي و چهره‌به‌چهره با دانشجويان به رفع شبهات و دغدغه‌هاي آنان بپردازند.
به گزارش خبرگزاري موج از خرم‌آباد، حجت‌الاسلام محسن قرائتي عصر امروز در جمع اساتيد دانشگاه‌هاي لرستان که در سالن آمفي‌تئاتر دانشگاه لرستان برگزار شد، افزود: درس و تحصيل زماني باارزش محسوب مي‌شود که بااخلاق، تربيت و تزکيه همراه باشد.
وي ادامه داد: خداوند متعال در قرآن مي‌فرمايد:«اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّکَ الَّذِي خَلَقَ: بخوان به‌نام پروردگارت که آفريد»، يعني تخصص بايد همراه با تدين باشد، در دنياي امروز«اقرأ» هست ولي «بإسم‌ربک» نيست که نتيجه اين عدم همراهي تخصص و تدين، علمي است که فساد انگيز، مشکل‌ساز و ضد بشريت است.
رئيس ستاد اقامه نماز کشور عنوان کرد: خداوند متعال در قرآن مي‌فرمايد:« وَيُزَکِّيهِمْ وَيُعَلِّمُهُمُ الْکِتَابَ وَالْحِکْمَةَ: پاکشان کند و کتاب و حکمت به آن‌ها بياموزد»، يعني اساتيد دانشگاه بايد به‌گونه‌اي با شاگردان خود را تربيت کنند که با افزايش سطح سواد، ميزان ايمان و اخلاق نيز در افراد افزايش يابد.
حجت‌الاسلام قرائتي خاطرنشان کرد: اينکه هر چه سطح سواد برخي از افراد بيشتر شود ميزان پرخاشگري و بي‌حرمتي‌هاي آنان هم بيشتر مي‌شود، به اين دليل است که علمي که آموخته‌اند مفيد نبوده است.
وي تصريح کرد: حجت‌الاسلام قرائتي با بيان اينکه کلمه «فارغ‌التحصيلي»، واژه مناسبي نيست، خاطرنشان کرد: آيه « وَقُل رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا»، بيانگر اين موضوع است که در دين فارغ‌التحصيلي وجود ندارد و انسان هيچ‌گاه از تحصيل و آموختن فارغ نمي‌شود.
رئيس ستاد اقامه ‌نماز کشور بيان کرد: علم بشر همواره محدود است و به‌صرف آموختن چند اصطلاح تخصصي نمي‌توان خود را نسل فرهيخته تلقي کرد، برخي از علوم مفيدند ولي بسياري از آن‌ها هم مفيد نيستند، بنابراين بايد سعي کنيم که وقت خود را صرف امور کم‌اهميت نکنيم.
وي گفت: اگر ايام جمعه و پنجشنبه، روزهاي تعطيلات رسمي، تابستانه و ميان‌ترم را از مجموع چهار سال دوران کارشناسي کسر کنيم در نهايت فقط دانشجويان يک سال و نيم درس مي‌خوانند که متأسفانه نيمي از آموخته‌هاي آنان نيز در زندگي کاربردي و مفيد نيست.
حجت‌الاسلام قرائتي افزود: امروز علل عمده بيکاري جوانان اين است که در طول زمان تحصيل فقط بر روي رشته‌اي که در آن تحصيل مي‌کنند تمرکز مي‌کنند و از يادگيري مهارت‌هاي ديگر غافل‌اند واقعيت اين است که به ميزان لازم شغل در کشور مهيا نيست.
وي خاطرنشان کرد: دانشجويان بايد سعي کنند در کنار رشته تحصيلي خود، حرفه و هنر ديگري را نيز بياموزند که در صورت نبود شغل متناسب با رشته تحصيلي خود از اشتغال و درآمدزايي و به‌تبع ازدواج و تشکيل خانواده و ساير جنبه‌هاي زندگي بازنمانند.
رئيس ستاد اقامه نماز کشور عنوان کرد: يکي از تفکرات غلطي که در جامع رايج شده، اين است که افراد تحصيل‌کرده بايد شغل‌هاي مديريتي و پشت ميز نشيني داشته و از انجام هر شغلي ديگري امتناع کنند، درحالي‌که بسياري از امامان معصوم(ع)، علما و بزرگان براي گذران معيشت خود کشاورزي مي‌کردند.
وي بابيان اينکه رابطه استاد و شاگرد بايد يک رابطه عاطفي باشد، تصريح کرد: با توجه به اينکه تأثير گفت‌وگوي چهره به چهره به‌مراتب بيشتر از سخنراني‌هاي جمعي است، بايد اساتيد سعي کنند که با ايجاد رابطه عاطفي با شاگردان، در صورت مشاهده دانشجوياني که دغدغه فکري يا شبهاتي دارند بايد با مشاوره‌هاي خصوصي و چهره به چهره نسبت به رفع مشکل آن‌ها اقدام کنند.
حجت‌الاسلام قرائتي بيان کرد: بسياري از جوانان شبهه‌هاي اعتقادي فراواني دارند که بايد اساتيد توان پاسخگويي به اين شبهات را داشته باشند و رابطه شاگرد و استاد فقط در چارچوب درس محصور نباشد بلکه گاهي نکات تربيتي نيز از جانب استاد در کلاس مطرح شود.
وي گفت: بسياري از افراد در نوجواني نماز مي‌خوانند ولي در سنين بالاتر، نماز را ترک مي‌کنند که اين بايد آسيب‌شناسي شود، چرا بسياري از افراد تحصيل‌کرده از مفهوم و فلسفه نماز آگاهي ندارند؟ به‌طور مثال نمي‌دانند که در عبارت«السلام‌علينا وعلي‌عبادالله‌الصاحين»، منظور از «عبادالصالحين» چه کساني هستند؟
رئيس ستاد اقامه نماز کشور افزود: با طرح چند شبهه در زمان کوتاهي مي‌توان افرادي که آگاهي لازم نسبت به فلسفه احکام و مباني ديني ندارند را بي‌دين کرد و اعتقادات آن‌ها را متزلزل کرد، بنابراين از جوانان دانشجو انتظار مي‌رود که آگاهي‌هاي خود را در رابطه به دين و دستورات آن افزايش دهند و هر کس حداقل يک کتاب را درباره نماز مطالعه کند.
حجت‌الاسلام قرائتي تصريح کرد: عمر مردم حق‌الناس است بنابراين وقتي دانشجويان وقت خود را در اختيار استاد قرار مي‌دهند بايد کلاس به شيوه‌اي اداره شود که اطلاعات مفيدي به دانشجويان ارائه شود و از عمر خود بهره‌مند شوند.
حجت‌الاسلام قرائتي تقليد بي‌مبنا را يکي ديگر از مشکلات جوانان جامعه دانست و تصريح کرد: غرب‌زدگي، بي‌هويتي و خودباختگي نبايد بر جامعه حاکم شود، ما از تمام توان و استعدادهاي خود استفاده نکرده‌ايم، بايد توانايي‌هاي خود را باور کنيم و به دانسته‌هاي خود عمل کنيم تا بتوانيم کشور را بهتر از وضع موجود اداره کنيم













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن