واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کشف گور جمعی مسلمانان روهینگیایی در تایلند کوالالامپور – ایرنا – پلیس تایلند روز جمعه از کشف یک گور جمعی با بیش از 30 جسد خبر داد که احتمال داده می شود مهاجران میانمار و بنگلادش باشند.
به گزارش ایرنا، تایلند در سال های اخیر به یکی از مراکز اصلی قاچاق انسان تبدیل شده است و مقامات رسمی این کشور متهم به انجام ندادن اقدامات کافی به منظور توقف این پدیده و در برخی موارد نیز متهم به دخالت داشتن در قاچاق انسان شده اند.
بیشتر انسان های قاچاق شده مسلمانان روهینگیایی در میانمار هستند که از فشارهای بوداییان تندرو مجبور به مهاجرت شده اما در دام قاچاقچیان گرفتار شده و در صورت ندادن باج در اردوگاه ها فروخته و یا کشته می شوند.
تارنمای روزنامه نیشن تایلند روز جمعه به نقل از پلیس از کشف گور جمعی با حدود 32 جسد در جنوب این کشور خبر داد که گفته می شود متعلق به مهاجران میانمار و بنگلادش است.
براساس این گزارش، این گور جمعی در یک اردوگاه قاچاق انسان در دل جنگل های جنوب تایلند کشف شده است.
پلیس تایلند احتمال داده است در این اردوگاه قبرهای بیشتری پیدا شود.
دو جسد به خاک سپرده نشده نیز به وسیله 200 سرباز و گروه امداد و نجات در این اردوگاه پیدا شد و یک بازمانده بنگلادشی اردوگاه نیز به بیمارستانی در تایلند منتقل شد.
پلیس تایلند اعلام کرد در این اردوگاه که مانند زندان بوده، مهاجران در سلول های موقت که از بامبو ساخته شده بود، نگهداری می شدند.
بیشتر این مهاجران از جنوب تایلند به مالزی منتقل می شدند. هم اکنون بیش از 150 هزار میانماری پناهجو در اردوگاه های مالزی دوران سختی را می گذرانند و افرادی که در این کشور کار می کنند نیز به وسیله کارفرمایان مانند برده مورد استثمار قرار می گیرند.
قربانیان اصلی قاچاق انسان در تایلند را مسلمانان میانماری تشکیل می دهند که از سال 2012 و پس از آغاز درگیری ها در استان راخین در غرب میانمار افزایش قابل توجهی داشته است.
پلیس تایلند بهمن ماه سال گذشته پنج کامیون حامل حدود 100 مسلمان روهینگیایی که بیشتر آنها زیر 18 سال داشتند را در جنوب تایلند شناسایی و توقیف کرد. سه تن از این مهاجران جان خود را از دست داده بودند.
تایلند یکی از بدترین مراکز قاچاق انسان در جهان محسوب می شود و قاچاقچیان، انسان ها را به قیمتی ارزان می فروشند.
گروه هایی از اقلیت مسلمان روهینگیا در میانمار که خانه های خود را برای فرار از مرگ خشونت آمیز توسط اکثریت بودایی این کشور ترک می کنند، در تایلند به باندهای قاچاق انسان فروخته می شوند و باندهای قاچاق در اردوگاه های مرگ از آن ها نگهداری کرده و در صورت عدم پرداخت پول برخی از آن ها را به قتل می رسانند.
اردوگاه های غیرقانونی در جنگل های جنوب تایلند میزبان مسلمانان روهینگیایی است. این اردوگاه ها مرکز قاچاق انسان هایی به شمار می رود که یا در ازای پرداخت باج آزاد و یا به سندیکاهای مختلف فروخته می شوند.
عملکرد ضعیف مقامات تایلند در دولت غیرنظامی برای مقابله با پدیده قاچاق انسان بویژه ظلم وارد شده به مسلمانان روهینگیا توسط قاچاقچیان انسان پیش از این نیز باعث شده بود این کشور در آستانه تحریم های تجاری قرار گیرد.
برخی مقامات پلیس تایلند سال گذشته به اسم بازگرداندن پناهندگان، این افراد را از میانه راه یا به قاچاقچیان انسان فروختند و یا به اردوگاه های مخفی در جنگل های اطراف منتقل کرده و در شرایطی غیرانسانی نگهداری می کردند.
سازمان ملل در گذشته خواستار تحقیقات در زمینه قاچاق انسان در تایلند و دست داشتن مقامات این کشوردر قاچاق مهاجران روهینگیایی شده بود.
آساق**1611
11/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 247]