تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شكم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826330979




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- توصیه سفیر به شرکت های ایرانی در عراق/ متشکل شوید


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: توصیه سفیر به شرکت های ایرانی در عراق/ متشکل شوید بغداد - ایرنا - دهها مدیر و نماینده از شرکت های ایرانی حاضر در عراق امروز یکشنبه در جلسه ای از سلسله نشست های دوره ای با سفیر ایران در بغداد حضور یافتند و ضمن ارائه گزارشی از پیشرفت پروژه ها، مشکلات، موانع کاری، نیازها و خواسته های خود را مطرح کردند.


این جلسه در محل سالن کنفرانس سفارت ایران در بغداد برگزار شد و حاضران به صورت تک به تک و رودرو با حسن دانایی فر مسایل خود را به بحث گذاشتند.
در مواقعی از این جلسه، بحث ها بصورت جمعی ادامه یافت و برخی ازجمله نمایندگی کمیته امداد در عراق، شرکت بیمه معلم و بانک های ملی و پارسیان به تشریح خدماتی پرداختند که می توانند به شرکت های ایرانی در عراق ارائه کنند.
موافقان و مخالفان نیز وارد بحث شده و سفیر هم پاسخ هایش را مطرح می کرد و همواره در طول جلسه به یک موضوع اشاره داشت و آن تلاش برای حفظ اعتبار جایگاه جمهوری اسلامی ایران در عراق!
مشکلات موجود در مسیر فعالیت های تجاری و مهندسی شرکت های ایرانی بیشتر حول چند موضوع ازجمله ، مسایل گمرکی، بانکی، استاندارد و برخی موارد از عدم همکاری طرف عراقی در بحث مناقصه ها متمرکز بود.
دانایی فر در پاسخ به برخی مشکلات مطرح شده، موضوعات را به کارشناسان مربوطه در سفارت ایران در بغداد جهت پیگیری محول کرد، برخی ها را ناشی از شرایط سخت امنیتی، سیاسی و اقتصادی عراق و پاره ای از موارد را نیز معلول عدم جدیت شرکت های یاد شده در پیگیری موضوعات دانست.
وی از مهمترین اهداف این نشست ها را که بصورت دوره ای برگزار می شود، تبادل اطلاعات، هم افزایی شرکت های ایرانی و اطلاع از توانمندی ها و ظرفیت های موجود و ایجاد زمینه های همکاری و تعامل میان شرکت های ایرانی عنوان کرد و در عین حال گفت، امروز نیاز به تشکیل و ثبت یک انجمن یا تشکل، با هدف هم فکری، هم افزایی ، هماهنگی و پیگیری مشکلات در قالب کارگروهی در عراق احساس می شود.
سفیر ایران در عراق، جلسه امروز را با جلساتی که چهار سال پیش برگزار می شد، مقایسه ای کرد و گفت آن روزها ما با 8 تا 10 نفر جلسه برگزار می کردیم و امروز دستکم 50 تن از فعالان ایرانی در این جلسه حضور دارند،حال آنکه تعداد فعالان ایرانی در عراق امروز خیلی بیش ازاین ارقام است و امروز نتوانستند در جلسه حضور یابند.
وی تاکید کرد که چنین تشکلی می تواند بسیاری از امور و مشکلات شرکت ها را هم در ایران و هم در عراق پیگیری کند و ما هم به عنوان سفارت در کنار آن خواهیم ماند.
دانایی فر یکی از ضرورت ها و مزایای مهم وجود یک تشکل ویژه فعالان ایرانی در عراق را جلوگیری از رقابت های مخرب عنوان و تاکید کرد که حرکت در چنین فضایی به هم افزایی و هم پوشانی می انجامد و به عنوان مثال جلوی پراکندگی در قیمت گذاری ها را خواهد گرفت.
یک توصیه دیگر سفیر ایران در عراق به فعالان اقتصادی ، برنامه ریزی برای آینده فعالیت های خود در عراق بود، بطوری که از آنان خواست چشم انداز و افق اقتصادی عراق را ثابت نبینند.
وی افزود: شرایط امروز عراق قطعا در آینده تغییر خواهد کرد. احتمال ادامه کاهش ارزش دینار، افزایش تعرفه های گمرکی برای جبران بخشی از در آمدهای دولت و نیز رقبایی که در آینده بطور جدی وارد این بازار خواهند شد، شرایط را بطور جدی تغییر خواهد داد، بنابراین لازم است شرکت های ایرانی از همین حالا به فکر برنامه ریزی برای شرایط جدید باشند.
انجام پروژه های مشترک و نیز تشکیل شرکت های مشترک ایرانی و عراقی از جمله راههایی است که سفیر ایران اعتقاد دارد، حضور فعالان اقتصادی ایران در عراق را ماندگار و تثبیت خواهد کرد.
دانایی فر، با اشاره به اینکه هیچگاه در طول تاریخ این حد از همگرایی میان ملت های دو کشور، بویژه از سوی عراقی ها وجود نداشته ، افزود: باید قدر و ارزش این شرایط را بدانیم و شرکت های ایرانی باید در همه بخش ها ، با توجه به شرایط عراق سازماندهی کرده و عبور از هر مرحله را مدیریت کنند.
سفیر ایران به مشکلات دولت عراق در 2015 میلادی نیز اشاره ای کرد و گفت همزمان با بحران امنیتی سال 2014 ، بودجه این کشور نیز دیر به تصویب پارلمان رسید و از طرفی این کشور نیز که اقتصادی وابسته به نفت دارد، با کاهش شدید قیمت نفت روبه رو شد و بودجه پیش بینی شده از 137 به 70 میلیارد دلار کاهش یافت.
وی با بیان اینکه، دولت عراق برای عبور از این مرحله چند اقدام را در دستور کار قرار داد، گفت یکی از این اقدامات کاهش بودجه های عمرانی است که بر همین اساس پیش بینی می شود ، در خصوص فعالیت های عمرانی سال خوبی برای عراق و شرکت های فعال در این حوزه نباشد، با اینحال باید توجه داشت که بودجه این کشور در بخش های امنیتی، درمان ، رفاه و خدمات کاهش نداشته است.
سفیر ایران در عراق در عین حال، بودجه 70 میلیارد دلاری را نیز رقم کمی برای عراق 35 میلیون نفری ندانست و گفت عراق کشور ثروتمندی است و می تواند از مراحل سخت اقتصادی عبور کند.
حسن دانایی فر در این جلسه همچنین از شرکت های ایرانی که با جدیت در عراق پروژه هایشان را دنبال می کنند و به موقع آن را تحویل می دهند، تشکر کرد و روند حرکت فعالان اقتصادی و فنی و مهندسی ایران در عراق را رو به جلو خواند.
وی در اشاره ای به حجم مبادلات دو کشور در سال 85 که بالغ بر حدود 750 میلیون دلار بود، گفت اکنون حجم مبادلات ما با عراق به 12 میلیارد دلار رسیده که بیش از 90 درصد آن سهم صادرات ایران به عراق است و ما هنوز راضی نیستیم.
سفیر ایران بازار 35 میلیونی عراق را موقعیتی اررشمند برای فعالان ایرانی دانست و گفت اکنون از هر 4 دلار صادرات ایران به خارج ، یک دلار به مقصد عراق است وارزش صادراتی آن نیز 2 و نیم برابر همه مقاصد صادراتی ایران می باشد.
وی در پایان باردیگر، خواستار حفظ اعتماد بازار عراق به محصول و خدمات ایرانی و نیز حفظ اعتبار برندهای ایرانی ازسوی شرکت های ایرانی در عراق شد و بر ارتقای کیفیت محصول، پایبندی به قواعد بازار و رقابت مثبت میان شرکت های ایرانی تاکید کرد.
خاورم*1*1770**1565






06/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن