تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846163522




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- کارشناس فرانسوی: هدف آمریکا ایجاد ناآرامی در دنیاست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کارشناس فرانسوی: هدف آمریکا ایجاد ناآرامی در دنیاست تهران- ایرنا- "تی یری میسان" خبرنگار و تحلیلگر فرانسوی گفت: ایجاد ناآرامی در دنیا، هدف راهبردی آمریکاست و اروپا به این امر آگاه نیست.


میسان در گزارشی با عنوان "کوری اتحادیه اروپا در برابر راهبرد نظامی آمریکا" که در پایگاه اطلاع رسانی "شبکه ولتر" منتشر شد، عنوان کرد: سران اتحادیه اروپا ناگهان با وضعیتی پیش بینی ناپذیر مواجه شده اند. آنها از یک سو با خطر عملیات تروریستی توسط افرادی که به گروه سیاسی مشخصی تعلق ندارند و از سوی دیگر با موج مهاجرانی که هزارن نفر آنان در مدیترانه جان سپرده اند، مواجه شدند.
بدون نگاه تحلیلی- راهبردی، این دو مساله ارتباطی با هم ندارند و به دو حوزه متفاوت مرتبط هستند. امور تروریستی به اطلاعات و پلیس و مساله مهاجران، به گمرک و وزارت دفاع واگذار شده است. این در حالی است که هر دو مساله ریشه مشترکی در بی ثباتی سیاسی در شامات و آفریقا دارند.
این گزارش با اشاره به این که آکادمی های نظامی اروپایی باید از سال ها پیش دکترین "برادر بزرگ" آمریکا را مورد بررسی قرار می دادند، افزود: در حقیقت از سال ها پیش، پنتاگون انواع اسناد در مورد "نظریه هرج و مرج" را که از "لئو اشتروس" (Leo Strauss ) فیلسوف آلمانی-آمریکائی وام گرفته، منتشر کرده است. یکی از قدیمی ترین کارمندان پنتاگون به نام "آندرو مارشال" (Andrew Marshall) که باید 25 سال پیش بازنشسته می شد، سالانه بودجه ای معادل 10 میلیون دلار برای پژوهش هایش در همین زمینه دریافت می کرد ولی هیچ یک از آکادمی های نظامی اتحادیه اروپا به دو دلیل به این نظریه نپرداختند. نخست آن که این پژوهش شکلی از اشکال بربریت در جنگ بود و دیگر آن که این نظریه توسط یکی از اربابان اندیشه یهودی آمریکا مطرح شده بود. اروپایی ها فکر می کردند آمریکایی که آنها را از دست نازی ها نجات داده، نمی تواند مرتکب چنین جنایاتی شود.
نویسنده این گزارش معتقد است دلیل این سهل انگاری آن است که سیاستمداران اروپا به عراق، سوریه، لیبی، شاخ آفریقا، نیجریه و حتی اوکراین سفر نمی کنند تا به چشم خود اجرای این نظریه را ببینند. آنها همچنین به خواست "برادر بزرگ"، سفارتخانه های خود و در حقیقت چشم و گوش خود را در این کشورها بسته اند و حتی باز هم به درخواست "برادر بزرگ" در تحریم های اقتصادی مشارکت کرده اند تا هیچ بازرگانی نیز به این مناطق نرفته و از وضعیت با خبر نشود.
در بخش دیگری از این گزارش با عنوان "هرج و مرج نه اتفاق که هدف است"، می خوانیم: بر خلاف سخنان "فرانسوآ اولاند" رییس جمهوری فرانسه، موج مهاجرت در لیبی نه حاصل "کمبود ضروریات زندگی" و عملیات "اتحادیه حفاظتی" که نتیجه عملیاتی پیش بینی شده می باشد که کشورش رهبری آن را بر عهده داشته است. تداوم هرج و مرج به نبود توافق و تفاهم میان به اصطلاح "انقلابی های لیبی" پس از "سقوط" معمر قذافی نسبت داده می شود در حالی که این امر، جزء جدایی ناپذیر اهداف آمریکاست. بر خلاف آنچه در رسانه ها مطرح شد، انقلاب دمکراتیک در لیبی مطرح نبود و جدایی "سیرنائیک" (Cyrénaïque منطقه ساحلی شرقی) در نظر بود. در لیبی نه تنها مجوزی برای "حفاظت از مردم" صادر نشد بلکه 160 هزار نفر نیز در بمباران کشته شدند که سه چهارم آنان غیرنظامی بودند.
میسان در ادامه نوشت: به یاد می آورم، پیش از آنکه به دولت جمهوری عرب لیبی بپیوندم به عنوان ناظر در ملاقات طرابلس میان هیات نمایندگان آمریکا و نمایندگان لیبی دعوت شده بودم. در این گفتگوی طولانی، رییس هیات نمایندگی آمریکا به مخاطبان خود گفت که پنتاگون حاضر است آنها را از مرگ حتمی نجات دهد تنها به این شرط که رهبرشان را تحویل دهند. وی افزود که در صورت مرگ قذافی، جامعه قبیله ای نمی تواند خیلی زود در مورد انتخاب رهبر جدید به توافق برسد و کشور در هرج و مرجی بی سابقه گرفتار خواهد شد. پس از اعدام رهبر لیبی در اکتبر 2011 میلادی، بارها و به مناسبت های گوناگون کوشیدم این مساله را توضیح دهم و این وضعیت را پیش بینی می کردم.
وی افزود: در سال 2003، زمانی که نشریات آمریکایی به افشای " تئوری هرج و مرج" اقدام کردند، کاخ سفید از طرح "هرج و مرج سازنده" سخن گفت و ادعا کرد که تخریب ساختارهای اختناق برای آن صورت می گیرد که جریان زندگی بی آنکه به مانعی برخورد کند، شکوفا شود. ولی نه لئو اشتروس و نه پنتاگون، هرگز از چنین نظریه ای سخن نگفته بودند. به باور آنها، هرج و مرج باید به گونه ای باشد که هیچ چیز به جز خواست آفرینشگر نظم نوین جهانی (آمریکا) نتواند شکل بگیرد.
اصول این دکترین راهبردی را می توان چنین تعریف کرد: ساده ترین شکل غارت منابع طبیعی یک کشور برای بلند مدت نه اشغال که تخریب دولت آن است. وقتی دولتی وجود نداشته باشد و ارتشی نیز در کار نباشد که واکنش نشان دهد، خطر شکست وجود نخواهد داشت. به این ترتیب هدف راهبردی ارتش آمریکا و اتحادیه ای که رهبری آن را به عهده دارد (ناتو)، تخریب دولت هاست و آنچه بر سر مردم آن کشور بیاید مساله واشنگتن نیست.
در بخش دیگری از این مطلب با عنوان " اتحادیه اروپا همدستی در جنایت آمریکا را انکار می کند"، آمده است: چهار میلیون نفر قربانی جنگ های افغانستان و عراق شدند. این جنگ ها در شورای امنیت به عنوان پاسخ ضروری برای " دفاع از خود" خوانده شد ولی امروز می دانیم که خیلی پیش از 11 سپتامبر و در طرح "ترسیم مجدد خاورمیانه بزرگ" برنامه ریزی شده بود. به رغم آنکه اروپا نسل کشی های دوران استعمارگری را می پذیرد، نمی تواند تبانی با آمریکا را در کشتن این چهار میلیون قربانی قبول کند. ما (اروپا) همچنان به "برادر بزرگ" اعتماد می کنیم و چشمانمان را بر جنایاتی که به نام ما مرتکب می شود، می بندیم.
میسان در بخشی از این گزارش "اشتباهات اتحادیه اروپا در تعبیر رویدادها" را چنین بر شمرد:
- هیچ یک از رهبران اروپای غربی مطلقا شهامت آن را نداشته است تا اعتراف کند که پناهندگان عراق، سوریه، لیبی، شاخ آفریقا، نیجریه و مالی نه از دیکتاتورها بلکه از هرج و مرجی گریخته اند که ما عامدانه ولی ناخودآگاه در کشورشان ایجاد کرده ایم.
- هیچ یک از رهبران اروپای غربی، مطلقا شهامت آن را نداشته است تا اعتراف کند که سوء قصدهای تروریستی که اروپا را هدف گرفته، نتیجه گسترش جنگ برای " خاورمیانه بزرگ" نبوده بلکه توسط افرادی هدایت شده که به هرج و مرج در این منطقه دامن زده اند. ترجیح می دهیم فکر کنیم که "افراط گرایان" دشمن یهودی ها و مسیحیان هستند اما این در حالی است که بیشتر قربانیان آنها نه مسیحی و نه یهودی بلکه مسلمانان هستند. ما (اروپا) آنها را به دامن زدن به " جنگ تمدن ها" متهم می کنیم در حالی که این امر با فرهنگ آنان بیگانه است و تنها در بطن شورای امنیت ملی آمریکا طراحی شده است.
- هیچ یک از رهبران اروپای غربی مطلقا شهامت آن را نداشته اند تا اعتراف کنند که مرحله بعدی " اسلامی سازی" شبکه های پخش مواد مخدر بر اساس الگوی نیکاراگوئه است که در جامعه سیاه کالیفرنیا با کمک های مخفیانه سازمان "سیا" مواد مخدر می فروشند. ما تصمیم گرفته ایم فراموش کنیم که خانواده "کرزای" امتیاز پخش هروئین افغان را از مافیای "کوزووار" به داعش منتقل کرده است.
در بخش پایانی این گزارش با عنوان "طرح نظامی آمریکا" آمده است: ما با دو مشکل فزاینده مواجه هستیم؛ سوء قصدهای افراط گرایان و موج مهاجرت از طریق دریای مدیترانه که در یک سال، سه برابر شده است. این مسائل در دهه های آینده اختلال وخیمی را در اروپا که امروز به ساحل صلح و تمام آرزوها تبدیل شده به وجود خواهد آورد. مسلما واشنگتن در پی تخریب بازار اروپا نیست و تنها می خواهد که اروپا به یک رقیب تبدیل نشود پس در پی محدود ساختن آن خواهد بود.
در سال 1991 میلادی رییس جمهوری وقت آمریکا (بوش پدر) "پل ولفوویتز" ( Paul Wolfowitz ) یکی از شاگردان لئو اشتروس را مامور کرد تا برای دوران پسا شوروی راهبرد خاصی را در نظر بگیرد. "دکترین ولفوویتز" بر این اصل استوار بود که برتری آمریکا بر تمام جهان مستلزم متوقف ساختن اتحادیه اروپا است. در سال 2008، طی بحرانی در آمریکا، "کریستینا رومر" (Christina Rohmer ) رییس شورای اقتصادی کاخ سفید، اعلام کرد تنها راه احیای بانک ها، بستن بهشت مالیاتی دیگر کشورهاست و سپس به وجود آوردن اختلال در اروپا به گونه ای که سرمایه ها به سوی آمریکا سرازیر شود. متاسفانه نه مردم اتحادیه اروپا و نه رهبران آنها به آن چه " باراک اوباما" رییس جمهوری آمریکا برایشان تدارک دیده است، آگاه نیستند.
اروپام ** 9053**1485**1517
http://www.voltairenet.org/article187402.html



13/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن