تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيت خوب صاحب خويش را به بهشت مى برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860295247




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- وزیر ارشاد:کسی دلواپس برگزاری کنسرت های موسیقی نباشد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: وزیر ارشاد:کسی دلواپس برگزاری کنسرت های موسیقی نباشد شیراز- ایرنا- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: این وزارتخانه نظارت کافی و لازم بر محتوا و ارزش دینی در کنسرت های موسیقی دارد و کسی دلواپسی و نگران در این زمینه نداشته باشد.


به گزارش ایرنا علی جنتی شامگاه چهارشنبه در نخستین روز سفر هیات دولت به استان فارس در جمع هنرمندان و فرهنگوران استان فارس در شیراز بیان کرد: اعزام گروه های موسیقی برای اجرای کنسرت در خارج از کشور از برنامه های اصلی این وزارتخانه است و تلاش می کنیم در اعزام ها، هنر و هنرمندان موسیقی استان ها و بخش های مختلف کشور استفاده شود.
وی افزود: در بخش موسیقی در برخی از استان های کشور هیچ مشکلی نداریم و کنسرت ها بخوبی برگزار و شادی و نشاط به خوبی در آنها دیده می شود.
جنتی با بیان اینکه فارس جایگاه و ظرفیت ویژه ای در بخش موسیقی دارد و معتقدیم موسیقی باید در این استان بدرستی برگزار شود اظهار داشت: زمانی که وزارت فرهنگ و ارشاد مجوز اجرای موسیقی در این استان را می دهد و عده ای در استان اجازه برگزاری آن را نمی دهند، در شان استان ادبی و فرهنگی فارس نیست.
وی اضافه کرد: این وزارتخانه جشنواره های ملی و بین المللی متناسب با تخصص و فرهنگ هر استان را تعریف کرده است که با توجه به ظرفیت فارس به عنوان خاستگاه شعر و ادب، باید جشنواره سالانه ادبی در بعد بین المللی در این استان برگزار شود.
او در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: در بخش سینماها در کشور نیز رایزنی هایی با نهادهای مالی انجام شده است که تعدادی از سینماهای فرسوده کشور بازسازی و تجهیز شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان داشت: در این زمینه اعتباری بالغ بر 20 میلیارد تومان برای تجهیز و بازسازی سینماهای کشور در نظر گرفته شده است که تلاش می کنیم این اعتبار تا 30 میلیارد تومان افزایش یابد.
جنتی با اشاره به اینکه تجربه بخش فرهنگ پایتخت باید در استان ها مورد استفاده قرار گیرد افزود: باید شهرداری ها با دریافت عوارض کمتر شرایطی را فراهم کنند تا در کنار مجتمع های تجاری و مراکز خرید، امکان ایجاد سالن های سینمایی وجود داشته باشد.
وی گفت: صندوق حمایت از هنرمندان، نویسندگان و روزنامه نگاران ، صندوقی برای حمایت از این قشر و رفع مشکلات آنهاست که بدهی زیادی داشت که با رایزنی هایی با سازمان تامین اجتماعی تلاش کردیم خدمات این قشر قطع نشود.
او بیان کرد: در حال حاضر 60 هزار نفر تحت پوشش این صندوق هستند که برخی از آنها نویسنده، هنرمند و روزنامه نگار نبودند که اعضای این صندوق پالایش شدند و هم اینک خدمات به قشر واقعی هنرمندان، نویسندگان و روزنامه نگاران ارائه می شود.
جنتی با بیان اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امسال را به نام سال تئاتر معرفی کرده اظهارداشت: در طول فعالیت دولت یازدهم مشکلاتی در بخش های هنری وجود داشت که بخش تئاتر سرآمد آنها بود.
وی اظهارداشت: بر این اساس امسال اعتبار مناسبی برای بخش تئاتر در نظر گرفته شده است تا فعالیت ها در این بخش مجددا احیا شود و رونق گیرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: حدود 150 مجتمع فرهنگی و هنری که قابلیت برخوداری از سالن تئاتر دارند، در کشور شناسایی شده و در ردیف تخصیص بودجه برای تجهیز این سالن ها به مرکز فعال تئاتر قرار گرفته اند.
شانزدهمین سفر استانی رییس جمهوری و هیات دولت روز چهارشنبه (نهم اردیبهشت) به استان فارس آغاز شد و این سفر تا فردا (پنجشنبه) ادامه دارد.ک/2
3008/3002/ 1876



09/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن