تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مسلمان آينه برادر خويش است، هرگاه خطايى از برادر خود ديديد همگى او را مورد حمله قرار ند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830860228




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- افراط گرایی و تروریسم ریشه در دین ندارد/ اسلام و مسیحیت سرچشمه صلح


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: افراط گرایی و تروریسم ریشه در دین ندارد/ اسلام و مسیحیت سرچشمه صلح کوالالامپور – ایرنا – شرکت کنندگان در هفتمین کنفرانس گفتگوی ادیان بین ایران و فیلیپین، اسلام و مسیحیت را سرچشمه عشق، احترام و صلح دانستند و تاکید کردند افراط گرایی، خشونت و تروریسم در دین ریشه ندارد.


به گزارش ایرنا، دیپلمات های کشورهای خارجی، فرهیختگان، دانشگاهیان، رهبران ادیان مختلف، حامیان صلح، رهبران اسلامی فیلیپینی و دانشجویان فیلیپینی شرکت کننده در هفتمین کنفرانس گفتگوی ادیان بین ایران و فیلیپین در قطعنامه پایانی این کنفرانس تصریح کردند برای زدودن افراط گرایی، خشونت و تروریسم باید به اصلاح جهل، بدآموزی و اشتباهات گمراه کننده تاریخی پرداخت.
هفتمین کنفرانس گفتگوی ادیان بین ایران و فیلیپین به مدت دو روز در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه گذشته به موضوع "رویکرد اسلام و مسیحیت به افراط گرایی دینی و خشونت" پرداخت.
این کنفرانس به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مانیل با همکاری مجمع علمای اسقف کاتولیک فیلیپین، مرکز گفتگوی ادیان و تمدن های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و مؤسسه ادیان دانشگاه سانتاتوماس در دانشکده الهیات دانشگاه مسیحی سانتاتوماس مانیل پایتخت فیلیپین برگزار شد.
شرکت کنندگان در این کنفرانس در قطعنامه پایانی، تروریسم را پدیده پیچیده ای دانستند که برای رفع آن باید اقداماتی همگانی از سوی معتقدان به صلح صورت گیرد.
در قطعنامه این کنفرانس با تاکید بر اینکه گفتگو به معنای احترام به آئین دیگری است و هر فردی مسئولیت همزیستی مسالمت آمیز با دیگران را برعهده دارد، آمده است: محیط زیست و حقوق بشر قداست دارند و شان و مقام انسانی به عنوان اصول اولیه، پایه گفتگوست.
شرکت کنندگان در هفتمین کنفرانس گفتگوی ادیان بین ایران و فیلیپین، شناخت حساسیت های فرهنگی، تاریخی و دینی مردم و احترام به ارزش های ذاتی و فردی و جمعی را ضروری دانسته و تاکید کردند به صلح و همیاری جوامع دینی و جامعه مدنی تعهد دارند.
در این کنفرانس، برگزاری سمپوزیومی برای بررسی چگونگی تهیه و انتشار کتاب درسی که در آن درک و احترام میان اسلام و مسیحیت توضیح داده شود، مورد تاکید قرار گرفت.
همچنین شرکت کنندگان خواستار اضافه شدن واحد درسی یا برگزاری دوره آموزشی تحت عنوان گفتگوی جهانی ادیان و گفتگوی اسلام و مسیحیت برای تدریس در سطح متوسطه دبیرستان ها، دانشگاه ها و حوزه های علمیه دینی شدند.
همکاری گسترده تر میان مرکز گفتگوی ادیان ایران و کمیسیون گفتگوی ادیان کنفرانس علمای کاتولیک فیلیپین و افزایش مشارکت میان مراکز آموزش عالی دو کشور نیز مورد تاکید قرار گرفت.
علی اصغر محمدی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در فیلیپین برگزاری این کنفرانس را نشانه ارتباط خوب و صمیمانه رهبران دینی و مراکز علمی و پژوهشی دو کشور و علاقه آنها به تعمیق صلح و دوستی درجهان عاری از خشونت دانست.
دکتر رسول رسولی پور، استاد دانشگاه و رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه خوارزمی به عنوان رئیس هیأت ایرانی نیز در این کنفرانس، گزارشی از اقدامات جمهوری اسلامی ایران در زمینه گفتگوی ادیان به ویژه با واتیکان و کلیسای فیلیپین و نتایج این گفتگوها در تحکیم دوستی و تفاهم بین رهبران دینی مسلمان و مسیحی و تقویت روابط علمی بین مراکز دانشگاهی و دینی ایران و فیلیپین ارائه کرد.
دکتر باقر طالب دارابی، استاد دانشگاه ادیان قم نیز در هفتمین کنفرانس گفتگوی ادیان بین ایران و فیلیپین، تاثیر گفتگوی دینی بر ارتقای صلح و دوستی را تشریح کرد.
وال جی.بریلو استاد مؤسسه ادیان دانشگاه سانتا توماس نیز فهم دلائل و اشکال مختلف تروریسم را مورد بررسی قرار داد و دکتر رسولی پور محقق ایرانی در نشستی تخصصی به نقش افراط گرایی دینی و خشونت پرداخت.
پروفسور فریک آلبرت الیو رئیس دپارتمان توسعه اجتماعی دانشگاه زانبوانگا نیز گفتگوی دینی و همزیستی و همگرایی را مورد بررسی قرار داد و دکتر سیدهاشم موسوی رئیس کالج بین المللی المصطفی با استفاده از آیات و روایات دیدگاه اسلام در باره افراط گرایی و خشونت را تشریح کرد.
سیتی دیالیا ترابین هتامن، نماینده وزارت امور مسلمانان فیلیپین و عضو دفتر رئیس جمهور فیلیپین نیز در دومین روز این کنفرانس حمایت دولت این کشور را از برگزاری چنین نشست ¬هایی که به بهبود روابط مسلمانان و مسیحیان کمک می کند، اعلام کرد.
ریچارد بابائو به عنوان پدر روحانی در مقاله ای به تشریح نقش مسیحیت در استقرار صلح و همگرایی اشاره کرد و پوتره دیرامپاتان سهم و نقش اسلام در صلح و همگرایی را تشریح کرد.
همچنین در این کنفرانس طی نشستی عالمان مسیحی و مسلمان و تعدادی از شرکت کنندگان در باره مشابهت ها و راه حل ¬های اسلام و مسیحیت برای همگرایی و ایجاد صلح و دوستی به بحث و گفتگو پرداختند.
پروفسور لیلیان جی. سیسون، دبیرکل مرکز دین برای صلح فیلیپین در این کنفرانس به تشریح نقش سازمان های دینی در ارتقای همکاری برای حل چالش های جامعه جهانی پرداخت و منصور لیمبا، مدیر مؤسسه تحقیقی و آموزشی سمری شهر کوتوباتو فیلیپین، نقش سازمان های دینی در بالابردن فهم متقابل و هماهنگی را مورد بررسی قرار داد.
در نشستی در این کنفرانس نقش رسانه ها در افزایش یا کاهش خشونت و افراط گرایی نیز بررسی شد. در این نشست دکتر جول کیپلی وادی، مدیر مؤسسه مطالعات اسلامی دانشگاه دولتی فیلیپین به بررسی نقش رسانه در گسترش تفکر اعتدالی و دوستی بین مردم پرداخت و دکتر ما ترزا ماریتس، بنیانگذار و مدیر اجرایی بنیاد حلقه سازندگان صلح، موضوع وارد شدن به تصویر اخلاقی در پاسخ به چالش های افراط گرایی دینی و خشونت را برای بحث انتخاب کرد.
آساق**1611
























12/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن