واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: وزیر ارتباطات: در مجلس به من می گفتند پهنای باند اینترنت نباید اضافه شود
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در واکنش به دریافت کارت زرد از نمایندگان مجلس برای توسعه پهنای باند تاکید کرد: توسعه پهنای باند اینترنت ادامه مییابد.
به گزارش نامه نیوز محمود واعظی در حاشیه گردهمایی سراسری مدیران پستی کشور در جمع خبرنگاران در مورد دریافت کارت زرد از نمایندگان مجلس برای تاخیر در راه اندازی شبکه ملی اطلاعات، گفت: نمایندگان مجلس درباره تاخیر در اجرای شبکه ملی اطلاعات به من کارت زرد ندادند، بلکه آنها می گفتند پهنای باند اینترنت نباید توسعه پیدا کند.
وی با اشاره به آخرین اقدامات صورت گرفته در مورد شبکه ملی اطلاعات، گفت: برنامههای محکم و مدونی در دستور کار است و راهاندازی این شبکه هم تکلیف دولت و هم برنامه پنجم توسعه به وزارت ارتباطات بوده که در روز جهانی ارتباطات ( ۲۷ اردیبهشت ماه) خواهید دید نسبت به سالهای گذشته این شبکه تا چه میزان پیشرفت داشته است.
وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه وظیفه این وزارتخانه توسعه زیرساختهای شبکه ملی است، گفت: علاوه بر این سازمانها و ارگانها نیز باید خدمات خود را بر روی این شبکه ارائه کنند.
واعظی، هدفگذاری برای دستیابی به ۸۰ درصد ترافیک داخلی و ۲۰ درصد ترافیک خارجی در بخش ارتباطات را مؤید برنامه اجرای شبکه ملی اطلاعات دانست.
وی در مورد اعلام پیشرفت ۵ درصدی اجرای شبکه ملی اطلاعات از سوی یکی از نمایندگان مجلس، گفت: طبق برنامههای تکلیف شده و سیاست رئیس جمهور، سیاست وزارت ارتباطات توسعه پهنای باند اینترنت است و این کار را ادامه خواهیم داد. در همین حال توسعه زیرساختهای شبکه ملی نیز به سرعت در حال گسترش است اما برای استفاده از خدمات این شبکه لازم است اپلیکیشنهای مختلف نوشته شود و بر روی فضای مجازی قرار گیرد.
واعظی گفت: زمانی که در داخل کشور با ۸۰ درصد پهنای باند داخلی مردم بتوانند نیازمندیهای خود را از میزبانیهای داخلی تامین کنند به این معنی است که به سرعت در حال توسعه شبکه ملی اطلاعات هستیم.
وزیر ارتباطات در مورد توسعه پهنای باند پیش از راه اندازی شبکه ملی اطلاعات که از سوی نمایندگان مجلس با واکنش همراه بود، گفت: این حرف درستی نیست. مگر امکان دارد که کار کشور را تعطیل کنیم تا شبکه ملی اطلاعات اجرا شود؛ شبکه ملی به این معنا است که شبکه فعلی ICT کشور به طور مداوم باید توسعه یابد و خدمات متعددی بر بستر آن ارائه شود.
به گفته وی، هر چه خدمات افزایش یابد، حرکت به سمت شبکه ملی اطلاعات جامع، بیشتر خواهد شد، بنابراین شبکه ملی به این معنا است که شبکهای که در گذشته در کشور وجود داشته در آینده نیز توسعه یابد و خدمات امن روی این شبکه برای رفع نیازهای مردم ارائه شود.
۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]