پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1848071329
سخنان تکاندهنده مشاور معاون اول رئیسجمهور/کوچ اجباری در سرنوشت میلیونها ایرانی
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
بحرانیترین وضع خشکسالی جهان در ایران
سخنان تکاندهنده مشاور معاون اول رئیسجمهور/کوچ اجباری در سرنوشت میلیونها ایرانی
بحران خشکسالی به اندازهای رسیده که مسئولان متوجه قهقرای کشور شدهاند، درحال حاضر ٧٠درصد جمعیت کشور با سرانه زیر ٩٠٠ مترمکعب آب در سال زندگی میکنند و این یعنی رخداد فاجعه بزرگ.
روز نو : بحران خشکسالی به اندازهای رسیده که مسئولان متوجه قهقرای کشور شدهاند، درحال حاضر ٧٠درصد جمعیت کشور با سرانه زیر ٩٠٠ مترمکعب آب در سال زندگی میکنند و این یعنی رخداد فاجعه بزرگ.
به گزارش روز نو، بحران آب در ایران هنوز برای بسیاری از اقشار جامعه به یک باور تبدیل نشده است؛ چرا که به باور انبوهی از مردم، این سرزمین همیشه با مشکل کمآبی دستوپنجه نرم کرده و حالا هم وضع بحرانی نیست! همین نگاه تا چندی پیش در بدنه مدیریتی کشور هم دیده میشد و کسی باور نداشت که مشکل داریم. بحث گسترده کردن جمعیت تازه و بیشتر ایرانی در عرصههای خاکی ایران هم یکی از همین استدلالها بود که در دورههای اخیر مطرح میشد. اما حالا با تغییر رویکردهای مدیریتی کشور برخی مسائل اندکاندک روشن شده و برخی مسئولان متوجه وخامت اوضاع شده و کارهایی را برای مدیریت این بخش شروع کردهاند.
آنطور که عیسی کلانتری، مشاور معاون اول رئیسجمهوری در امور آب، کشاورزی و محیطزیست در این خصوص میگوید، در سالهای گذشته وزارت نیرو جرأت اعتراف به واقعیت را نداشت؛ اما حالا بحران خشکسالی به اندازهای رسیده که مسئولان متوجه قهقرای کشور شدهاند، زیرا درحال حاضر ٧٠درصد جمعیت کشور با سرانه زیر ٩٠٠ مترمکعب آب در سال زندگی میکنند و این از نظر استانداردهای جهانی یعنی رخداد فاجعه بزرگ. عیسی کلانتری که به تازگی سمت مشاوره از معاون اول دریافت کرده است، غروب شنبه به بنیاد ملی امید ایرانیان رفته بود تا در جمع خبرنگاران، کارشناسان و پژوهشگران از همین واقعیتها و وضع آبی کشور گزارشی دقیق دهد.
♦♦♦ در ادامه گزارش این نشست را میخوانید:
٩٧درصد آبهای سطحی را خشک کردیم
عیسی کلانتری، وزیر کشاورزی دوران سازندگی در این جلسه با اعلام آمار تکاندهنده از ذخایر آبی کشور گفت: ایران با بهرهبرداری از ٩٧درصد آبهای سطحی خود عملا تمام رودخانههای خود را خشک کرده است و دیگر آبی در طبیعت باقی نمانده است. او ادامه داد: این موضوع به معنای آن است که اگر به همین وضع ادامه دهیم حدود ٧٠درصد ایرانیان یعنی جمعیتی معادل ٥٠میلیون نفر برای زنده ماندن ناچار به مهاجرت از کشور هستند. كلانتري با بیان اینکه سرانه آب تجدیدپذیر کشور به ١٠١میلیارد مکعب رسیده است.
بحرانیترین وضع خشکسالی جهان در ایران
کلانتری با بیان این نکته که در زمینه بحران خشکسالی واقعیتهایی گفته نشده یا کتمان شده است یا با ناآگاهی از آن گذشتهایم، گفت: مسئولان دولتی تا امروز باور نداشتند که کشور دارد رو به قهقرا میرود و حالا متوجه این موضوع شدهاند که کمی دیر است؛ مطابق با استانداردهای جهانیدرصد بهرهبرداری از آبهای سطحی نباید بیشتر از ٤٠درصد باشد. این درحالی است که بیشتر کشورهای پیشرفته حد ایدهآل بهرهبرداری برای حفظ منابع آبی خود را لحاظ کردهاند که حداکثر ٢٥درصد برداشت است.
او افزود: تنها دو کشور در جهان وجود دارد که با بهرهبرداری بیرویه از منابع آبهای سطحی در معرض بحران جدی قرار گرفتهاند و آن دو کشور ایران و مصر است. این در شرایطی است که میزان بهرهبرداری از آبهای سطحی در مصر به ٤٦درصد و در ایران با اختلاف فاحش به ٩٧درصد رسیده است. برای اینکه عمق فاجعه را بهتر متوجه شوید عملکرد برخی از کشورهای جهان را در بهرهبرداری از آبهای سطحی سرزمینشان مرور میکنیم: ژاپن ١٩درصد، آمریکا ٢١درصد، چین ٢٩درصد، هند ٣٣درصد و در کشوری مانند اسپانیا که از لحاظ اقلیم و ویژگیهای جغرافیایی به ایران شباهت دارد تنها ٢٥درصد.
وزیر دولت پنجم گفت: این موضوع به آن معنی است که حتی در صورت بارش ایدهآل و نفوذ آب به زیر زمین، جایی برای ذخیره آن وجود ندارد، در نتیجه آب در سطح خاک جاری شده و تبخیر میشود. این موضوع شورتر شدن خاک و از دست رفتن حاصلخیزی آن را به دنبال داشته است. درحال حاضر وضع آبی برخی از شهرهای ایران به سطحی رسیده است که آن شهرها از نظر تعاریف علمی و استانداردهای جهانی به «شهر مرده» تعبیر میشوند. بهعنوان مثال درحال حاضر شاهرود و نیشابور از نظر هیدرولوژی شهر مرده به حساب میآیند و بخش عمدهای از شهرستان رفسنجان نیز شهر مرده تلقی میشود.
٥٠میلیون ایرانی باید مهاجرت کنند
وزیر اسبق کشاورزی با تأکید بر اینکه بحران خشکسالی در ایران به وضعیتی رسیده است که حیات و تمدن سرزمین در معرض تهدید قرار گرفته است، گفت: مطابق برآوردهای علمی، منابع کشش تأمین نیازهای جمعیت فعلی ایران را ندارد و در آینده نهچندان دور حدود ٧٠درصد جمعیت ایران باید از کشور مهاجرت کنند اما با وضع دیپلماسی خارجی ایران، کدام کشورها حاضرند ٤٠ تا ٥٠میلیون ایرانی را اسکان دهند؟!
وی ادامه داد: درحال حاضر در جزیره ماندیل هند ادامه سکونت غیرممکن شده است و این جزیره گاه و بیگاه به زیر آب میرود. این در شرایطی است که ماندیل تنها ٣٠٠هزار نفر جمعیت دارد اما دولت هند برای انتقال این جمعیت دچار دردسر شده است. ما چگونه میخواهیم برای اسکان قریب به ٥٠میلیون نفر ایرانی چارهاندیشی کنیم؟
گفتند توسعه پایدار غربزدگی است!
کلانتری اشتباههای مدیریتی در دورههای گذشته را باعث رسیدن به این نقطه دانست و گفت: زمانی آمدیم گفتیم سیاستگذاریها برای منابع کشور در راستای توسعه پایدار باشد اما عدهای گفتند توسعه پایدار و اصول غربی را کنار بگذارید. خود بنده در زمان ریاستجمهوری آقای خاتمی به خانم دکتر ابتکار شخصا نامه نوشتم و گفتم واقعا آب نیست و از لحاظ منابع آبی داریم رو به بحران میرویم. ایشان بیتوجه شد و گفت چنین چیزی نیست! سازمان محیطزیست در ایران تا امروز یک سازمان مرده و تشریفاتی بوده است. همین الان آقایان هنوز دارند درباره خودکفایی در محصولات کشاورزی صحبت میکنند. برای نوشتن برنامه ششم دوباره موضوع خودکفایی را به میان کشیدند که من برگشتم به آقای نوبخت گفتم تو را به دین و ایمانت بگو این مزخرفات را کنار بریزند.
او افزود: با این منابع آبی موجود و در صورت استفاده از مدرنترین تکنولوژیهای صنعتی و در صورت فرض محال رسیدن به بهرهوری ١,٥درصد تا سال ١٤٠٤ تنها میتوانیم برای ٣٣میلیون نفر غذا تولید کنیم. این در شرایطی است که بهرهوری ما درحال حاضر تنها ٠.٢درصد است.
وی تأکید کرد: من حتی در این زمینه به مقام معظم رهبری نیز نامه نوشتم و آمار و ارقام و گزارش علمی خدمتشان ارایه دادم. گفتم اگر میخواهیم به جمعیت ١٥٠میلیون نفر برسیم قبل از هر چیز باید منابع آبی را نجات دهیم و پس از آن توان تولید ما در کشاورزی، تأمین غذا برای ٣٣میلیون نفر است برای تأمین غذای بقیه جمعیت باید به واردات فکر کرد.
هزینه کلان برای تبدیل آب شیرین به آب شورتر از دریا!
کلانتری شیرین کردن آب را همراه با هزینه بسیار گزافی دانست و بیان داشت: در بسیاری از موارد شیرین کردن آب شور صرفه اقتصادی ندارد. جالب است که بدانید اشتباههای مدیریتی سالهای گذشته باعث شده است که ما هزینه کلانی بدهیم و آب شیرینمان را به آب شور تبدیل کنیم آن هم آب شوری که غلظت نمک آن ٣,٥ برابر غلظت نمک آب دریای عمان است!
وی افزود: در سال ٥١ آمریکاییها به ایران آمدند و درباره پروژه احداث سد گتوند پژوهش کردند. طبق گزارش آمریکاییها محل سد باید ١٤,٥ کیلومتر پایینتر از مخزن سد قرار میگرفت. علت این موضوع وجود گنبدهای نمکی گزارش شده بود اما مدیران وقت این گزارشها را خیانت آمریکا به ایران دانستند و سد را روی گنبدهای نمکی احداث کردند. در آن زمان ١٣٠میلیارد تومان هزینه شد تا پتوی رسی روی گنبدهای نمکی قرار بگیرد اما با اولین آبگیری تمام پتوهای رسی از بین رفته و آب شیرین پشت سدها به آب شوری تبدیل شد که غلظت نمک آن ٣.٥ برابر غلظت نمک آب دریای عمان است. حالا این سد با مجموع سرمایهگذاری ٣هزار و ٦٠٠میلیارد تومان علاوه بر شور کردن آب شیرین، سالانه ٣.٥ تن نمک به اراضی خوزستان اضافه میکند و خاک حاصلخیز منطقه را شور کرده است.
سدسازی بیحساب و کتاب رودخانهها را خشک کرد
عیسی کلانتری همچنین با برگشت به عقب گفت: در زمان آقای احمدینژاد، به ایشان اعلام شد اشتباه دوم را انجام نده و سد را آبگیری نکن که آب شیرین به آب شور تبدیل شود اما ایشان کار را به پیمانکار واگذار کرد تا دو خط لوله به طول ٢٧٠ کیلومتر از زیر سد رد کنند. برای این کار ٢هزار و ٢٠٠میلیارد تومان هزینه شد که درنهایت از لولهای به قطر یک متر و ١٠ سانتیمتر تنها ٢٠٠ لیتر آب خروجی داشته باشیم. او افزود: مشکل ما نهتنها به برداشت بیرویه آب مربوط میشود که سدسازیهای بیحساب و کتاب به این مشکلات دامن زده است. مسئولان ما از سدسازی بهعنوان سند افتخار خود یاد میکنند اما از بس سد ساخته شده است دیگر در رودخانهها آبی جاری نمیشود. درحال حاضر ٤٢درصد روانآبها به دلیل سدسازی کاهش داشته و به خشک شدن بسیاری از رودخانهها منجر شده است.
هزینه جبران از ٥٠میلیارد به ٢٥هزار میلیارد تومان رسید
مشاور معاون اول رئیسجمهوری با اشاره به اینکه در شرایط فعلی برای نجات کشور از بحران خشکسالی نیازمند اقدامات فوری هستیم، تأکید کرد: برای اینکه بتوانیم ظرف ٥ تا ٦سال آینده به حالت نرمال برسیم باید سطح برداشت آب از منابعمان را به نصف برسانیم و کار را باید از همین امروز شروع کنیم چرا که تا الان هم دیر شده است. باید سطح برداشت آب از ٩٦میلیارد مترمکعب به ٥٦میلیارد مترمکعب برسد. او گفت: این موضوع درحال حاضر برای ما ٢٠ تا ٢٥هزار میلیارد تومان هزینه دارد این در صورتی است که در دوره خاتمی این موضوع را تنها با ٥٠ تا ١٠٠میلیارد تومان هزینه میشد مدیریت کرد اما متاسفانه مدیران کشور تا امروز باور نداشتند که بحران جدی است و حالا این موضوع کمکم دارد بین دولتمردان جامیافتد و البته این هزینه گزاف هم برای نجات تمدن ایران و کشور ضروری و غیرقابل اجتناب است. آب، نفت نیست. بلایی که ما سر نفت آوردیم را نمیتوانیم سر آب بیاوریم زیرا حیاتمان و موجودیت کشور به آب بستگی دارد.
دولت نباید از موضع عدهای بترسد
کلانتری با اشاره به اینکه در زمینه فرهنگسازی آب با یک مشکل عمده مواجه هستیم، گفت: برای اجرای سیاستهای نجاتبخش آب باید جدیت داشته باشیم و از واکنش عدهای نترسیم. درحال حاضر ما بنا داریم آب کشاورزی را به نصف برسانیم و برای این کار بودجه تأمین و آماده شده است تا سهم آب کشاورزان را خریداری کنیم اما دولت نگران واکنش مجلس و بقیه است. خود بنده در یکی دو روز گذشته چند جلسه خصوصی با آقای چیتچیان وزیر نیرو داشتهام تا ایشان را توجیه کنم که از واکنش نمایندههای مجلس نترسد. نهایت این موضوع استیضاح است اما بحران آب دیگر شوخیبردار نیست. او تأکید کرد: اولین مصوبه دولت و اولین شعار آقای روحانی در زمان انتخابات احیای دریاچه ارومیه بوده است. ایشان با وجود آنکه به وعده خود عمل کرد و برای خرید حقآبه کشاورزان بودجه مورد نیاز را هم کنار گذاشت اما با اظهارات تند دو سه نماینده محلی در مجلس سریع عقبنشینی کرد. دولت باید برای نجات کشور از بحران خشکسالی جسارت و جدیت بیشتری به خرج دهد.
هنگم اجرای پروژهها کمسوادیم!
مشاور معاون اول رئیسجمهوری در پایان نشست به پاسخگویی به خبرنگاران و حاضران در جلسه پرداخت. او به پرسشی درباره احیای این دریاچه و سمتی که او در این پروژه دارد، پاسخ داد.
«شهروند» در سوالی از هدررفت بودجه کشور در نتیجه طرحهای کارشناسی نشده و ازجمله طرح احداث میانگذر شهید کلانتری دریاچه ارومیه پرسید تا کلانتری توضیح دهد: در زمان احداث میانگذر شهیدکلانتری دریاچه ارومیه، طرح کارشناسی شد و مطالعات به درستی انجام گرفت؛ طبق مطالعات انجام شده بنا شد در ٣,٥ کیلومتری غرب دریاچه که ٩٩.٧درصد جریان آب از آن منطقه میگذرد، پل دیگری احداث شود اما آن پل را حذف کردند.
وی افزود: مشکل ما این است که زمان اجرای پروژهها یا کمسواد هستیم یا اتفاقات را پیشبینی نمیکنیم یا نظر کارشناسی را باور نداریم. مجموع این فرهنگ مدیریتی باعث میشود بودجههای عمرانی کشور هدر رود.
کلانتری همچنین در پاسخ به پرسش دیگر مبنی بر طرح خرید آب شیرین از کشورهای همسایه گفت: این طرح غیرقابل اجراست زیرا عمدتا همسایگان ما منابع کافی برای صادرات آب شیرین را در اختیار ندارند، در این زمینه با چند کشور نیز مذاکره شده اما نتیجهبخش نبوده است. بهعنوان مثال تاجیکستان اعلام کرد آبی برای صادرات ندارد و جمهوریآذربایجان نیز حاضر شد سالانه ١٥٠ تا ٢٥٠میلیون مترمکعب آب به ایران انتقال دهد آن هم برای مدت محدود که با هزینههای سنگین حملونقل و میزان ناچیز توافق شده، این طرح توجیه اقتصادی کافی ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
کوچ اجباری در سرنوشت میلیون ها ایرانی
کوچ اجباری در سرنوشت میلیون ها ایرانی بحران آب در ایران هنوز برای بسیاری از اقشار جامعه به یک باور تبدیل نشده است چرا که به باور انبوهی از مردم این سرزمین همیشه با مشکل کمآبی دستوپنجه نرم کرده و حالا هم وضع بحرانی نیست همین نگاه تا چندی پیش در بدنه مدیریتی کشور هم دیده میشکوچ اجباری در سرنوشت میلیون ها ایرانی
صفحه نخست روزنامه شهروند کوچ اجباری در سرنوشت میلیون ها ایرانی ۰۷ ۰۲ ۱۳۹۴ - ۰۹ ۰۴عيسي کلانتري مشاور معاون اول در امور آب، کشاورزي و محيط زيست منصوب شد
۳۱ فروردين ۱۳۹۴ ۱۱ ۵۶ق ظ با حکم معاون اول رئيس جمهوري عيسي کلانتري مشاور معاون اول در امور آب کشاورزي و محيط زيست منصوب شد موج - اسحاق جهانگيري در اين حکم از عيسي کلانتري خواست با هماهنگي دستگاه هاي اجرايي ذيربط نسبت به پيگيري امور ورفع مشکلات موجود در سه بخش آب کشاورزي و مکمیته سلامت اداری زیر نظر معاون اول رئیسجمهور تشکیل میشود
پورمحمدی در جلسه جامعه مدرسین کمیته سلامت اداری زیر نظر معاون اول رئیسجمهور تشکیل میشود وزیر دادگستری با بیان اینکه باید فساد اداری ریشهکن شود گفت ایجاد کمیته سلامت اداری زیر نظر معاون اول و تعدای از وزرا و در بخش تعزیرات فعال کردن کشت سیار در دولت در حال انجام است به گزاربازدید معاون اول رئیسجمهور از شبکه آبیاری دهلران
دوشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۳ ۲۸ معاون اول رئیسجمهور و هیئت همراه از شبکه فرعی آبیاری و زهکشی اراضی فکه و عین خوش شهرستان دهلران بازدید کردند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه ایلام جبار عزیز بیگی مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی ایلام در این بازدید اظهدر همایش ملی کار شایسته عنوان شد تأکید معاون اول رئیسجمهور بر کاهش نرخ سود سپرده بانکی به تناسب تورم/ کارگرو
در همایش ملی کار شایسته عنوان شدتأکید معاون اول رئیسجمهور بر کاهش نرخ سود سپرده بانکی به تناسب تورم کارگروه ویژه بهبود فضای کسب و کارمعاون اول رئیسجمهور با تأکید بر اینکه نرخ سود سپرده بانکی باید در اولین فرصت نسبت به تورم کاهش یابد گفت کارگروهی در وزارت اقتصاد به منظور بروزیر کشاورزی هاشمی رفسنجانی مشاور معاون اول روحانی /کلانتری مامور پیگیری مشکلات محیط زیستی شد
وزیر کشاورزی هاشمی رفسنجانی مشاور معاون اول روحانی کلانتری مامور پیگیری مشکلات محیط زیستی شد معاون اول رییسجمهور در حکمی عیسی کلانتری را به عنوان مشاور معاوناول در امور آب کشاورزی و محیط زیست منصوب کرد به گزارش نامه نیوز اسحاق جهانگیری در این حکم از عیسی کلانتری خواست با همعیسی کلانتری مشاور معاون اول در امور محیط زیست شد
معاون اول رییسجمهور در حکمی عیسی کلانتری را به عنوان مشاور معاوناول در امور آب کشاورزی و محیط زیست منصوب کرد به گزارش ایلنا اسحاق جهانگیری در این حکم از عیسی کلانتری خواست با هماهنگی دستگاههای اجرایی ذیربط نسبت به پیگیری امور ورفع مشکلات موجود در سه بخش آب کشاورزی و محتوسط معاون اول رئیسجمهور در جمع خبرنگاران عنوان شد ۵۲۰۰ میلیارد تومان یارانه تولید پرداخت میشود/ کسری منابع
توسط معاون اول رئیسجمهور در جمع خبرنگاران عنوان شد۵۲۰۰ میلیارد تومان یارانه تولید پرداخت میشود کسری منابع برای پرداخت نقدی یارانهمعاون اول رئیسجمهور در جمع خبرنگاران یارانه تولید را ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت این رقم پرداخت میشود و برای پرداخت نقدی یارانه هالغو سفر معاون اول رئیسجمهور به کهگیلویه و بویراحمد
لغو سفر معاون اول رئیسجمهور به کهگیلویه و بویراحمد استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت سفر معاون اول رئیسجمهور به این استان به تعویق افتاد به گزارش نامه نیوز سیدموسی خادمی در جمع خبرنگاران افزود سفر مهندس جهانگیری معاون اول رئیسجمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد بهعلت تقارنمطالبات 20گانه بیستمین استاندار ایلام از معاون اول رئیسجمهور
شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴ ۴۰ تحقق مطالبات 20 گانهی بیستمین استاندار ایلام از معاون اول رئیسجمهور گوشهای از تلاش برای چشمانداز رفع محرومیت از استان است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقهی ایلام مهندس محمدرضا مروارید در مراسم معارفهی خود بعنوان استانديدار رئيس حوزه هنري و معاون اول رئيسجمهور
۲۹ فروردين ۱۳۹۴ ۱۵ ۴ب ظ ديدار رئيس حوزه هنري و معاون اول رئيسجمهور موج - معاون اول رئيس جمهور از اقدامات حوزه هنري و توجه جدي به موضوع سند چشمانداز قدرداني کرد به گزارش خبرگزاري موج نشست مشترک اسحاق جهانگيري معاون اول رئيس جمهور محسن مومني شريف رئيس حوزه هنري و مجيد مصلحيمعاوناول رئیسجمهور: طرحهای آبرسانی و پروژههای توسعه صنعت برق اولویت دولت است
معاوناول رئیسجمهور طرحهای آبرسانی و پروژههای توسعه صنعت برق اولویت دولت استمعاوناول رئیسجمهور گفت طرحهای آبرسانی و پروژههای مرتبط با توسعه صنعت برق جزء اولویتها و برنامههای اصلی است و دولت برای اجرای این برنامهها اهتمام ویژه دارد بهگزارش خبرگزاری فارس به نقل ابا حضور معاون اول رئیسجمهور ۱۰۳ پروژه سفر هیئت دولت به خراسانرضوی به بهرهبرداری میرسد
با حضور معاون اول رئیسجمهور۱۰۳ پروژه سفر هیئت دولت به خراسانرضوی به بهرهبرداری میرسداستاندار خراسان رضوی از بهرهبرداری 103 پروژه سفر هیئت دولت در نیمه نخست اردیبهشت و با حضور معاون اول رئیس جمهور خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد علیرضا رشیدیان عصر امروز در حاشیه مراسمعاون اول رئیسجمهور قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد را تبریک گفت
دوشنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۶ ۱۰ معاون اول رئیسجمهور با صدور پیامی قهرمانی مقتدرانه تیم ملی کشتی آزاد کشورمان در مسابقات جام جهانی آمریکا را به ملی پوشان و مردم ایران تبریک گفت به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا متن پیام اسحاق جهانگیری به این شرح است دلاودر نشست معاون اول رئیسجمهور با اقتصاددانان مجلس تشریح شد جزییات تخصیص منابع صندوق توسعه ملی به مهار آبهای مر
در نشست معاون اول رئیسجمهور با اقتصاددانان مجلس تشریح شدجزییات تخصیص منابع صندوق توسعه ملی به مهار آبهای مرزی ۸ میلیارد دلار طی ۴ سال برای طرح آب و خاکمعاون اول رئیس جمهور در نشست با اقتصاددانان مجلس جزییات مربوط به علت تصمیم گیری دولت برای واردات کالای اساسی از طریق دو شرکتعیسی کلانتری مشاور معاون اول رییس جمهور شد
عیسی کلانتری به عنوان مشاور معاون اول رئیسجمهور در امور آب کشاورزی و محیط زیست منصوب شد به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور در حکمی عیسی کلانتری را به عنوان مشاور معاوناول در امور آب کشاورزی و محیط زیست منصوب-