واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیرکل آموزش و پرورش لرستان : تعمیق باورهای اعتقادی دانش آموزان با محوریت قرآن مهمترین راهبرد است خبرگزاری پانا:مدیر کل آموزش و پرورش لرستان گفت:تعمیق باورهای اعتقادی دانش آموزان با محوریت قرآن و عترت مهمترین راهبرد در حوزه تربیتی است .
۱۳۹۴ سه شنبه ۸ ارديبهشت ساعت 17:50
به گزارش خبرنگار پانا،گودرز کریمی فر در آیین افتتاحیه سیوسومین دوره مسابقات قرآن کریم، عترت و نماز دانشآموزان و فرهنگیان استان لرستان گفت: تعمیق باورهای اعتقادی دانش آموزان با محوریت قرآن و عترت مهمترین راهبرد در حوزه تربیتی است و مربیان پرورشی باید در تعالی اندیشه های دینی نهاد سازی و نمادسازی کنند
دکترگودرز کریمیفرافزود : از آنجایی که نیمی از آموزش و پرورش به تربیت ختم میشود در مسائل تربیتی توجه به تعمیق باورهای دینی با محوریت قرآن و نماز مهمترین اصل در آموزش و پرورش است.
وی با اشاره به اینکه سند تحول بنیادین که در آموزش و پرورش وجود دارد یک سند تربیتی است، ادامه داد: در این سند به دو عنصر مهم یعنی دانشآموز و معلم توجه ویژه شده است.
کریمیفر، با اشاره به اینکه ترویج سبک زندگی اسلامی، توسعه آموزش عمومی قرآن با رویکرد قرائت و مفهوم از سیاستهای جدی آموزش و پرورش در حوزه پرورشی است، اظهار داشت : من معتقدم که مربیان پرورشی باید با فرهنگ پرورشی و پرورش فرهنگی اعتقاد دینی را در میان دانشآموزان نهادسازی و نماد سازی کنند و این را بدانند که در حوزه پرورشی مهمترین نقش را مربیان ایفا میکنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان، با بیان اینکه ترویج سیره، رفتار و گفتار علوی در دل دانشآموزان و همه معلمین بهعنوان عناصر مهم آموزش و پرورش از برنامههای اعتقادی این نهاد است، عنوان کرد: توجه به تفکر نقادی و توجه به روحیه پرسشگری و کنجکاوی دانشآموزان، اهتمام بر بصیرتافزایی و معرفت دانشآموزان و درواقع آگاه و آشنا کردن دانشآموزان با افکار، عقاید و آراء امام راحل(ره) از مهمترین برنامههای اعتقادی آموزش و پرورش برای دانشآموزان است.
وی با اشاره به اینکه در سالیکه توسط مقام معظم رهبری به سال «دولت و ملت؛ همدلی و همزبانی» نامگذاری شده است پرهیز از خشونت و دوری از بداخلاقی باید در دستور کار آموزش و پرورش پیچیده، ظریف، حساس و پهنپیکر قرار بگیرد، تصریح کرد: با این کار ما میتوانیم در اجرا کردن و پیروی از نقشه راهی که مقام معظم رهبری برای آموزش و پرورش تبیین کرده است توفیقاتی داشته باشیم.
کریمیفر، با اشاره به اینکه مربیان پرورشی باید فرهنگ امید را در دل دانشآموزان تقویت کنند، خاطرنشان کرد: مهمترین عنصر ما دانشآموزان هستند و بر این باوریم که امید قوه محرکه زندگی و نیمی از خوشبختی است و دانشآموزان، نوجوانان و نونهالان ما به فرهنگ اعتقادی و ارتقاء تحصیل ،تهذیب و ورزش که شعار اساسی آموزش و پرورش است امیدوار باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان، با بیان اینکه ما در عصری زندگی می کنیم که شیعه هراسی، اسلام هراسی و دینگریزی در دستور کار دشمنان اسلام قرار گرفته ، ادامه داد: احساس میکنم نقش معلمین و مربیان پرورشی در غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان و تقویت کانونهای پرورش فکری کودکان و نوجوانان و سوق دادن دانشآموزان به فرهنگ قرآن، عترت و نماز حائز اهمیت است که در این زمینه در مقابل آسیبهای اجتماعی که جامعه هدف 307 هزار نفری ما را تهدید میکند بایستیم.
وی با اشاره به اینکه ما براین باوریم که شیعه علی بودن همچون علی عمل کردن باید در دل خانوادهها، منازل و مدارس تقویت شود، افزود: ما نقش سه میم محیط، مدرسه و منزل را برای مقابله با این باورهای غربی ضروری میدانیم.
کریمیفر تصریح کرد: این نهاد پهنپیکر مهمترین منبع و مولد نیروی انسانی است و مدرسه به این دلیل که پرورش اعتقادی را در دل دانشآموزان دارد میتواند تأثیرگذاری بیشتری داشته باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان، با اشاره به اینکه ما در آموزش و پرورش سه شعار مغزورزی، دلورزی و دستورزی را داریم که هرکدام به منظوری نامگذاری شده است، عنوان کرد: مغزورزی را به اندیشههای ناب تعبیر میکنیم و اعتقاد داریم که دانشآموزان باید اندیشیدن را یاد بگیرند.
وی ادامه داد: دلورزی یعنی انگیزههای قوی و ما مصمم هستیم انگیزه را در دل دو عنصر معلم و دانشآموز نهادینه کنیم چراکه بر این عقیدهایم جایی که انگیزه فرمان دهد محال سر تعظیم فرود میآورد و ما اهداف تعلیم و تربیت را نهتنها در شعار بلکه در عمل باید پیگیری کنیم.
کریمیفر افزود: دستورزی یعنی ارادههای محکم و ما اراده میکنیم که به اهداف عالیه که در نظر داریم برسیم البته با تحقیقات و راهکارهای بومی، علمی و منطقهای این کار میسر میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان خاطرنشان کرد: ما معتقدیم که آموزش و پرورش را باید بهنوعی تقویت کنیم که بهعنوان سبد خانوار به حساب بیاید و اولیا از آن حمایت کنند بهطوریکه نهتنها مدرسه و محیط بلکه خود اولیا نیز مدیر آموزش و پرورش، مدیر مدرسه و معلم قرآنی باشد. وی با اشاره به اینکه سیوسومین مسابقات قرآن و عترت دانشآموزان و معلمان در جامعه هدف دانشآموزی بین 162 هزار 800 نفر رشته در استان لرستان برگزار میشود که 23 هزار 600 نفر از شهرستانها شرکت میکنند، بیان کرد: این مسابقات در چهار مرحله آموزشگاهی، شهرستانی، استانی و کشوری برگزار میشود.
کریمیفر افزود: دو هزار و 500 نفر در این مسابقات شرکت میکنند که 180 نفر از آنها به نمایندگی از دانشآموزان در این مکان جمع شدهاند، این مسابقات طی دوهفته در اردوگاه آیتالله کمالوند خرمآباد برگزار میشود که در نهایت 96 نفر در سطح استان در 9 رشته اذان، احکام، حفظ قرآن، مفهوم، صحیفه سجادیه، نهجالبلاغه و مدیحهسرایی بهعنوان برگزیده اعلام میشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]