واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: جنایات شیمیایی داعش را پیگیری می کنیم
داعش برای دفعات زیادی از گاز کلر علیه نیروهای عراقی در مناطق درگیری استفاده کرده است. اکنون یک نماینده پارلمان عراق از اینکه هیچ صدایی بلند نمی شود، انتقاد کرده و می گوید: من قول می دهم این پرونده را پیگیری و ثبت کنم.
کد خبر: ۴۹۵۶۹۳
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۴ - 28 April 2015
داعش برای دفعات زیادی از گاز کلر علیه نیروهای عراقی در مناطق درگیری استفاده کرده است. اکنون یک نماینده پارلمان عراق از اینکه هیچ صدایی بلند نمی شود، انتقاد کرده و می گوید: من قول می دهم این پرونده را پیگیری و ثبت کنم.
رزاق الحیدری که با ایرنا در بغداد گفت وگو می کرد، از مجامع غربی و سازمان های حقوق بشری بین المللی به خاطر سکوت در برابر جنایات رخ داده در عراق از سوی داعش به شدت انتقاد کرد و گفت، جهان غرب معمولا به خاطر یک ماجرای حیوان آزاری صدایش به آسمان می رسد ، موج رسانه ای به راه می اندازد و شبکه های رسانه ای را از پخش تصاویر آن منع می کند، اما انگار چشمهای این سازمان ها را بر روی جنایات داعش در عراق بسته اند.
وی گفت: باندهای تروریستی بویژه داعش طی 9 ماه گذشته هزاران انسان را سر بریده ، به آتش کشیده و از تسلیحات شیمیایی در جنگ با نیروهای ارتش ، امنیتی و مردمی استفاده کرده اند و ما از این سکوت بی رحمانه ای که بر فضای رسانه ای جهان و کشورهای ظاهرا متمدن غربی حاکم است، در حیرتیم.
این نماینده پارلمان عراق تاکید کرد، ما اطمینان کامل داریم و تایید می کنیم که داعش از گاز کلر در مناطقی از استان صلاح الدین و الانبار بویژه در فلوجه و الگرمه، به کرات استفاده کرده است و ما در کمیسیون امنیت و دفاع و حقوق بشر این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: ما در پارلمان در حال جمع آوری مستندات هستیم و تاکنون امضای دهها تن از نمایندگان را جمع کرده ایم تا بطور جدی این پرونده را در دستور کار قرار دهیم.
این نماینده پارلمان عراق گفت ما هر روز در مناطق عملیاتی تعدادی از بهترین فرزندان عراق را از دست می دهیم که برخی از آنان فرماندهان ارشد و وفادار به میهن هستند.
یکی از مهمترین بحث ها و سوالاتی که این روزها در محافل عمومی و خصوصی در عراق شنیده می شود، این است که چرا دولت عراق در قبال این جنایات تحرک قابل انتظار را نداشته است؟ این موضوع را از رزاق الحیدری سوال کردیم.
وی پاسخ داد: متاسفانه مراجع ذیصلاح و مسوول این موضوع را جدی نگرفته اند. به عنوان مثال ایران همه مستندات درباره جنایات شیمیایی صدام حسین در جنگ 8 ساله را ثبت کرده است، اما در عراق کسی از مصدومان شیمیایی آزمایش نگرفته و حتی تحت مراقبت نیستند و جایی هم ثبت نشده است.
الحیدری افزود: پیگیری این پرونده بر عهده دولت و وزارت خانه ها و سازمان های مسوول مانند وزارت دفاع و بهداشت و دیگر مراجع است که سراغ مصدومان رفته و آنان را به آزمایشگاهها و مراکز تخصصی اعزام کنند و ازآنان برای مستند سازی و ثبت آن فیلم برداری کنند، نه اینکه جنایتی به این بزرگی را رها کرده و جدی نگیرند.
وی گفت: از طرفی این موضوع از سوی مصدومان هم جدی گرفته نمی شود و اصراری بر ثبت آن ندارند، بطوری که تاکنون عده ای اندک مراجعه کرده اند و مواردش ثبت شده است.
این نماینده پارلمان عراق، باردیگر از سکوت غربی ها در قبال جنایات داعش انتقاد کرد و گفت: مجامع بین المللی تاکنون در قبال کشتار هزاران شیعه در مناطق مختلف عراق ، بریدن سر نوجوانان و قتل عام 1700 جوان در اسپایکر که مسلح نبودند و آوارگی بیش از یک میلیون شیعه حتی یک بار واکنش نشان نداده اند، درحالی که اگر این اتفاق برای سایر اقوام بیفتد، قیامت بپا می کنند.
وی این شیوه برخورد را تبعیض آمیز توصیف کرد و گفت: به نظر می رسد یک جریان مشخص با میلیاردها دلار، شبکه های حامی داعش را تغذیه می کند و از این گروه تروریستی یک دیو شکست ناپذیر ساخته اند.
الحیدری گفت: حتی آمریکایی ها هم خواسته یا ناخواسته به این جریان کشیده شده اند، بطوری که می گویند این جنگی سخت است و یک بار می گویند 3 سال و یکبار می گویند 30 سال طول می کشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]