واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۶:۵۶ب.ظ)
سيدحسن خميني در ديدار با شهردار و اعضاي شوراي شهر تهران: قاليباف تحولات بزرگي در شهر ايجاد کرده است موج - حجت الاسلام والمسلمين سيدحسن خميني با تقدير از مديريت شهر تهران، تصريح کرد: قاليباف از مديران توانمند و بسيار قابل احترام در جمهوري اسلامي است و تا جايي که تهران را مي بينيم تحولات بزرگي در شهر تهران ايجاد کرده است.
به گزارش خبرگزاري موج، حجتالاسلاموالمسلمين سيد حسن خميني در ديدار با شهردار و اعضاي شوراي اسلامي شهر تهران از مسوولان شهري پايتخت به خاطر توفيق در برگزاري انتخابات شوراياري شهر تهران بهعنوان کاري بزرگ و پسنديده تقدير کرد و گفت: واگذاري هرچه بيشتر امور به مردم بايد اهتمام مسوولين در تمام نقاط و بخشها باشد.
وي با تقدير از مديريت شهر تهران، گفت: مردم به اعضاي شوراي شهر اعتماد کردند و آنها نيز به برادر عزيز آقاي قاليباف اعتماد کردند که بحمدالله از مديران توانمند و بسيار قابلاحترام در جمهوري اسلامي هستند و تا جايي که تهران را ميبينيم تحولات بزرگي در شهر تهران ايجاد کردهاند که ثواب عمده آن متوجه ايشان و همکارانشان است.
توليت آستان مطهر امام خميني (ره) با بيان اينکه توانمندي و امانت دو شرط بر عهده گيري مسووليتهاست، گفت: اگر براي مردم که ما را انتخاب کردهاند کارکنيم امين هستيم. اما اگر براي حزب و گروه خودمان کارکرده باشيم اين خروج از امانت است.
وي با اشاره به يکي از آيات قرآن در خصوص صفات لازم براي افراد مسوول اظهار داشت: «قالت احداهما يا ابت استاجره ان خير من استاجرت القوي الامين (سوره قصص، 26) پدرم! او را استخدام کن؛ زيرا بهترين کسي را که ميتواني استخدام کني آنکسي است که قوي و امين باشد». بر اساس اين آيه کسي که داراي مسووليت است بايد توانمند و امين باشد.
سيد حسن خميني بابيان اينکه صفاتي چون توانمندي و امانتداري قابليت تشکيکي دارند، افزود: وقتي ميخواهيد مسوولي را انتخاب کنيد، فرد توانمندتر را انتخاب نماييد؛ علاوه بر اين انسان توانمند لحظهبهلحظه بايد خود را توانمندتر کند که يکي از راههاي تحقق اين هدف بهرهگيري از مشورت است زيرا ذهن ما هر چه قدر توانمند باشد نميتواند در همه امور به يک اندازه خود را توانمند کند.
به گفته توليت حرم مطهر حضرت امام (ره) از کارکردهاي شوراها نيز مشورت در امور اداره کشور و رسيدن مديريت کشور از فردگرايي به جمعگرايي است.
وي بهرهگيري از روشهاي جديد عملکرد را يکي ديگر از افزايش توانمندي خواند و گفت: اگر مانند زمان ناصرالدينشاه ميخواستيد شهر را اداره کنيد با حضور قدرتمندترين افراد بازهم کار فلج بود. لذا هم بايد توانمند بود و هم در حين کار بايد آن را تقويت کنيم.
حجتالاسلاموالمسلمين سيد حسن خميني با تأکيد بر اينکه بايد حوزه فردگرايي را از بين برده و کار را به حوزههاي وسيعتري متصل کنيم، يکي ديگر از شروط بر عهده گيري مسووليت بر اساس آيه ذکر شده را امانت خواند و يادآور شد: فرد امين يعني کسي که شروط اوليهاش صداقت است و در حوزه کاري شوراها نيز امانت بهعنوان يک مسووليت در اين است که انسان ببيند هرچه عمل ميکند آيا بيشترين نفع را به حال مردم دارد يا خير؟ اگر اينگونه باشد به امانت عمل کردهايم، اما؛ اگر نفع من يا گروه، رفيق يا جريان من در ميان باشد آن فرد از امانت فاصله گرفته است.
سيد حسن خميني خطاب به اعضاي شوراي اسلامي شهر تهران گفت: سعي کنيد نفع مردم و جامعه را هدف قرار دهيد که ريشه اين کار به دوري از «من» برميگردد؛ زيرا تمام گرفتاريها از «من» است و مادر بتها بت نفس است.
وي با ذکر خاطرهاي از ملاقات امام (ره) و آيتاللهالعظمي حکيم در نجف اظهار داشت: ايشان خطاب به آيت الله حکيم در مورد نهضت اسلامي گفتند که من يک طلبه ساده بودم که اين کار را انجام دادم. اگر شما اين کار را امروز به دست بگيريد حاضرم بهعنوان يک سرباز پشت سر شما حرکت کنم. اين سخن امام (ره) يعني من مهم نيستم، بلکه مهم انجام کار است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]