تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس روزه دارى را افطار دهد، براى او هم مثل اجر روزه دار است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842199622




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نقدی بر سخنان رئیس اتاق اصناف/افتخار به اشتغالزایی برای چینی‌ها؟!


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



نقدی بر سخنان رئیس اتاق اصناف/افتخار به اشتغالزایی برای چینی‌ها؟!
این گستردگی اصناف چقدر با کارایی، رضایت مردم و منطبق با اصول علمی همراه بوده است؟ در کدام کشور پیشرفته و متمدنی این تعداد واحد صنفی وجود دارد؟ چرا آماری از میزان رضایتمندی مردم از واحدهای صنفی توسط رییس اصناف اعلام نمی شود؟
روز نو : این گستردگی اصناف چقدر با کارایی، رضایت مردم و منطبق با اصول علمی همراه بوده است؟ در کدام کشور پیشرفته و متمدنی این تعداد واحد صنفی وجود دارد؟ چرا آماری از میزان رضایتمندی مردم از واحدهای صنفی توسط رییس اصناف اعلام نمی شود؟


به گزارش روز نو، رئیس اتاق اصناف ایران به تازگی گفته است که «سهم بخش کشاورزی در تولید ناخالص ملی حدود هشت درصد، معدن من های ذخایر نفتی و گاز حدود یک درصد از اقتصاد ملی و بنگاه های صنفی حدود 18 درصد از تولید ناخالص ملی است، پس باید بپذیریم که اقتصاد ما بنگاه‌محور است.» شاید در نگاه نخست به نظر رسد این مطلب به عنوان نقطه ضعف اقتصاد ایران مطرح شده، اما واقعیت امر چیز دیگری است.


به گزارش آفتاب به نقل از خرداد؛ این مقام صنفی می‌گوید «بخش اصناف هفت میلیون شغل ایجاد کرده بدون اینکه یک ریال بار مالی بر دولت وارد کند.» اما واقعیت این است که این بار مالی توسط برخی از صاحبان صنف به صورت گران‌فروشی و کم‌فروشی از مردم گرفته شده است. در سال‌هایی که اقتصاد کشور با رکود و تورم بعضاً بیش از 40 درصد دست‌به‌گریبان بود و صنایع روز‌به‌روز نحیف‌تر می‌شدند، برخی از اصناف به مدد ارز چندنرخی و جهش قیمتی ارزاق چاق‌تر می‌شدند. بدون شک اغلب صاحبان صنوف از حیطه گران‌فروشی و کم‌فروشی خارج‌اند، اما همان تعداد اندک هستند که در دوران گرانی، به رنج مردم می‌افزودند.


رئیس اتاق اصناف در بخش دیگری از سخنان خود گفته است: «نفس تولید کشور بریده است چراکه توانسته‌ایم برای 18 میلیون جوان چینی اشتغالزایی کنیم.» او قطعاً به خوبی می‌داند عمده محصولات چینی‌ توسط بخش گسترده ای از واحد های صنفی توزیع شده است و گسترش بی رویه واحد های صنفی در گرو این اشتغالزایی 18 میلیونی برای جوانان چینی صورت پذیرفته است و اگر در دولت قبل سیاست‌های اقتصادی دیگری در پیش گرفته می‌شد، ارزش افزوده‌ای که نصیب چینی‌ها شده است، نصیب تولیدکنندگان داخلی می‌شد و به جای چینی‌ها، ایرانیان صاحب شغل می‌شدند.


لازم به ذکر است اصناف فقط شامل توزیع‌کنندگان و فروشندگان نیست و ارائه‌دهندگان خدمات نیز در این بخش فعالیت می‌کنند. اما سوال اینجاست که چه کسی در این سال‌ها تخلف برخی از ارائه‌دهندگان خدمات را از تعرفه‌هایی که خود صنف برای آنها تعیین کرده است ندیده باشد؟ 


در نهایت اینکه واقعاً این گستردگی اصناف چقدر با کارایی، رضایت مردم و منطبق با اصول علمی همراه بوده است؟ در کدام کشور پیشرفته و متمدنی این تعداد واحد صنفی وجود دارد؟ چرا آماری از میزان رضایتمندی مردم از واحدهای صنفی توسط رییس اصناف اعلام نمی شود؟ مگر این کالاهای چینی موجود در بازار کشور که که بعضا بصورت قاچاق وارد کشور می شود توسط همین واحد های صنفی به فروش نمی رسد؟ چه کسی است که روزهایی را فراموش کند که با کوچک‌ترین شایعه‌ای، قیمت اجناس به صورت تصاعدی افزایش پیدا می‌کرد و برخی از فروشندگان محترم اجناسی را که با قیمت قدیم و ارز دولتی خریده بودند، به قیمت روز و حتی لحظه! بر مبنای ارز آزاد می‌فروختند. بدون شک اصلاح نظام صنفی در ایران یک شبه ممکن نیست، ولی حداقل لازمه آن این است که نمایندگان محترم اصناف خود به کاستی‌ها و فساد حاکم در بخشی از آن معترف باشند؛ نه اینکه صرفاً دم از موفقیت‌های پوشالی آن بزنند.




تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن