واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: یک مسئول وزارت ارتباطات: 38هزار وبلاگ نویس زن در کشور فعالیت دارند تهران - ایرنا - مسئول امور زنان و خانواده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: افزون بر 38هزار وبلاگ نویس زن در کشور فعالیت دارند که این آمار نشان می دهد زنان جامعه ما به رغم وجود محدودیت های جنسیتی و بومی در حوزه های فناوری اطلاعات و ارتباطات موفق به طی مدارج عالی شده اند.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا سودابه رادفر درهمایش روز جهانی دختران و فناوری اطلاعات و ارتباطات در دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی تهران افزود: باعث خوشحالی است که شخص رییس جمهوری و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز نگاه ویژه ای به مسئله اشتغال زنان دارند و در بخش زنان این وزارتخانه نیز برنامه های خاصی برای ارتقا و شناسایی زنان توانمند حوزه ICT وجود دارد.
براساس این گزارش خسرو سلجوقی، عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران هم در این همایش به تشریح آمار رشد فناوری اطلاعات و خدمات آن در کشور پرداخت و گفت: در حال حاضر پنج ماموریت اصلی شامل راه اندازی شبکه ملی اطلاعات امن، توسعه دولت الکترونیکی، تولید محتوای الکترونیکی به زبان فارسی، کارآفرینی و اشتغال و توسعه ICT در مناطق محروم برای این سازمان ترسیم شده است که ایجاب می کند فعالیت و مشارکت بانوان نیز در این حوزه افزایش یابد.
مدیر اجرایی این همایش نیز گفت: شعار این همایش توسعه دانش و تغییر نگرش است که با محوریت موضوعاتی همچون ترغیب و ترویج دختران و زنان جوان به تحصیل در رشته های مهندسی IT و تربیت نیروی متخصص مورد نیاز جامعه در این حوزه" برگزار شد.
فریبا مهدیون با اشاره به آمار بانوان مدیر شاغل در بزرگ ترین شرکت های فناوری اطلاعات دنیا گفت: درحال حاضر بیش از 30درصد مشاغل مدیریتی در رده بالای شرکت های فناوری اطلاعات (IT) دنیا در دست زنان است و این شرکت ها استراتژی های بلند مدتی برای تسهیل فرصت های برابر شغلی به منظور افزایش مشارکت زنان در پیش گرفته اند.
وی به محدودیت های زنان درکشور برای تصدی مشاغل IT و سطوح مدیریت اشاره کرد و افزود: ضرورت دارد در جامعه ما، آگاهی و اطلاع رسانی لازم برای جذب زنان در مشاغل فناوری اطلاعات صورت گیرد.
وی با تاکید بر لزوم مشارکت تشکل های خصوصی در طرح های دولتی گفت: برگزاری نشست های مشترک بخش خصوصی با نمایندگان دولت می تواند مشکلات زنان در کسب و کارICT در حوزه فاوا(فناوری اطلاعات و ارتباطات) را شناسایی و راهکارهایی را نیز به منظورحل آن ارائه دهد.
عضو هیات مدیره سازمان نصر تهران تصریح کرد: سازمان نصر به عنوان بزرگترین تشکل مردم نهاد حوزه ICT پل ارتباطی بخش خصوصی و دولت در مسائل این حوزه محسوب می شود.
به گفته وی بزرگ ترین هدف این سازمان مشارکت مستمر در سیاست گذاری، وضع قوانین و تصمیم گیری های کلان فناوری اطلاعات در کشور است.
رییس دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی تهران هم بر ضرورت معرفی زنان کارآفرین مدیر ICT در سطح بین المللی تاکید کرد و گفت: عرصه فعالیت برای زنان ایرانی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات کاملا مساعد است و لازمه این حضور قدرتمند، مجهز شدن به دانش فنی و رشد توانایی های فردی دختران و زنان است.
فاطمه مهاجرانی افزود: شرکت های بزرگ فاوا در سراسر جهان تلاش می کنند از توان بالقوه زنان در مسئولیت های بزرگ بهره بگیرند و این الگو در کشور ما نیز باید ترویج شود.
روزجهانی دختران و فناوری اطلاعات و ارتباطات در ایران به دنبال برگزاری آیین جهانی"دختران و ICT" اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU) به عنوان نهاد تخصصی سازمان ملل متحد در حوزه مخابرات و ICT، همه ساله در روز 23 آوریل برگزار می شود.
همایش روز جهانی دختران و فناوری اطلاعات و ارتباطات با شرکت بیش از 300 دانشجو دختر از دانشگاه های مختلف استان تهران به همت سازمان نصر(نظام صنفی رایانه) تهران و با همکاری کمیته زنان در مهندسیIEEE بخش ایران، انجمن ملی زنان کارآفرین و دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی تهران برای اولین بار در سالن همایش های این دانشکده برگزار شد.
تهرام/1699/1871
09/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]