تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به نيازمند كمك مالى كند و با مردم منصفانه رفتار نمايد چنين كسى مؤمن حقيقى اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827514133




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ناخن جویدن دلیلی بر کمال‌گرا بودن است؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: ناخن جویدن دلیلی بر کمال‌گرا بودن است؟
آیا هنگام خواندن این مطلب، به طور ناخودآگاه ناخن‌تان را می‌جوید یا موهای‌تان را پیچ می‌دهید؟ بر اساس بررسی جدیدی در دانشگاه مونترال، این گونه رفتارهای اضطرابی بیش از آنچه فکر می‌کنید، نشان‌دهنده شخصیت شما هستند.
به گزارش نامه نیوز، محققان پی بردند که افرادی بی‌تاب یا آنهایی که به راحتی خسته و آشفته می‌شوند،‌ این رفتارهای تکراری که بدن را درگیر می‌کند،‌ مانند کندن پوست،‌ جویدن ناخن و کندن مژه را بیشتر انجام می‌دهند.

این بررسی که در ژورنال «رفتاردرمانی و روان‌پزشکی تجربی» منتشر شده است،‌ کمال‌گرایی را دلیل این صفات می‌داند.

دکتر کایرون اوکانر، استاد روان پزشکی دانشگاه و سرپرست این بررسی می‌گوید: «ما معتقدیم افرادی که این رفتارهای تکراری را انجام می‌دهند، کمال‌گرا هستند،‌ یعنی نمی‌توانند آرام باشند و کار خود را با سرعت طبیعی انجام دهند. این افراد وقتی به هدف خود نمی‌رسند،‌ ناامید،‌ بی‌تاب و ناخشنود می‌شوند. به علاوه آنها دچار سطوح بالایی از خستگی می شوند.»

در این بررسی،‌ محققان با 48 شرکت‌کننده که نیمی از آنها این رفتارها را داشتند،‌ کار کردند.گروهی از شرکت‌کنندگان که این رفتارها را نداشتند، به عنوان گروه کنترل بودند. از شرکت کنندگان درباره میزان خستگی، عصبانیت،‌ احساس گناه، زودرنجی و اضطراب، سوالاتی پرسیده شد. سپس هر شرکت‌کننده در شرایطی (مانند آرامش، اضطراب، ناامیدی و خسته‌کننده) قرار گرفت. مثلا در شرایط خسته کننده فرد به مدت 6 دقیقه در اتاقی تنها گذاشته شد.

افرادی که سابقه بی قراری و انجام رفتارهای بدنی تکراری را داشتند، در هنگام اضطراب و بی‌قراری بیشتر این رفتارها را انجام می‌دادند. اما در هنگام آرامش نه.

اگر گهگاهی ناخن‌های خود را می‌جوید، نیازی به نگران بودن نیست، چون که خیلی هم به خود آسیب نمی‌زنید. در حقیقت محققان می‌گویند در مواقعی که نمی‌توانید انرژی خود به طریقی تخلیه کنید، این رفتارها را به طور موقت انجام می‌دهید.

اوکانر می‌گوید: «این عادت‌های ناهنجار راهی برای کنترل احساسات است و این تأثیر مثبت آنها است. در واقع این عادت‌ها جایگزینی بهتر برای این اضطراب و بی‌قراری است.»

اما وقتی مهار کردن این رفتارها برای‌تان دشوار می شود و در زندگی روزمره تداخل ایجاد می‌شود، می‌تواند به اختلالات عادت تبدیل شود. مثلا بازیگر زن، اولیویا مون درباره درگیری‌اش با تریکوتیلومانیا می‌گوید که یک اختلال اضطرابی است و ویژگی آن کندن مژه‌ها است.

مون گفت: «من ناخن‌هایم را نمی‌جوم، اما همه مژه‌هایم را از بین برده‌ام. این کار آسیب عمده‌ای به من نمی‌زند ولی ازاردهنده است.»

چگونه می‌توان این رفتارها را درمان کرد؟ در حال حاضر، دو راه وجود دارد. یکی رفتاردرمانی که عبارت است از جایگزین کردن این رفتار با یک رفتار دیگر. راه دیگر حل کردن عوامل ایجاد این عادت‌ها است مانند کمال‌گرایی ‌و سایر باورهای منفی.

اوکانر گفت: «ما به دنبال همه این باورها و رفتارها در فرد می‌گردیم و آنها را از طریق شناخت‌درمانی تغییر می‌دهیم و به باورها و تفکرات یک فرد عادی نزدیک‌تر می‌کنیم. ما این عادت‌ها را مستقیما حل نمی‌کنیم و بنابراین نیازی به جایگزین کردن این عادت رفتاری با یک عادت رفتاری دیگر نیست.»






منبع: سلامت نیوز


۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن