تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804551274




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نقدی بر سخنان رئیس اتاق اصناف/افتخار به اشتغالزایی برای چینی‌ها؟!


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



نقدی بر سخنان رئیس اتاق اصناف/افتخار به اشتغالزایی برای چینی‌ها؟!
این گستردگی اصناف چقدر با کارایی، رضایت مردم و منطبق با اصول علمی همراه بوده است؟ در کدام کشور پیشرفته و متمدنی این تعداد واحد صنفی وجود دارد؟ چرا آماری از میزان رضایتمندی مردم از واحدهای صنفی توسط رییس اصناف اعلام نمی شود؟
روز نو : این گستردگی اصناف چقدر با کارایی، رضایت مردم و منطبق با اصول علمی همراه بوده است؟ در کدام کشور پیشرفته و متمدنی این تعداد واحد صنفی وجود دارد؟ چرا آماری از میزان رضایتمندی مردم از واحدهای صنفی توسط رییس اصناف اعلام نمی شود؟


به گزارش روز نو، رئیس اتاق اصناف ایران به تازگی گفته است که «سهم بخش کشاورزی در تولید ناخالص ملی حدود هشت درصد، معدن من های ذخایر نفتی و گاز حدود یک درصد از اقتصاد ملی و بنگاه های صنفی حدود 18 درصد از تولید ناخالص ملی است، پس باید بپذیریم که اقتصاد ما بنگاه‌محور است.» شاید در نگاه نخست به نظر رسد این مطلب به عنوان نقطه ضعف اقتصاد ایران مطرح شده، اما واقعیت امر چیز دیگری است.


به گزارش آفتاب به نقل از خرداد؛ این مقام صنفی می‌گوید «بخش اصناف هفت میلیون شغل ایجاد کرده بدون اینکه یک ریال بار مالی بر دولت وارد کند.» اما واقعیت این است که این بار مالی توسط برخی از صاحبان صنف به صورت گران‌فروشی و کم‌فروشی از مردم گرفته شده است. در سال‌هایی که اقتصاد کشور با رکود و تورم بعضاً بیش از 40 درصد دست‌به‌گریبان بود و صنایع روز‌به‌روز نحیف‌تر می‌شدند، برخی از اصناف به مدد ارز چندنرخی و جهش قیمتی ارزاق چاق‌تر می‌شدند. بدون شک اغلب صاحبان صنوف از حیطه گران‌فروشی و کم‌فروشی خارج‌اند، اما همان تعداد اندک هستند که در دوران گرانی، به رنج مردم می‌افزودند.


رئیس اتاق اصناف در بخش دیگری از سخنان خود گفته است: «نفس تولید کشور بریده است چراکه توانسته‌ایم برای 18 میلیون جوان چینی اشتغالزایی کنیم.» او قطعاً به خوبی می‌داند عمده محصولات چینی‌ توسط بخش گسترده ای از واحد های صنفی توزیع شده است و گسترش بی رویه واحد های صنفی در گرو این اشتغالزایی 18 میلیونی برای جوانان چینی صورت پذیرفته است و اگر در دولت قبل سیاست‌های اقتصادی دیگری در پیش گرفته می‌شد، ارزش افزوده‌ای که نصیب چینی‌ها شده است، نصیب تولیدکنندگان داخلی می‌شد و به جای چینی‌ها، ایرانیان صاحب شغل می‌شدند.


لازم به ذکر است اصناف فقط شامل توزیع‌کنندگان و فروشندگان نیست و ارائه‌دهندگان خدمات نیز در این بخش فعالیت می‌کنند. اما سوال اینجاست که چه کسی در این سال‌ها تخلف برخی از ارائه‌دهندگان خدمات را از تعرفه‌هایی که خود صنف برای آنها تعیین کرده است ندیده باشد؟ 


در نهایت اینکه واقعاً این گستردگی اصناف چقدر با کارایی، رضایت مردم و منطبق با اصول علمی همراه بوده است؟ در کدام کشور پیشرفته و متمدنی این تعداد واحد صنفی وجود دارد؟ چرا آماری از میزان رضایتمندی مردم از واحدهای صنفی توسط رییس اصناف اعلام نمی شود؟ مگر این کالاهای چینی موجود در بازار کشور که که بعضا بصورت قاچاق وارد کشور می شود توسط همین واحد های صنفی به فروش نمی رسد؟ چه کسی است که روزهایی را فراموش کند که با کوچک‌ترین شایعه‌ای، قیمت اجناس به صورت تصاعدی افزایش پیدا می‌کرد و برخی از فروشندگان محترم اجناسی را که با قیمت قدیم و ارز دولتی خریده بودند، به قیمت روز و حتی لحظه! بر مبنای ارز آزاد می‌فروختند. بدون شک اصلاح نظام صنفی در ایران یک شبه ممکن نیست، ولی حداقل لازمه آن این است که نمایندگان محترم اصناف خود به کاستی‌ها و فساد حاکم در بخشی از آن معترف باشند؛ نه اینکه صرفاً دم از موفقیت‌های پوشالی آن بزنند.




تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن