واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۶:۵ب.ظ)
دادستان قم: مردم در تأمين امنيت استان، وظيفه و سهم تعيين کننده دارند موج - قم - دادستان قم در همايش تخصصي پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي و جرايم، گفت: مردم در تأمين امنيت استان، وظيفه و سهم تعيين کننده دارند.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، دادستان قم در اين همايش که به منظور آگاه سازي صنف بانوان آرايشگر استان و با شرکت معاون اجتماعي استانداري، رئيس پليس آگاهي و معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان قم در تالار اميران برگزار شد، بر ضرورت آگاهي بخشي به اين صنف در زمينه پيشگيري از جرايم و به خصوص مواد مخدر تأکيد کرد.
وي افزود: امروزه مواد مخدر صنعتي، جايگزين نوع سنتي آن شده است که با توجه به در دسترس بودن، مصرف آسان و آسيب هاي فراوان آن، مي تواند آسيب هاي جبران ناپذيري را براي مصرف کننده به همراه داشته باشد.
مصطفي برزگر گنجي شيشه را به عنوان خطرناک ترين ماده مخدر صنعتي در کشور نام برد و گفت: مصرف مستمر اين ماده به مدت حداقل شش ماه، باعث مرگ برخي سلول هاي مغزي مي شود که حتي اين سلول ها پس از ترک اعتياد نيز قابل برگشت نخواهند بود و زندگي با توهم قرين خواهد بود.
دادستان قم در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به رضايت مندي 80 درصدي شهروندان و مسافران از امنيت استان در ايام نوروز، خاطرنشان کرد: همانگونه که دستگاه قضائي، نيروي انتظامي و ديگر سازمان ها و مسوولان استاني در برقراري امنيت، اقدامات و فعاليت هاي مختلفي انجام مي دهند، آحاد جامعه نيز به اندازه خود در تأمين امنيت وظيفه و سهمي بر عهده دارد.
وي با بيان اينکه استان قم رتبه اول تأمين امنيت در کشور را داراست، اظهار داشت: اگر امنيتي فراهم است، بخشي از آن در گرو همراهي مردم بوده، پس حرمت و احترام خود را حفظ و مراقبت کرده و اطراف خود را کنترل کنيد.
گنجي به رصد مستمر آرايشگاه هاي زنانه در استان اشاره کرد و در خصوص تردد مشتريان مشکوک در اين آرايشگاه ها هشدار داد و بر ضرورت مراقبت بيشتر تاکيد کرد.
رئيس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان قم نيز در سخناني با اشاره به ارتقاي امنيت استان قم در چند سال اخير، تصريح کرد: خوشبختانه طي چند سال اخير در استان، قتل هاي سريالي يا سرقت مسلحانه نداشتيم.
وي در ادامه غفلت، بي احتياطي و سهل انگاري قرباني و مالباخته را علت وقوع درصد بالايي از جرائم مانند سرقت دانست و گفت: رويکرد اصلي پليس و دستگاه قضائي در مبارزه، مقابله و پيشگيري از اين جرايم، آموزش و فرهنگ سازي است.
سرهنگ مهدي قدمي سرقت منزل را شايع ترين نوع سرقت عنوان کرد و اظهار داشت: خانه، محل استراحت و آرامش خانواده است، از نگهداري طلا، جواهر و وجوه نقد در آن پرهيز کرده و آن ها را به صندوق امانات بانک بسپاريد.
رئيس پليس آگاهي استان قم، مبارزه با سرقت وسايل نقليه را اولويت دوم پيشگيري از سرقت دانست و عنوان داشت: گوشي موبايل، تبلت و اشياي قيمتي خود را داخل خودرو و در معرض ديد قرار ندهيد؛ زيرا وقوع يک حادثه، نتايج جبران ناپذيري را به فرد و خانواده اش منتقل خواهد کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]